ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اختراع _ راهنمایی

Reza Azimy_RW
13-11-2015, 02:08
سلام دوستان
من يه اختراع يا ايده يا نوآوري انجام دادم که تغريبا يه تکنيک جديد براي نمايش سه بعدي هست که 80 درصد نرم افزاريه و سخت افزار بسيار کم و بسيار ارزاني (حدود 5000 تومن) نياز داره
الان من بدون تعصب یا ... مشخصات کامل طرح رو نوشتم چه نکات + و چه - . قضاوت رو میزارم بادوستان چون الان من اصلا از مراحل بعدی کار مطلع نیستم و قصدم راهنمایی گرفتنه .

مشخصات :
_ پياده سازي بسيار ساده و قابل اجرا بر روي تمامي مانيتورها
_ بسیار سبک و کم هزینه و مناسب برای استفاده در بازیها
_ فقط يک نفر به طور همزان ميتوه سه بعدي مشاهده کنه روي يه مانيتور
_ اين تغريبا يه تعريف جديد از نمايش سه بعديه که تواناييي اين رو داره که با تکنيکهاي ديگه سه بعدي ترکيب بشه و صد در صد تجربه فوق العاده اي ايجاد کنه
_ براي بازي فيلم يا هر چيزي ميشه استفاده کرد ولي براي فيلم هزينه فيلمبرداري و پردازش رو بالا ميبره ولی در عوض همه توانايي مشاهده اون رو دارند
_ اين يه نو آوري يا اختراع کاملا High Tech هست :n09:

الان مشکلم اينه که اصلا نميدونم چيکار کنم
اولين قدم چيه
چجوري ثبت کنم
چجوري ازش استفاده کنم

به مادرم نشونش دادم فکر ميکردم خيلي حيجان زده شه چون زیاد آشنا هم نيست ولي اثن واکنش نشون نداد نميدونم چرا :n02:

donkeyoxte
13-11-2015, 03:07
دمت گرم مخترع هم داریم

یکی رو میشناسم به اسم اصغر پلنگ دو سوته میبرتت اونور آب میخوای؟؟؟

Reza Azimy_RW
13-11-2015, 03:50
دمت گرم مخترع هم داریم

یکی رو میشناسم به اسم اصغر پلنگ دو سوته میبرتت اونور آب میخوای؟؟؟

دمت گرم کِی بریم ؟ :دی

Ar@m
13-11-2015, 12:12
باید به اداره ثبت اختراعات در تهران مراجعه کنین اینم سایتشونه:
iripo.ssaa.ir/
تو این قسمت هم توضیحات خوبی دادن برای مراجعه کننده ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza Azimy_RW
15-11-2015, 00:17
خیلی ممنون داداش :n12:
به چند تا سیکوریت نشون دادم گفتن حال کردن باهاش البته آدم حسابی نبودن همین فک فامیلامون الان نمیدونم اوضاع چند چنده :دی

عاغا بهتون قول میدم تجربه خفنی واسه گیمرا باشه قشنگ میشه وسط فشنگا جاخالی داد :n09:
نامردا اگه حق خوری نکنن خودم باید اولین بازی رو با این تکنیک بسازم تو ایران با حمایتشون :دی

Reza Azimy_RW
15-11-2015, 00:52
راستی دوستان نمیدونید ثبت اختراع چقدر هزینه داره ؟! :| اصلا هزینه داره ؟ :دی

Reza Azimy_RW
29-12-2015, 15:57
تکنولوژیمو سامسونگ دزدید
اللبته کاملا اون نیست ولی تغریبا همیونه مال من خفنتره :n10: اگه کسی حوصله کاغذ بازی داره بدم بهش یه کاریش بکنه مناصلا هوصله این کارا رو ندارم 50 50

Reza Azimy_RW
31-12-2015, 13:57
عاغا قرار شده یه شرکتی همین تو شهر خودمون اختراعو ثبت کنه امتیازشو برداره واسه خودش الان قراره فردا زنگ بزنن برم نشونشون بدم
اگه زنگ نزدن یا مشکلی پیش اومد که نشد ثبت کنی همون شنبه من حوصلشو ندارم فردا شب تایپیکشو میزنم کل تکنولوژیو رو میکنم بره پی کارش :دی

