مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون برای PS4 ، فیلم ، سیستم
درود
دوستان با توجه به :
بودجه 1.5 بنده "حالا اگه یکم بالاتر هم بشه عیبی نیس"
اندازه اتاق 4*3
کارایی اول : سیستم با کارت گرافیک GTX 660
کارایی دوم : PS4
کارایی سوم : فیلم
به نظرتون چی بردارم . چند تا مقاله خوندم که نوشته بود تلویزیون های پلاسما بر خلاف اعتقاد عمومی خوب هستن برای کارایی های من . قیمت مناسب هم دارن
نظر اساتید چیه ؟
پیشنهاد میکنم سراغ اینچ بالای ۲۷ نرید واسه بازی واقعا عذاب اور هست خودم الان دارم یا ۴۲ الیجی ۶ میلیونی بازی میکنم بزودی ی مانیتور ۲۲ اینچی میخرم
دلیل عذاب اوری هم اینکه بازی های سرعتی مثل ماشین سواری یا اکش انلاین شما نیاز دارید کلا نمایشگر در گستره دیدتون باشه که بالای ۲۷ امکان پذیر نیست و عملا بخشی از نمایشگر رو نمیبینید (بهتر بگم روش تمرکز ندارید)
پیشنهاد میکنم سراغ اینچ بالای ۲۷ نرید واسه بازی واقعا عذاب اور هست خودم الان دارم یا ۴۲ الیجی ۶ میلیونی بازی میکنم بزودی ی مانیتور ۲۲ اینچی میخرم
دلیل عذاب اوری هم اینکه بازی های سرعتی مثل ماشین سواری یا اکش انلاین شما نیاز دارید کلا نمایشگر در گستره دیدتون باشه که بالای ۲۷ امکان پذیر نیست و عملا بخشی از نمایشگر رو نمیبینید (بهتر بگم روش تمرکز ندارید)
درود
ممنون بابت پیشنهادتون . من کلا ریسینگ بازی نمیکنم . آنلاین هم تا حالا که نزدم . خدا رو چه دیدی شاید آینده بخوام بزنم . نظرتون در مورد تلویزیونی سه بعدی که برای خود PS4 و Ps3 معرفی شد چیه ؟
درود
ممنون بابت پیشنهادتون . من کلا ریسینگ بازی نمیکنم . آنلاین هم تا حالا که نزدم . خدا رو چه دیدی شاید آینده بخوام بزنم . نظرتون در مورد تلویزیونی سه بعدی که برای خود PS4 و Ps3 معرفی شد چیه ؟
تا حالا که بازی ۳ بعدی نیامده برای پلی ۴
با توجه به هدست واقعیت مجازی فکرم نکنم بیاد
Mehrdad092000
17-11-2015, 02:24
درود
با سلام
این تی وی خود سونی خوبه اما ارزش خرید نداره
به نظر من با این بودجه همونطور که دوستمون گقت
یه مانیتور خفن تهیه کنید از سری asus بگیرین
ممنون بابت نظرات . به نظرتون بین این مدل ها کدوم رو انتخاب کنم :
معرفی مانیتور ASUS MX299Q؛ نمایشگری با طراحی زیبا، تصویر گسترده و پورت های متنوع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BenQ XL2430T 24inch 1ms 144Hz Gaming Monitor
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Asus VN279H LED Monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-technicalspecs/)
با توه به این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehrdad092000
18-11-2015, 05:12
BenQ XL2420ZBenQ XL2430Tاین 2مدل توی اون قیمت عالین -benqخفنه اما گرونتره از ایسوس
شما مانیتور گرفتی حتما پورت های hdmi در نظر بگیر 2تا باشه
ASUS VG278HE
BenQ XL2420ZBenQ XL2430Tاین 2مدل توی اون قیمت عالین -benqخفنه اما گرونتره از ایسوس
شما مانیتور گرفتی حتما پورت های hdmi در نظر بگیر 2تا باشه
ASUS VG278HE
درود
ممنون از پاسخ تون . به نظرتون الان W2261 LG دارم . 22 اینچ هست . اون BenQ رو بگیرم . چقد تفاوت داره ؟ از نظر سایز چی ؟ به چشم میاد 2 اینچ ؟ کیفیت چطور ؟ پنل های TN از پایین که نگاه میکنی کیفیت تغییر میکنه ؟ سیام نمیشه ؟ چون من فیلم رو که میخوام نگاه کنم دوست دارم رو تخت دراز بکشم اما این مانیتور اذیت میکنه و سیاه میشه فیلم
Mehrdad092000
18-11-2015, 21:42
درود
ممنون از پاسخ تون . به نظرتون الان W2261 LG دارم . 22 اینچ هست . اون BenQ رو بگیرم . چقد تفاوت داره ؟ از نظر سایز چی ؟ به چشم میاد 2 اینچ ؟ کیفیت چطور ؟ پنل های TN از پایین که نگاه میکنی کیفیت تغییر میکنه ؟ سیام نمیشه ؟ چون من فیلم رو که میخوام نگاه کنم دوست دارم رو تخت دراز بکشم اما این مانیتور اذیت میکنه و سیاه میشه فیلم
تقاوت که زیاد دارن
2اینچ هم دیده میشه حالا بستگی به نوع واید بودنو ... دارع
benqها این 2تا خوبن 3dهم دارن
مهمترین چیز برای شما تعداد hdmiهست که چون 2تا دستگاه داری باید 2تا باشه
برای گیم عالین با اون بودجه -اگه بالاترم ببرین میتونین چیزا بهتر بگیرین
فقط بحث سایز پیش میاد که بستگی به خودتون داره دیگه اگه با کوچیک مشکل ندارین همین مانیتور عالیه بع خصوص برای کامپیوترم میخواین استفاده کنید
ipsزاویه دید بهتری داره اما خوب وقتی دراز میکشین میتونید خیلی راحت تنظیم کنید مانیتورو
بن کیو ها عالین
تقاوت که زیاد دارن
2اینچ هم دیده میشه حالا بستگی به نوع واید بودنو ... دارع
benqها این 2تا خوبن 3dهم دارن
مهمترین چیز برای شما تعداد hdmiهست که چون 2تا دستگاه داری باید 2تا باشه
برای گیم عالین با اون بودجه -اگه بالاترم ببرین میتونین چیزا بهتر بگیرین
فقط بحث سایز پیش میاد که بستگی به خودتون داره دیگه اگه با کوچیک مشکل ندارین همین مانیتور عالیه بع خصوص برای کامپیوترم میخواین استفاده کنید
ipsزاویه دید بهتری داره اما خوب وقتی دراز میکشین میتونید خیلی راحت تنظیم کنید مانیتورو
بن کیو ها عالین
درود
به نظرتون تا 1800 اینا چی گیرم میاد ؟ چون گفتید بالاتر بهترم گیرتون میاد ؟
Mehrdad092000
19-11-2015, 14:59
درود
به نظرتون تا 1800 اینا چی گیرم میاد ؟ چون گفتید بالاتر بهترم گیرتون میاد ؟
سایز بزرگتر میتونی بگیری
این ایسوس هم ASUS PB278Q بد نیست
رزلیشون بالاترم داره
اما اون بن کیو ها همون خوبن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.