ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جهل و سردرگمی فراگیر درباره آنتی‌بیوتیک‌ها

Life24
20-11-2015, 03:22
شواهد و قرائن گویای این واقعیت تلخ است که در مورد آنتی‌بیوتیک‌ها جهل و سردرگمی‌ عمیقی در میان مردم وجود دارد. از سوی دیگر رشد فزاینده ویروس‌ها و باکتری‌های مقاوم، به مراحل ترسناکی رسیده است.به گزارش رویترز، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که «رشد مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها یک بحران جهانی برای سلامتی به شمار می‌رود.»مارگارت چن، ریاست این سازمان که از مقرش در شهر ژنو با خبرنگاران سخن می‌گفت، هشدار داد که این مشکل در حال رسیدن به «سطح خطرناکی» در سراسر جهان است و می‌تواند به «پایان دوران دارویی معاصر» منجر شود.

مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها زمانی رخ می‌دهد که باکتر‌ی‌ها برای تطبیق و زنده ماندن در مقابل داروها جهش می‌کنند و در برابر دارو «رویین تن» می‌شوند. استفاده بیش از حد و همینطور استفاده نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها سرعت تطبیق این باکتری‌ها را بیشتر می‌کند و منجر به تولید «سوپر باکتری» می‌شود.استفاده نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها بسیار شایع است. به عنوان مثال نتایج تحقیقی که توسط سازمان بهداشت جهانی انجام شد نشان می‌دهد که ۶۴ درصد افراد به نادرستی فکر می‌کنند که داروی پنی‌سیلین برای درمان سرماخوردگی یا گلودرد مفید است، در حالیکه این دارو هیچ تاثیری در از بین بردن ویروس‌هایی که موجب این بیماری‌ها می‌شوند، ندارد.یک‌سوم افراد باور دارند که بعد از از بین رفتن علایم بیماری باید استفاده از آنتی‌بیوتیک را متوقف کنند و نیازی به تکمیل دوره درمان نیست.

تقریبا یک‌سوم افراد شرکت‌کننده در این تحقیق باور داشتند که بعد از از بین رفتن علایم بیماری باید استفاده از آنتی‌بیوتیک را متوقف کنند و نیازی به تکمیل دوره درمان نیست. این باور هم اشتباه است. کیجی فوکودا، متخصص مقاومت ضد میکروبی در سازمان بهداشت جهانی می‌گوید: «نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که ما به طور جدی و خیلی فوری باید در خصوص آگاهی‌رسانی در مورد آنتی‌بیوتیک‌ها و مقاومت در برابر آن کاری کنیم. یکی از بزرگترین چالش‌های جهانی سلامتی در قرن بیست و یکم تغییر رفتار در مقیاس‌های فردی و همینطور در جوامع (نسبت به استفاده درست از داروها)‌ است.»همین حالا مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها باعث شیوع بیماری‌هایی مثل حصبه، سل و سوزاک در برخی از نقاط جهان شده است.

aghazadeh_hastam
20-11-2015, 03:29
پنیسیلین که واقعا تاثیر داره . من وقتی دچار سرماخوردگی شدیذ میشم بعد از تزریق پنیسیلین ظرف مدت 12 ساعت احساس بهبود پیدا میکنم. روز بعدشم خوب میشم .

M.R.S.
20-11-2015, 08:39
بدبختی ما همین پنی سیلین هست
سرما خوردگی ها(عطسه،،سرفه،بدن درد،آبریزش بینی،خارش گلو) که همه ویروسی هست و اصلا آنتی بیوتیک کوچک ترین اثری روش نداره
اون پنی سیلینی که میفرمایید فقط چند جا کاربرد داره:سفلیس،مبتلایان به تب روماتیسمی و گلودرد چرکی استرپتوکوکی(گلودرد،تب،بدو سرفه،بدون آبریزش)،که حتی برای همین گلو درد هم داروی انتخابی،خوراکی هست(پنی سیلین وی یا آموکسی سیلین)

