PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فریز کردن سیستم بعد از نصب cpu جدید

salman_m2h
25-11-2015, 23:12
با سلام

CPU سیستم رو ارتقا دادم و یک Pentium D945 انداختم روش
ولی بعد از بالا اومدن سیستم بعد از ربع یا ده دقیقه سیستم به طور کل فریز میشه
یعنی موس و کیبورد کار نمیکنه و تصویر سیستم همینطور ثابت مونده
نهایتا باید سیستم رو ریست کرد تا دوباره بالا بیاد و بازم همین ماجرا

CPU قبلی که Pentium 4 3.0ghz رو انداختم روش و هیچ مشکلی نبود
مشخصات سیستمم اینه
mobo : GA-8I865PE775-G-RH
cpu : Pentium D945
Ram : 2x1G Bus 400
VGA : 7600gs 512m
PSU : Green 430w
HDD : 1T Western

تو لیست ساپورت مادربورد هم بالاترین cpu که پشتیبانی کنه D950 هست
دمای CPU هم روی 40 بود نهایتا به خاطر CPU cooler که روش انداختم. پس مشکل دما نیست
پاور هم تازه گرفتم مشکلی نداره. رم ها رو همه جوره تست کردم
هم ویندوز 7 و هم 10 نسخه 32 بیتی نصب کردم. رو هر تادو ویندوز همین مشکل باز وجود داشت
tdp این cpu که انداختم 95w هست و قبلی که داره کار میکنه الان 85w
حالا من موندم به خاطر چی این مشکل پیش اومده؟ چون cpu تو لیست ساپورت مادربورد هست

-------------------
مشکل حل شد با تعویض CPU به مدل D925

EXTREME
26-11-2015, 10:25
اگر بعد از ارتقا پردازنده مشکل فریز دارید یا ولتاژ کافی به پردازنده نمیرسه که در این صورت باید مدار تغذیه مین و پاور بررسی بشه احتمال کمتر هم خود پردازنده میتونه مشکل داشته باشه بایوس مین هم حتما آخرین ورژن باشه
ویندوز هم که بعد از نصب پردازنده عوض کردید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

salman_m2h
26-11-2015, 17:55
اگر بعد از ارتقا پردازنده مشکل فریز دارید یا ولتاژ کافی به پردازنده نمیرسه که در این صورت باید مدار تغذیه مین و پاور بررسی بشه احتمال کمتر هم خود پردازنده میتونه مشکل داشته باشه بایوس مین هم حتما آخرین ورژن باشه
ویندوز هم که بعد از نصب پردازنده عوض کردید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

ممنون
دو تا CPU D945 داشتم . هر دو رو تست کردم و مشکل همون طور پایدار بود
ولی الان چند مدل پایین تر D925 انداختم روش و مشکل به طور کل حل شد
مقدار ولتاژ مصرفی این دو تا پردازنده هر 95W هستند. اینکه ولتاژ کافی نرسیده بهش باید رو این یکی هم اونطور باشه که نیست

تو لیست ساپورت مادربورد در حالیکه بالاترین CPU رو D950 زده بود ولی D945 به خوبی سازگار نبود با بورد
دیشب تو فروم های خارجی هم که سرچ کردم خیلی ها مشکل مشابه من داشتن با بورد و CPU های مختلف
بعضی هاشون همه کاری کردن . تعویض پاور و حتی اپدیت بایوس ولی در اخر با تعویض مدل CPU مشکلشون حل شده

منم طبق همین چند مدل پایین تر CPU رو گرفتم و مشکلم حل شد
بنظرم تو مادربورد های قدیمی نباید خیلی رو لیست ساپورت پردازنده اعتماد کرد
همیشه باید چند مدل پایین تر از اون چیزی که تو لیست ساپورت زده استفاده کرد که هیچ مشکل کوچیکی پیش نیاد

hamid3369
26-11-2015, 19:08
cpu رو که اور نکردید

salman_m2h
26-11-2015, 19:14
cpu رو که اور نکردید

نه اصلا هیچ اوری نکردم

hamid3369
26-11-2015, 19:17
نه اصلا هیچ اوری نکردم

این مشکل برای خودمم پیش میاد و دلیلشم پاورمه که خیلی ضعیفه ...احتمال cpu مشکل داشته باشه اگه دست دوم خریدین ولت خور شده احتمالا

salman_m2h
27-11-2015, 02:32
این مشکل برای خومم پیش میاد و دلیلشم پاورمه که خیلی ضعیفه ...احتمال cpu مشکل داشته باشه اگه دست دوم خریدین ولت خور شده احتمالا

پاور تازه گرفتم. مشخصات سیستمم هم پایینه و یه 330w هم براش کفایت میکنه. حالا دیگه من 430w انداختم روش
از نظر cpu که دو تا d945 داشتم. با هر دوتا تست کردم ولی مشکل باقی بود. پس مشکل از خرابی خود cpu نیست
تو فروم های خارجی هم که سرچ کردم این مشکلو بعضی ها داشتن که با تعویض پاور بازم مشکل پایدار بود
بنظرم مادربورد خیلی خوب نمیتونه ساپورت کنه این cpu رو و هر چی هست مربوط میشه به یه اشکال در مادربورد

hamid3369
27-11-2015, 11:18
مادر یردت که خیلی منسوخه تعویضش کنی ضرر نداره میتونی یه asrock hd81 ddr3 با زیر 200 تومن بندازی روش