مشاهده نسخه کامل
: لپ تازه و یکسری مشکلات و سوال
albertxx
13-11-2015, 14:26
دوستان سلام علیکم !!
راستش دیروز یه مدل لپ تاپ خریداری کردم
digikala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])------------- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/Product/DKP-105059/ASUS-K555LF-B-15-inch-Laptop/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-15-%D8%A7%D9%8A%D9%86%DA%86%D9%8A-%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-K555LF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
k555Lf
i5
vga : 930
ram : 6
Hdd : 1 T
Res : 1366*768
یه چنتا سوال دارم
1 - ویندوز این لپ تاپ اصله و چطور میشه بهش پی برد ؟؟؟
2 - آنتی ویروس مک آفی داره ولی یکی از دوستان که چند وقت قبل لپ تاپ ایسوس خرید گفت بعد یه مدت اکسپایر شد و فعلا هم کار نمیکنه
میخوام ببینم این آنتی ویروسش نمیشه اصلش کرد ؟؟
اصلا به درد میخوره ؟؟
یا میشه پاک کرد و یه جدید نصب کرد !!
نظرتون چیه ؟؟
3 - رزولیشن این لپ تاپ Full Hd نیست و یه مدل پایینتره
در حالی که من دنبال فول بودم (( سری LB ))
همین رزولیشن کارایی خوبی داره ؟؟ (( البته دیگه خریدم :n02: ))
4 - رو لپ تاپ برچسب ویندوز 10 داره (( plays with windows 10 ))
در حالی که ویندوز 8.1 نصبه
فروشنده بی سوادم بهم گفت 10 هست در حالی که اومدم خودنه دیدم 8.1 هست
این برچسب چیه و دقیقا کاربردش چیه ؟؟؟
5 - فروشنده گفت از ویندوز لپ تاپ رکاوری بگیرم تا بعدش موقع تعویض عوضش کنم !!
دلیلی داره و اصلا به درد میخوره ؟؟؟
آخه رکاوری نگرفتم و چنتا هم نرم افزار نصب کردم !!
رکاوری بگیرم ارزش داره ؟؟
6 - در صورتی که بله هست جواب بالا
چطور رکاوری بگیرم !!
با تشکر
Silver M
13-11-2015, 17:15
بهتون گفتن ریکاوری بگیرید چون ویندوز اصل روش هست و هروقن ویندوز کند شد .. ویروسی شد .. یا هر مشکلی پیش اومد بتونید دوباره ویندوز اصل رو برگردونید
اره FHD نیست .. بد نیس کیفیت قابل قبولی داره
انتی ویروس هم مشکلی نیست هروقت خواستید پاک کنید یکی دیگه نصب کنید
اگه از دیجی گرفتید 8 اورجینال باید باشه
واسه ریکاوری گرفتن هم برنامه زیاد هست . اول ببینید هودش رو پ تاپ نصب هست یا نه
albertxx
13-11-2015, 18:05
بهتون گفتن ریکاوری بگیرید چون ویندوز اصل روش هست و هروقن ویندوز کند شد .. ویروسی شد .. یا هر مشکلی پیش اومد بتونید دوباره ویندوز اصل رو برگردونید
اره FHD نیست .. بد نیس کیفیت قابل قبولی داره
انتی ویروس هم مشکلی نیست هروقت خواستید پاک کنید یکی دیگه نصب کنید
اگه از دیجی گرفتید 8 اورجینال باید باشه
واسه ریکاوری گرفتن هم برنامه زیاد هست . اول ببینید هودش رو پ تاپ نصب هست یا نه
ممنون :n01:
از دیجی نگرفتم
از یه فروشگاه شهرمون گرفتم
چطور میشه فهمید حالا که اصله یا نه ؟؟؟
دو
کدوم قسمت باید ببینم نرم افزار رکاوری هست یا نه که بتونم رکاوری بگیرم ؟؟؟
توضیح بدید ممنون میشم
سه
میتونم نرم افزارهایی که همیشه بعد نصب ویندوز نصب میکنم رو نصب کنم
مثل افیس و .....