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

روانپریش
20-11-2015, 11:08
به نظرم این متن یه تبلیغ برای فروش داروهای نسل جدید هست و گرنه از نظر علمی باکتری های تغیر ژن نمیدن فقط ویروسها میتونن تغیر ژن بدن

M.R.S.
20-11-2015, 15:25
اتفاقا باکتری ها خیلی راحت به انواع آنتی بیوتیک مقاوم میشن
ملاحظه کنید طی ۹۰ سال از پنی سیلین به این همه تنوع آنتی بیوتیکی نمیرسیدیم
الان MRSA به یک مشکل بزرگ در درمان بیمارن بدحال تبدیل شده است
مصرف بی رویه آنتی بیوتیک و درخواست اون از طرف بیماران مشکل بزرگی در درمان ایجاد میکنه

Life24
20-11-2015, 19:39
فرهنگ سازی میخواد.
ما یک همسایه داریم ، میگه من و بچه هام هر وقت سرما میخوریم، از داروخانه امپول میخریم و مصرف میکنیم. به ما هم توصیه میکرد این کار را انجام بدهیم!
بعد یک تفکری هست که مردم فکر میکنن بدنشون همش عفونت میکنه. حالا این ناشی از استرس هست که دارن. یا باور غلطی که بهشون شده..نمیدانم راستش!

Ar@m
20-11-2015, 20:11
فرهنگ سازی کلمه ی بی معنی ایه وقتی نظام قانونمندی تو این زمینه نداریم.
شما به کشورهای دیگه نگاه کنین چقدر سفت و سخت میگیرن در زمینه ی تحویل دارو به مریض, برعکس کشور ما که داروخانه ها مثل مغازه ی عطاری و سبزی فروشی میمونن یک نفر میره داروخونه میگه سرما خوردم یا دلم درد میکنه یا مثلا میگه فلان قرص رو میخوام و داروی مورد نظرش رو بدون نسخه پزشک تحویل میگیره.
از اونطرف پزشک به مریض میگه شما دارو لازم نداری, سرماخوردگی شما به انتی بیوتیک احتیاجی نداره, مریض میگه پس ویزیتم رو پس بده! اومدم هیچی هم دارو بهم ندادی!!
این طرز رفتار پزشک رو مجبور میکنه یا مقابل مریض مقاومت کنه و هرروز با 10-12 نفر دعوا داشته باشه یا کوتاه بیاد و برای هرکسی که سرماخورده یه دگزا و پنی سیلین بنویسه آخرشم پشت سرش بگن عجب پزشک بیسوادی!
خنده داره واقعا که کسانی که برای هر مشکلی به پزشک مراجعه میکنن انتظار دارن حتما با یک بغل قرص و شربت و بخصوص پنی سیلین برگردن! حاضر نیستن از شنیدن اینکه "شما به آنتی بیوتیک احتیاجی ندارین" خوشحال بشن!
کسی حوصله نداره به بچه ی کوچیکش شربت 8 ساعته بده چون بچه نق میزنه و شربت رو قورت نمیده برای هر سرماخوردگی ای پنی سیلین میخواد که بچه خوب بشه و بره پی کارش! من نمیفهمم اگه یک نفر انقدر در بزرگ کردن بچه اش بی حوصله است که حتی نمیتونه در برابر نق و نوقش برای خوردن یک شربت صبور باشه اصلا چرا بچه دار شده؟
کوتریموکسازول 20 سال پیش یک داروی فوق العاده بود و الان 95% مقاومت دارویی داره, سفکسیم رو مردم مثل نقل و نبات مصرف میکنن خیلی هم اظهار خوشحالی میکنن که یه قرصی خوردیم دو روزه خوب شدیم. حوصله ندارن یک هفته به یک سرماخوردگی ساده دچار باشن.
مردم حتی گوش نمیدن و نمیفهمن که تعداد روزهایی که یک نفر از یک آنتی بیوتیک استفاده میکنه چقدر مهمه. همینکه خوب شدن کل دارو رو قطع میکنن درحالیکه شما فقط برای خودتون نیست که باید این تعداد روزهای مصرف دارو رو جدی بگیرین این برای آینده ی جالبناکیه که منتظر همه ی ماست!
فرهنگ سازی واقعا بی معنیه از نظر من! قانون های نظام سلامت رو باید تغییر داد. اون چیزی که ما رو مجبور میکنه فرهنگ مصرف دارو رو تصحیح کنیم فقط میتونه یک قانون سفت و سخت باشه نه هیچ چیز دیگه.

