مشاهده نسخه کامل
: صفحه آبی مرگ
درود من از وقتی ویندوز 7 نصب کردم سرعت PC خیلی کم شده و حتی وقتی دارم وبگردی میکنم و تب زیاد باز میکنم صفحه آبی مرگ میاد و PC ری استارت میشه و این سومین بابره که ویندوز عوض کردم و اینطوری شده. مشکل از چیه؟ با نصب ویندوز10 حل میشه؟
محمد7966
20-11-2015, 18:03
درود من از وقتی ویندوز 7 نصب کردم سرعت PC خیلی کم شده و حتی وقتی دارم وبگردی میکنم و تب زیاد باز میکنم صفحه آبی مرگ میاد و PC ری استارت میشه و این سومین بابره که ویندوز عوض کردم و اینطوری شده. مشکل از چیه؟ با نصب ویندوز10 حل میشه؟
سلام ببخشید من تجربه خودمو میگم
بنده یه کارت گرافیکی داشتم که فنش سوخت ولی کار میکرد ولی متاسفانه رفته رفته بهش فشار اومده بود و هر وقت فشار می اومد بهش همین صفحه آبی میومد و ریستارت میشد
میشه بگید سخت افزار pc چیه؟قبلش ویندوز xp داشتید؟
اگر در ویندوز xp چنین مشکلی نداشتید شاید سخت افزار pc کشش ویندوز 7 را ندارد؟
محمد7966
20-11-2015, 18:09
این دو صفحه رو هم بخونید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچوقت این مشکلو نداشتم ویندوز ۱۰ رو یه بار نصب کردم بی مشکل بالا میومد.
جدیدا اینطوری شده
یهبار کابل هاردو کندم و دوباره وصل کردم از اون موقه دیگه ویندوز خراب شد و مجبور شدم عوضش کنم که بعد اینطوری شد
محمد7966
20-11-2015, 18:56
هیچوقت این مشکلو نداشتم ویندوز ۱۰ رو یه بار نصب کردم بی مشکل بالا میومد.
جدیدا اینطوری شده
یهبار کابل هاردو کندم و دوباره وصل کردم از اون موقه دیگه ویندوز خراب شد و مجبور شدم عوضش کنم که بعد اینطوری شد
این دو صفحه بالا رو بخونید
بعدش خود صفحه آبی میگه ممکنه این مشکل بخاطر تصب نرم افزار ویا سخت افزار جدیدی باشه پس سعی کنید اونو پاک کنید
به نظرم یه بار ویندوز 10 نصب کنید اگر دوباره صفحه آبی اومد قطعا به خاطر همون کندن و وصل کردن کابل باشه ویا احتمالش هست مشکل از یه قطعه دیگه باشه
موفق باشید
milad.xp
21-11-2015, 14:12
با سلام
وقتی صفحه ی مرگ ظاهر میشه، داخلش کد خطا رو مینویسه که با توجه به اون کد میشه عیب یابی کرد.
شما یا دنبال کد بگردین یا اینکه عکس صفحه ی مرگ رو بذارین. انشاءالله که مشکلتون حل بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.