مشاهده نسخه کامل
: مشکل درشناسایی هارد جدید
mahdi.128
23-11-2015, 01:19
با سلام
من یک هارد 160 گیگ مکستور و یک هارد 1ترا وسترن بلو روی یک سیستم دارم . و روی هر دو ویندوز 7 نصب است . اما وقتی روی ویندوز هارد مکستور میرم ، هارد وسترن توی مای کامپیوتر نمیاد ( ولی توی دیویس مننجر میشناسه) ولی روی ویندوز هارد وسترن هر دو هارد در مای کامپیوتر نمایش داده میشه و مشکل نداره . ایراد کار کجاست؟
ممنون
ata.royalfalcon
23-11-2015, 07:46
با سلام
من یک هارد 160 گیگ مکستور و یک هارد 1ترا وسترن بلو روی یک سیستم دارم . و روی هر دو ویندوز 7 نصب است . اما وقتی روی ویندوز هارد مکستور میرم ، هارد وسترن توی مای کامپیوتر نمیاد ( ولی توی دیویس مننجر میشناسه) ولی روی ویندوز هارد وسترن هر دو هارد در مای کامپیوتر نمایش داده میشه و مشکل نداره . ایراد کار کجاست؟
ممنون
سلام .
شما یه عکس از Disk management ویندوز (نه Device manager) بذارید تا بشه دقیقتر راهنمایی کرد . احتمالاً Letter نداره که میتونید یه حروف غیر تکراری به پارتیشنها بدید .
mahdi.128
24-11-2015, 21:57
سلام . ممنون استاد . گزینه change drive letter زدم درست شد.فقط نمیدونم چرا این ارور می امد . این ارور چی هست؟ . راستی چرا همه پارتینها primery هستند ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
25-11-2015, 07:55
سلام . ممنون استاد . گزینه change drive letter زدم درست شد.فقط نمیدونم چرا این ارور می امد . این ارور چی هست؟ . راستی چرا همه پارتینها primery هستند ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالاً letterـی که انتخاب کرده بودید قبلاً برای یک پارتیشن دیگه استفاده و رزرو شده بود . باید از حروفی استفاده کنید که جای دیگه ای استفاده نشده .
در مورد سوال آخر ؛ یکی از پارتیشنهای هارد دیسک یکترابایتی بصورت logical هست . مشکلی هم پیش نمیاد که همه پارتیشنها Primary باشند البته زمانیکه هارد دیسک بصورت mbr هست نهایت 4 پارتیشن Primary میتونید داشته باشید و اگر تعداد بیشتری پارتیشن میخواهید بسازید باید سه پارتیشن Primary بسازید و الباقی بصورت logical باشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.