Captain_America
21-11-2015, 21:50
فرهنگ سازی کلمه ی بی معنی ایه وقتی نظام قانونمندی تو این زمینه نداریم.
شما به کشورهای دیگه نگاه کنین چقدر سفت و سخت میگیرن در زمینه ی تحویل دارو به مریض, برعکس کشور ما که داروخانه ها مثل مغازه ی عطاری و سبزی فروشی میمونن یک نفر میره داروخونه میگه سرما خوردم یا دلم درد میکنه یا مثلا میگه فلان قرص رو میخوام و داروی مورد نظرش رو بدون نسخه پزشک تحویل میگیره.
از اونطرف پزشک به مریض میگه شما دارو لازم نداری, سرماخوردگی شما به انتی بیوتیک احتیاجی نداره, مریض میگه پس ویزیتم رو پس بده! اومدم هیچی هم دارو بهم ندادی!!
این طرز رفتار پزشک رو مجبور میکنه یا مقابل مریض مقاومت کنه و هرروز با 10-12 نفر دعوا داشته باشه یا کوتاه بیاد و برای هرکسی که سرماخورده یه دگزا و پنی سیلین بنویسه آخرشم پشت سرش بگن عجب پزشک بیسوادی!
خنده داره واقعا که کسانی که برای هر مشکلی به پزشک مراجعه میکنن انتظار دارن حتما با یک بغل قرص و شربت و بخصوص پنی سیلین برگردن! حاضر نیستن از شنیدن اینکه "شما به آنتی بیوتیک احتیاجی ندارین" خوشحال بشن!
کسی حوصله نداره به بچه ی کوچیکش شربت 8 ساعته بده چون بچه نق میزنه و شربت رو قورت نمیده برای هر سرماخوردگی ای پنی سیلین میخواد که بچه خوب بشه و بره پی کارش! من نمیفهمم اگه یک نفر انقدر در بزرگ کردن بچه اش بی حوصله است که حتی نمیتونه در برابر نق و نوقش برای خوردن یک شربت صبور باشه اصلا چرا بچه دار شده؟
کوتریموکسازول 20 سال پیش یک داروی فوق العاده بود و الان 95% مقاومت دارویی داره, سفکسیم رو مردم مثل نقل و نبات مصرف میکنن خیلی هم اظهار خوشحالی میکنن که یه قرصی خوردیم دو روزه خوب شدیم. حوصله ندارن یک هفته به یک سرماخوردگی ساده دچار باشن.
مردم حتی گوش نمیدن و نمیفهمن که تعداد روزهایی که یک نفر از یک آنتی بیوتیک استفاده میکنه چقدر مهمه. همینکه خوب شدن کل دارو رو قطع میکنن درحالیکه شما فقط برای خودتون نیست که باید این تعداد روزهای مصرف دارو رو جدی بگیرین این برای آینده ی جالبناکیه که منتظر همه ی ماست!
فرهنگ سازی واقعا بی معنیه از نظر من! قانون های نظام سلامت رو باید تغییر داد. اون چیزی که ما رو مجبور میکنه فرهنگ مصرف دارو رو تصحیح کنیم فقط میتونه یک قانون سفت و سخت باشه نه هیچ چیز دیگه.