بعد رکاوری بگیرم
که دفعه بعد عذاب نکشم ؟؟؟
چهار
آنتی ویروسش اصلا به درد میخوره ؟؟
یا پاک کنم نود نصب کنم مشکلی نیست ؟؟
13-11-2015, 19:04
اگر ویندوزش اصل باشد، معمولا یک لیبل ویندوز روی لپ تاپ، ( روی استراحتگاه دست، زیر صفحه کلید) نصب میکنند.
همینطور پشتش باید یک برچسب داشته باشد که سریال اصلی ویندوز رویش نوشته شده است. با آرم مایکروسافت و ... .
قاعدتا ویندوز شما اصل است که برچسب plays with windows 10 دارد.
آن هم که گفته plays with windows 10 یعنی روی لپ تاپ میتوانی ویندوز 10 هم نصب کنی. باز جهت اطمینان، قبل از نصب ویندوز 10 به سایت asus قسمت support برو و مدل لپ تاپت را پیدا کن و ببین درایور ویندوز 10 داره یا نه.
در مورد ضدویروس، معمولا mc afeeهایی که روی لپ تاپ ها و... هست، نسخه trial ده روزه هست و بهمین خاطر شما بعد از مدتی به مشکل میخوری.
میتوانی ضدویروس را پاک کنی و از ضدویروس دیگری استفاده کنی و یا از mc afee نسخه 8.8i که مجانی هست استفاده کنی.
ضمن اینکه توصیه میکنم USB Disk Security هم نصب کنی.
اگر همراه لپ تاپ DVD درایورها نبود. یعنی هیچ dvd ای همراه لپ تاپ نبود، حتما توصیه میکنم که از ویندوزت نسخه پشتیبان تهیه کنی.
معمولا برنامه recovery با عناوین مختلف روی این گونه لپ تاپ ها که درایور همراهشان نیست، وجود دارد و شما با تهیه چند تا dvd خام و استفاده از برنامه recovery خودت، از ویندوز و برنامه هایش نسخه پشتیبان تهیه میکنی.
albertxx
14-11-2015, 16:50
اگر ویندوزش اصل باشد، معمولا یک لیبل ویندوز روی لپ تاپ، ( روی استراحتگاه دست، زیر صفحه کلید) نصب میکنند.
همینطور پشتش باید یک برچسب داشته باشد که سریال اصلی ویندوز رویش نوشته شده است. با آرم مایکروسافت و ... .
قاعدتا ویندوز شما اصل است که برچسب plays with windows 10 دارد.
آن هم که گفته plays with windows 10 یعنی روی لپ تاپ میتوانی ویندوز 10 هم نصب کنی. باز جهت اطمینان، قبل از نصب ویندوز 10 به سایت asus قسمت support برو و مدل لپ تاپت را پیدا کن و ببین درایور ویندوز 10 داره یا نه.
در مورد ضدویروس، معمولا mc afeeهایی که روی لپ تاپ ها و... هست، نسخه trial ده روزه هست و بهمین خاطر شما بعد از مدتی به مشکل میخوری.
میتوانی ضدویروس را پاک کنی و از ضدویروس دیگری استفاده کنی و یا از mc afee نسخه 8.8i که مجانی هست استفاده کنی.
ضمن اینکه توصیه میکنم USB Disk Security هم نصب کنی.
اگر همراه لپ تاپ DVD درایورها نبود. یعنی هیچ dvd ای همراه لپ تاپ نبود، حتما توصیه میکنم که از ویندوزت نسخه پشتیبان تهیه کنی.
معمولا برنامه recovery با عناوین مختلف روی این گونه لپ تاپ ها که درایور همراهشان نیست، وجود دارد و شما با تهیه چند تا dvd خام و استفاده از برنامه recovery خودت، از ویندوز و برنامه هایش نسخه پشتیبان تهیه میکنی.
