ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حواس پرتی شدید ...

banii
17-11-2015, 21:06
وقت بخیر .
این مساله چطور درمان پذیر است ؟
گاهی آنقدر این موارد پیش می آید که گویی پیرمردی هشتاد ساله ام و مبتلا به آلزایمر ...
مواردی مانند جا گذاشتن کلید یا کارت اعتباری / فراموش نمودن خوردن قرص / و بطور کل انجام نشدن کارهایی که از پیش برنامه ریزی شده ... از مورادیست که هر روز گریبانم میگیرد ...
نمونه اش دیروز که باید ظهر کاری که از دو هفته پیش برنامه ریزی کرده بودم و پولی هم برای انجامش پرداخت نموده بودم اما پاک یادم شده بود و بعد از ظهر که به خانه رسیدم عصبی شدم که این فشارهای روانی ضررش باز بیشتر از این حواس پرتی ها است ...

afshin b
17-11-2015, 21:50
در مورد A.D.D. و علایمش کمی بخونین بد نیست. شاید این مشکل شما باشه.

banii
17-11-2015, 22:05
در مورد A.D.D. و علایمش کمی بخونین بد نیست. شاید این مشکل شما باشه.

میشه مختصر توضیحی بفرمایید بدانم چه است.

Ar@m
17-11-2015, 22:35
اول از همه استرس میتونه علتی برای فراموشی و عدم تمرکز باشه همینطور افسردگی یکی از علل مهمه و سایر علل شامل اختلالات تیرویید, کم خونی و A.D.D یا ADHD هستن که برای بررسی بهتره از بالای لیست شروع کنین چون شایعترین علت فراموشی و عدم تمرکز همون استرس و افسردگیه.
A.D.D یا ADHD که خلاصه شده ی Attention-Deficit Disorder هست که نوعی اختلال در کودکانه که شاید در قالب "کودک بیش فعال" این اصطلاح رو شنیده باشین. کودکانی که دارای این اختلال باشن و درمان نشن ممکنه در بزرگسالی همچنان با این مشکل روبرو باشن اما این اختلال اگرچه در کودکی خودش رو با عدم تمرکز نشون میده در بزرگسالی علایم متفاوت هستن و بیشتر علایم افسردگی در افراد بزرگسال مبتلا به این اختلال نمود داره و برعکس بزرگسالان ( سنین جوانی ) که اولین قدم در بررسی اختلال تمرکز و حافظه بررسی افسردگی و استرس هست در کودکان مبتلا به عدم تمرکز باید ابتدا به علل آخر لیست که کم خونی و ADHD هستن توجه کرد.

banii
17-11-2015, 22:50
بنده هر دو مورد استرس و افسردگی را دارم ... و گاهی هم در وضعیت حاد قرار میگیرند ...
الان چون خسته ام حوصله سرچ و مطالعه در مورد ADD یا ADHD را هم ندارم اما کودکی خوبی هم نداشتم ...

~ReZa~
18-11-2015, 03:16
متاسفانه بنده ١ سال ميشه بخاطر افسردگي شديد و شكست تو بعضي كارها بد جوري حواس پرت شدم!!!
يه زماني كتابهاي حفظيات ١٥٠ صفحه اي رو ميخوندم ميرفتم امتحان ميدادم بهترين نمره رو ميگرفتم ولي الان بعضا ميشه يك اسم كوچيك رو فراموش ميكنم!!!!!!!!ابعضا احساس ميكنم اينجوري بره الان كه ٣٢ سالمه تو سن ٤٠ سالگي آلزايمر مهمون مغز من ميشه!!!!!
بنظرتون چه راه حلي ميتونه برام مفيد باشه؟

bas ali
18-11-2015, 06:47
متاسفانه بنده ١ سال ميشه بخاطر افسردگي شديد و شكست تو بعضي كارها بد جوري حواس پرت شدم!!!
يه زماني كتابهاي حفظيات ١٥٠ صفحه اي رو ميخوندم ميرفتم امتحان ميدادم بهترين نمره رو ميگرفتم ولي الان بعضا ميشه يك اسم كوچيك رو فراموش ميكنم!!!!!!!!ابعضا احساس ميكنم اينجوري بره الان كه ٣٢ سالمه تو سن ٤٠ سالگي آلزايمر مهمون مغز من ميشه!!!!!
بنظرتون چه راه حلي ميتونه برام مفيد باشه؟
جنابعالی تنها نیستین . من هم سن شما هستم و خیلی حواس پرت شدم .
همش هم فکر کنم بخاطر استرس و نگرانی هست

M.R.S.
18-11-2015, 08:31
یکی از عوامل میتونه افسردگی باشه.....استرس هم تاثیر گذاره
اگه واقعا وجود علائمی از این ها رو حس میکنین،مراجعه و درمانشون باعث بهتر شدن وضعتون میشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

laxer
23-11-2015, 01:59
موارد یاد شده علائم ADD یا ADHD نیست و پیشنهاد نمیکنم علائم اختصاصی این بیماری رو بخونید.

دلایل زیادی میتونه داشته باشه از ترومای سر گرفته تا عوارض قلبی عروقی!

پیشنهاد من مراجعه به پزشک متخصص مغز و اعصاب است ، نه متخصص اعصاب و روان(روانپزشک).