کشورهای دیگه دقیقا منظور شما کجاست؟
چون به تازگی باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک در چین پیدا شده، همچنین در انگلستان به علت رایگان بودن خدمات درمانی میلیون ها پوند دارو از جمله آنتی بیوتیک ها در خانه های مردم انبار شده.
هر دو این کشورها هم کشورهای دیگه هستند یا همون خارج کذایی!
یه روزی باید این مغلطه ایران و خارج رو رها کنیم و موارد رو خارج از حب و بغض به صورت موردی بررسی کنیم.
حداقل جدا از کلیشه فرهنگ سازی مثلا میتونیم این مورد رو با فاکتور رایگان بودن یا یارانه ای بودن خدمات درمانی در کشورهای مختلف بسنجیم.

Ar@m
22-11-2015, 00:24
چون به تازگی باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک در چین پیدا شده، همچنین در انگلستان به علت رایگان بودن خدمات درمانی میلیون ها پوند دارو از جمله آنتی بیوتیک ها در خانه های مردم انبار شده.
یه روزی باید این مغلطه ایران و خارج رو رها کنیم و موارد رو خارج از حب و بغض به صورت موردی بررسی کنیم.
حداقل جدا از کلیشه فرهنگ سازی مثلا میتونیم این مورد رو با فاکتور رایگان بودن یا یارانه ای بودن خدمات درمانی در کشورهای مختلف بسنجیم.

بسیار جالب توجهه که از میان تمام جملات پست من شما به دو کلمه ی "کشورهای دیگه" میچسبید که فقط در خط دوم و فقط در توضیح نحوه ی تحویل دارو به مریض درموردش صحبت کردم و 10 خط بعد از اون هیچکدوم اصلا ربطی به این به اصطلاح خارج کذایی نداشتن ولی خب مثل اینکه نگرانی اصلی شما اصلاح همین یک خط به روش خودتون بود نه نگرانی برای 10 خط بعد از اون!
توضیح دیگه ای در نقد جالب توجه شما ندارم که بدم!

Stream
22-11-2015, 01:04

مسئله نسبیت است، بله ایران تنها کشور جهان نیست که در اون زیاد دارو میدن، ولی نسبت این مسئله در کشورهای توسعه یافته بسیار متفاوت است با ایران که مستقیما از داروخانه میشه خیلی از داروها رو گرفت که در کشورهای توسعه یافته بدون نسخه ممکن نیست و این مسئله به فرهنگ مردم هم برمی گرده و صرفا ربطی به رایگان بودن و ... خدمات پزشکی نداره، به انتظارات و فرهنگ مصرف داروی مردم و کنترل نظام پزشکی در پخش داروها برمی گرده.

+

خدمات پزشکی در انگستان رایگان نیست، از مالیاتی که مردم پرداخت تحت عنوان National Insurance پرداخت می کنند تهیه میشه، و داروها هم رایگان نیستند، برای داروها باید مالیات پرداخت بشه، و رایگان بودن خدمات پزشکی یک کشور به معنی در دسترس بودن گسترده دارو به هر کس نیست، برعکس در این سیستم ها سیستم پزشکی کنترل قوی روی پخش دارو در سطح کشور رو داره.

laxer
24-11-2015, 18:09
تا وقتی مردم فکر کنند که سرما خوردگی ناشی از خود سرماست پنی سیلین رو برا بیماری ویروسی استفاده خواهند کرد....

زمانی پزشک دگزامتازون با اون قدرت اثر رو برای بیماری زود گذر تجویز میکنه نباید انتظار داشت آنتی بیوتیک هم تجویز نکنه

این یک خیانت بزرگ به بیمار و جامعه است

Ar@m
24-11-2015, 20:42
تا وقتی مردم فکر کنند که سرما خوردگی ناشی از خود سرماست پنی سیلین رو برا بیماری ویروسی استفاده خواهند کرد....