من مراحل رکاوری رو میرم
سرچ Recovery و انتخاب گزینه creat a recovery drive
ولی هرکاری میکنم نمیتونم رو DVD رکاوری بگیرم
تو اینترنتم سرچ کردم اینقدر مزخرفات پیدا کرد مطلب مفید پیدا نکرد
طبق دستور یه سایت هم رفتم ولی باز نمیشه !!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی
تو قسمت منیج درایو یه درایو 900 مگی به عنوان رکاوری هست و همچنین یه درایو 15 گیگ واسه رکاوری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور باید رکاوری بگیرم ؟؟
توضیح بدید ممنون میشم
سوال دوم
اگه نرم افزار های مورد نیازمو نصب کنم بعد رکاوری بگیرم مشکلی داره ؟؟؟
با تشکر
Silver M
14-11-2015, 17:47
خب وقنی رو هاردت درایو براش در نظر گرفته یعنی نباید رو DVD بکاپ بگیری و باید مقصد و اون هارد تعیین کنی
بهتر بود از همون ویندوز خام اول بکاپ رو گرفته بودید ولی حالا هم که برنامه نصب کردید نه مشکلی نیست
albertxx
14-11-2015, 19:42
خب وقنی رو هاردت درایو براش در نظر گرفته یعنی نباید رو DVD بکاپ بگیری و باید مقصد و اون هارد تعیین کنی
بهتر بود از همون ویندوز خام اول بکاپ رو گرفته بودید ولی حالا هم که برنامه نصب کردید نه مشکلی نیست
عزیز متوجه عرایضم شدی؟؟؟ :n02:
میگم نمیشه رکاوری گرفت :n02:
وقتی creat recovery
رو انتخاب میکنم یه تیک داره copy..... که اگه باشه و برم صفحه بعد یه فلش 16 میگه وصل کن که من ندارم (( واسم جالبه چرا تو همون گیگ خودش درست نمیکنه ؟؟؟)) و یا DVD
و اگه اون تیک نباشه میگه به یه فضای خالی 512 مگی لازم هست(( نمیدونم حالا چیو میگه و کجا میخواد رکاوری بگیره))
که dvd میزارم باز گزینه next فعال نمیشه
ضمنا
اگه همون درایو رکاوری 15 گیگ واسه همین هست و رکاوری داره
پس چرا خالیه ؟؟؟
حالا شما بیا بگو فلان جا رکاوری بگیر:n02:
Silver M
14-11-2015, 21:45
برادر شما نگفتی نتونستم رو درایو بکاپ بگیرم . شما گفتی رو DVD هرکار کردم نشد . !
اون درایو برای ریکاوری هست و خالیه تا شما ریکاوریتو بریزی روش ! اون فروشنده ی عزیز باید واستون بکاپ میگرفت ! یا حداقل یادتون میداد .
در ضمن شما با چی داری ریکاوری میگیری ؟؟
acronis backupا با این نرم افزار هم میتونید
albertxx
15-11-2015, 09:23
برادر شما نگفتی نتونستم رو درایو بکاپ بگیرم . شما گفتی رو DVD هرکار کردم نشد . !
اون درایو برای ریکاوری هست و خالیه تا شما ریکاوریتو بریزی روش ! اون فروشنده ی عزیز باید واستون بکاپ میگرفت ! یا حداقل یادتون میداد .
در ضمن شما با چی داری ریکاوری میگیری ؟؟
acronis backupا با این نرم افزار هم میتونید
با رکاوری خود ویندوز
سرچ کلمه recovery و انتخاب
create a recovery drive
مشکلی داره مگه رکاوری خود ویندوز ؟؟؟؟
یا حداقل یادتون میداد
اگه زحمتی نیست مختصر توضیح میدید :n01:
acronis backupا
این نرم افزار که سرچ کردم واسه بک آپ هست !!!
فکر کنم رکاوری که میخوام بگیرم از ویندوز داستانش با بک آپ فرق داشته باشه !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.