زمانی پزشک دگزامتازون با اون قدرت اثر رو برای بیماری زود گذر تجویز میکنه نباید انتظار داشت آنتی بیوتیک هم تجویز نکنه

این یک خیانت بزرگ به بیمار و جامعه است
خیانتی که بیمار به جامعه میکنه اینه که به درمان پزشک برای یک سرماخوردگی معمولی اعتماد نمیکنه, ازش دارویی رو درخواست میکنه که بهش احتیاج نداره.
خیانتی که پزشک مرتکب میشه کوتاه آمدن برای رضایت بیماره برای جلوگیری از دعواهای همیشگی و اعصاب خرد و خمیر, برای از دست ندادن بیمار و راه درآمدش, برای چیزهایی که در تئوری و در کلاس های درس متوجهش نمیشین ولی زندگی واقعی شما بشدت تحت تاثیر همین واقعیت های حقیر قرار میگیره بنابراین بهتره بجای اینکه نوک فلش رو به سمت قشر خاصی بگیریم مطمئن باشیم همه ی ما با هم در این خیانت سهیم هستیم!

M.R.S.
26-11-2015, 12:38
منکر نمیشم پزشکایی هستن که آنتی بیوتیک رو بدون دلیل تجویز میکنن یا برای بیمار نسخه هایی گرون می نویسن؛البته باید بدونین این دسته از پزشکا به همین علت مراجعه کننده زیادی دارن که راضی هم از پیشش میرن
اما باید بدونین مردم واقعا به یک نسخه ساده و نبود آنتی بیوتیک راضی نمیشن
واقعا پزشک مجبور میشه براشون نسخه بنویسه،چون بعد یک مدت دیگه اعصاب چونه زدن رو نداره
بارها به من مراجعه میکنن که من تا پنی سیلین نزم خوب نمیشم،در حالی که بیماریشون به طور واضح ویروسی هست،حالا هرچقدر توضیح میدم که پنی سیلین الان برای سفلیس کاربرد داره یا گلودرد چرکی که برای اون هم داروی انخابی نیست قبول نمیکنن
بعضی وقت ها جملات توهین آمیز و تحقیر کننده رو بیان میکنن
یا مثلا مراجعه کننده ای داشتم که هر روز میامد که من تا سرم و دارو نگیرم خوب نمیشم......با یک سرم نیم لیتری معمولی بدون هیچ دارویی پاشد رفت

متاسفانه وقتی دارو ارزان باشه،ویزیت و خدمات پزشکی ارزان باشه،بیمه ها سخت گیری نکنن،بیمار به حرف پزشک گوش نمیده

بارها شده مشاهده کردم فرد برای یک بیماری نه تنها پیش چند متخصص رفته،بلکه به من که پزشک عمومی تازه فارغ التحصیل شده هم هستم مراجعه کرده
متاسفانه پذیرش بیماران پایین هست
بعنوان مثال از شهرستان های اطراف با اینکه مطمئن بودم در اونجا متخصص اطفال وجود داره،به من مراجعه میکردن و اینطور عنوان میشد که ما به پزشک اونجا اعتماد نداریم
در روستا ها،رسیدگی به امور بهداشتی و درمانی با پزشک اونجا هست و برای ارجاع بیمار باید دلیل و نیاز واقعی وجود داشته باشه،اما یا بیمار پزشک رو مجبور میکنه که ارجاعش بده یا حاضر نیشه ویزیت آزاد متخصص رو پرداخت کنه اما به مرکز بهداشتی درمانی روستاش مراجعه نکنه

متاسفانه در این بین یک چرخه وجود داره که نه بیمار پذیرش درمان و صبر نتیجه گیری رو داره و نه دیگه پزشک ها حوصله و اعصاب آموز به بیمار رو ندارن

laxer
28-11-2015, 06:19
مطمئن باشید بیمار b12 رو خیلی بیشتر از پنیسیلین دوست داره و خیلی راحت میشه بیمار رو باهاش رد کرد... خدا رو شکر رسانه ها دارن ذهن مردم رو به سمت ویتامین c میکشونن و کم کم میشه به جای دارو ، یک کیلو پرتقال تجویز کرد ! و بیمار هم راحت قبول میکنه

چیزی که واقعا بیمار در سرماخوردگی و بیماری های ساده ای که نیاز به آنتی بیوتیک ندارن احتیاج داره ضد درد ها هستن که متاسفانه معتادین محترم بهش رحم نکردن .... هیدروکدون چنان بیمار را شنگول از مطب خارج میکتد که انگار نه انگار شخص بیمار است.... اگر دست من بود تجویز ریتالین و آمفتامین رو برای سرما خوردگی آزاد میکردم ولی نمیزارشتم آنتی بیوتیک تجویز بشه ... خطرش قابل مقایسه نیست.

بهترین کار تجویز فرم تزریقی بدون لیدوکائین است.... همه از درد تزریق میترسیدن ... مخصوصا گرفتگی بعد تزریق عضلانی

راه حل دیگه ای نداریم نه؟ :n31:

Ar@m
29-11-2015, 20:24
مطمئن باشید بیمار b12 رو خیلی بیشتر از پنیسیلین دوست داره و خیلی راحت میشه بیمار رو باهاش رد کرد... خدا رو شکر رسانه ها دارن ذهن مردم رو به سمت ویتامین c میکشونن و کم کم میشه به جای دارو ، یک کیلو پرتقال تجویز کرد ! و بیمار هم راحت قبول میکنه
متاسفانه اصلا اینطور نیست و بندرت مریضی رو پیدا میکنین که B12 رو به پنی سیلین ترجیح بده. بیمارها به قصد تزریق دگزا, پنی سیلین و خیلی داروهای تزریقی دیگه بخصوص سرم وارد مطب پزشک میشن با دیدن قرص سرماخوردگی و شربت ضد سرفه کاملا حق به جانب اعلام میکنن: اینو که خودمونم میتونستیم بگیریم!! انگار که پزشک باید چیزی بسیار بالاتر از اینا تجویز کنه تا اسم پزشک برازنده اش باشه
عدم بهبودی در عرض 24 ساعت رو هم به بیسوادی پزشک ربط میدن نه هیچ چیز دیگه ای.
دیروز اخبار سراسری اعلام کرد که مصرف آنتی بیوتیک در کشور ما 16 برابر میانگین جهانیه شما میتونین چنین فاجعه ای رو باور کنین؟!

مصرف آنتی بیوتیک به سادگی مصرف بیش از حد مواد آرایشی نیست که دو تا نقد بشه براش نوشت و بعد هم سری به تاسف تکان داد و تموم بشه بره! این آمار نشون میده که ما با چه سرعت غیرقابل باوری داریم به سمت ایجاد مقاومت های دارویی حرکت میکنیم و اگر قبل از اینکه نسل جدیدی از آنتی بیوتیک ها وارد بشن که بتونن این ارگانیسم های مقاوم شده رو پوشش بدن, کارایی داروهای فعلی از دست بره ما در برابر بیماریهای بسیاری بی سلاح خواهیم بود که امروزه به راحتی و بدون هیچ مشکلی درمان پذیرن.

laxer
03-12-2015, 17:48
متاسفانه اصلا اینطور نیست و بندرت مریضی رو پیدا میکنین که B12 رو به پنی سیلین ترجیح بده. بیمارها به قصد تزریق دگزا, پنی سیلین و خیلی داروهای تزریقی دیگه بخصوص سرم وارد مطب پزشک میشن با دیدن قرص سرماخوردگی و شربت ضد سرفه کاملا حق به جانب اعلام میکنن: اینو که خودمونم میتونستیم بگیریم!! انگار که پزشک باید چیزی بسیار بالاتر از اینا تجویز کنه تا اسم پزشک برازنده اش باشه
عدم بهبودی در عرض 24 ساعت رو هم به بیسوادی پزشک ربط میدن نه هیچ چیز دیگه ای.
دیروز اخبار سراسری اعلام کرد که مصرف آنتی بیوتیک در کشور ما 16 برابر میانگین جهانیه شما میتونین چنین فاجعه ای رو باور کنین؟!

مصرف آنتی بیوتیک به سادگی مصرف بیش از حد مواد آرایشی نیست که دو تا نقد بشه براش نوشت و بعد هم سری به تاسف تکان داد و تموم بشه بره! این آمار نشون میده که ما با چه سرعت غیرقابل باوری داریم به سمت ایجاد مقاومت های دارویی حرکت میکنیم و اگر قبل از اینکه نسل جدیدی از آنتی بیوتیک ها وارد بشن که بتونن این ارگانیسم های مقاوم شده رو پوشش بدن, کارایی داروهای فعلی از دست بره ما در برابر بیماریهای بسیاری بی سلاح خواهیم بود که امروزه به راحتی و بدون هیچ مشکلی درمان پذیرن.

تجویز دگزامتازون وحشتناک است مخصوص بعضی هاکه برای چاقی مصرف میکنند....

مشکل مردم اینکه همه فکر میکنند که دکترن، اسم چند دارو رو از حفظند و مدام برای فامیل دور و نزدیک تجویز میکنند .... طرف با کمال افتخار میره دگزا تزریق میگنه فکر میکنه اکسیر جوانی مصرف کرده بدبخت نمیدونه چه عوارضی پشتشه ، حالا امروز بروز نکنه فردا بروز کنه
وضعیت سلامتی کشور بسیار وخیم ، ادامه این روند باعث میشه فردا در برابر ایشیریشیا کلای هم ناتوان بمونیم.

منصفانست که تقصیر رو بندازیم گردن زنان ، متاسفانه این حس خود پزشک پنداری در زنان 10 برابر مردانه، مادری که شربت دکسترومتورفان رو میده به بچش بعد بهش آب نمیده تا شربت تو گلوش بمونه اثر کنه! ( چی بگم واقعا؟) خواهر عزیز مرکز اثر این شربت در مغزه نه در گلو ... :|
منصفانست تقصیر رو بندازیم رو دوش پدر خونواده که روزی چندصد میلی گرم نیکوتین رو بدنش خروار میکنه. (الکل و نارکوتیک ها هم که بماند...)
منصفانست تقصیر رو بندازیم رو پسر خونواده که روزی 3 تا استروئید آنابولیک تزریق نکنه روزش شب نمیشه. ( بعد از اتمام دوره 500 کیلو هم hcg و کلومیفن!)
منصفانست تقصیر رو بندازیم گردن دختر خونواده برا مالیدن روزی 10 کیلو چربی رو پوست بعنوان کرم آرایشی ... داشتن 4 نوع لنز رنگی هر کدوم برای یه مراسم! ( بعد 5 سال دیگه هم از خدا شکایت میکنه که خدایا مگر من چیکار کرده بودم که زخم قرنیه گرفتم؟)

دیروز 2 ساعت ویروسی بودن سرما خوردگی رو برا طرف تشریح کردم بعد میپرسه حالا آخرش پنی سیلین یا سفکسیم؟

همه مقصرن ...یکی نیست بیاد این وضعیت رو درست کنه ....

Kingarr
04-07-2016, 00:03
بدبختی ما همین پنی سیلین هست
سرما خوردگی ها(عطسه،،سرفه،بدن درد،آبریزش بینی،خارش گلو) که همه ویروسی هست و اصلا آنتی بیوتیک کوچک ترین اثری روش نداره
اون پنی سیلینی که میفرمایید فقط چند جا کاربرد داره:سفلیس،مبتلایان به تب روماتیسمی و گلودرد چرکی استرپتوکوکی(گلودرد،تب،بدو سرفه،بدون آبریزش)،که حتی برای همین گلو درد هم داروی انتخابی،خوراکی هست(پنی سیلین وی یا آموکسی سیلین)

بهترین درمان گلودرد استرپی ، دو عدد پنی سیلین جی 6.3.3 هستش که به فاصله 12 ساعت یا 24 ساعت تزریق بشوند. سیفیلیس در حال مقاوم شدن است. تب روماتیسمی پنی سیلین 1200 استفاده میشه .
در مورد سرماخوردگی هم بستگی به تشخیص پزشک داره ، اینکه ویروسیست یا باکتریال. و اینکه آیا پنی سیلین روی این باکتری اثر دارد یا باید از داروهای دیگری نظیر سفالوسپورین ها و .... استفاده کرد.

Kingarr
04-07-2016, 00:05
به نظرم این متن یه تبلیغ برای فروش داروهای نسل جدید هست و گرنه از نظر علمی باکتری های تغیر ژن نمیدن فقط ویروسها میتونن تغیر ژن بدن

باکتری ها به طرق مختلف اعم از ترانسفورماسیون ، کونژوگاسیون و ... قابلیت تغییر ژنوم خود را دارند و به راحتی به درمان های دارویی مقاوم می شوند.

M.R.S.
05-07-2016, 23:24
بهترین درمان گلودرد استرپی ، دو عدد پنی سیلین جی 6.3.3 هستش که به فاصله 12 ساعت یا 24 ساعت تزریق بشوند. سیفیلیس در حال مقاوم شدن است. تب روماتیسمی پنی سیلین 1200 استفاده میشه .
در مورد سرماخوردگی هم بستگی به تشخیص پزشک داره ، اینکه ویروسیست یا باکتریال. و اینکه آیا پنی سیلین روی این باکتری اثر دارد یا باید از داروهای دیگری نظیر سفالوسپورین ها و .... استفاده کرد.

با کمال احترام،اما طبق گایدلاین ها و کتب مرجع،درمان انتخابی گلودرد استرپتوکوکی،خوراکی است؛که بین پنی سیلین وی خوراکی و آموکسی سیلین،بعلت مصرف راحت تر،طعم بهتر و قیمت پایین،آموکسی سیلین انتخاب بهتری است؛
پنی سیلین عضلانی هم جزو درمان استاندارد است؛اما خوراکی ارجحیت دارد؛
در منابع علمی،همان درمان خوراکی،بعلت موفقیت بالا در ریشه کن کردن باکتری در گلو،در پیشگیری از بروز تب روماتیسمی کفایت میکند

در مورد پنی سیلین تزریقی باز دور به این صورت است؛زیر 27 کیلو،600000 واحد؛بالای 27 کیلو 1200000 واحد؛تک دوز

در مورد سیفلیس: هنوز هم عامل این بیماری یعنی T. pallidum بسیار حساس به پنی سیلین هست و هنوز مقاومت گزارش نشده؛

EHSANRF
06-07-2016, 02:49
دوستان تمام اینها ناشی از ناآگاهی - به دلیل عدم آموزش همگانی - هست

مردم هنوز نمیدونن فرق سرماخوردگی، آنفلوانزا ( انواع مختلفش )، آلرژی و گلودرد چیه!
اگه فقط این مورد رو میدونستن یخورده وضع بهتر میبود

اصلا باکتری یا ویروس نمیدونن چی هست!

از دوستان نزدیک خودم دندون درد داشت، رفت سفالکسین گرفت! گفتم سفالکسی!!! برای دندون نیست که! گفت نه ما همیشه میریم دکتر برای عفونت دندون آموکسی مینویسه، این قوی تره حتما سریع تر خوب میشم! (استدلالش تو حلقم )!

طرف میره دکتر میگه آقای دکتر آمپول بنویس که زودتر خوب بشم ( پیش دکتری که دارو نمینویسه بر اساس ویزیت، و پیش دکتری که دارو مینویسه هم نمیره، معتاد شده به آمپول )

میاد شب تا صبح بیداره بعد صبح سر کار اعصابش به هم میریزه تا ساعت 2 و 3 که میاد خونه و ... کلی گرفتاری پیش میاد براش میگه سردرد عجیبی گرفتم نمیدونم چمه!
برم چندتا دیازپام یا زولپیدم بگیرم خوب شم!

بحث زیاده ولی ...