Reza Azimy_RW
08-07-2016, 22:48
دوستان جون من این سوالو پاسخ بدین . مثلا اگه من یه شبیه اختراعی (:دی) کرده باشم و توی مثلا این فروم برا اولین بار مطرح کنم و نظر دوستانو بدونم که ایا به درد بخور هست یا نه یا ... بعدا اگه یکی دزدید و ثبتش کرد به راحتی میشه تایپیکی که دادی رو به عنوان مدرک ارجاع داد و راحت رای رو بگیری ؟(یعنی نخای دو سال دهنتو صاف کنی بری اینور به اونور) یا فایده نداره ؟

SADEGH 7
09-07-2016, 00:09
دوستان جون من این سوالو پاسخ بدین . مثلا اگه من یه شبیه اختراعی (:دی) کرده باشم و توی مثلا این فروم برا اولین بار مطرح کنم و نظر دوستانو بدونم که ایا به درد بخور هست یا نه یا ... بعدا اگه یکی دزدید و ثبتش کرد به راحتی میشه تایپیکی که دادی رو به عنوان مدرک ارجاع داد و راحت رای رو بگیری ؟(یعنی نخای دو سال دهنتو صاف کنی بری اینور به اونور) یا فایده نداره ؟

دوست گلم اگه خودت قبول داری که یه اختراع جدید کردی، پیشنهاد می کنم حتما پیگیر بشی برای ثبتش که دو حالت بوجود میاد: 1- اختراع ثبت می شه. 2-تکراریه یا به هر دلیلی ثبت نمی شه.
اگه حالت اول پیش بیاد که خوب خدارو شکر.
اگه حالت دوم پیش بیاد هم شما مسیر رو رفتی و راه ثبت رو یاد گرفتی. فقط کافیه یه تغییری نسبت به چیزی که ثبت شده به اختراعت بدی و با توجه به اینکه قبلا نحوه ثبت اختراع رو یاد گرفتی، دیگه می تونی اختراعت رو ثبت کنی.
به این نکته هم توجه داشته باش که اگه زودتر پیگیر نشی، ممکنه یه نفر دیگه همین ایده شما به ذهنش بیاد و زودتر از شما اختراع رو ثبت کنه.
نکته آخر اینکه اگه تو این 7 ماه که از ایجاد این تاپیک می گذره، پیگیر کارت شده بودی الآن کارت به یه جایی رسیده بود.
امیدوارم به هرحال موفق باشی:n40:

Reza Azimy_RW
09-07-2016, 01:38
ممنون دوست عزیز واسه اطلاعات و راهنمایی . ولی خیلی دهن سرویسی داره . خصوصا واسه من که اعصاب و حوصله ندارم . کلی مطلب با دقت آماده کردم الان بعده دو ماه پیام دادن یه سری از اطلاعات ناقصه تکیل کن بفرست
من از افسردگی شدید رنج میبرم واسم فرم پر کردن کوه کندنه داداش :دی

SADEGH 7
09-07-2016, 10:40
ممنون دوست عزیز واسه اطلاعات و راهنمایی . ولی خیلی دهن سرویسی داره . خصوصا واسه من که اعصاب و حوصله ندارم . کلی مطلب با دقت آماده کردم الان بعده دو ماه پیام دادن یه سری از اطلاعات ناقصه تکیل کن بفرست
من از افسردگی شدید رنج میبرم واسم فرم پر کردن کوه کندنه داداش :دی
خواهش می کنم.
100% هر کاری سختی خودش رو داره. تنها چیزی که می تونه تو سختی ها به آدم کمک کنه، تمرکز روی هدفیه که در نهایت بدست میاد. از نظر من شخصا هرچقدر هم اذیت کنن و دردسر داشته باشه بازم ارزشش رو داره پیگیری کنی و بالاخره به نتیجه برسی.

EHSANRF
09-07-2016, 19:54
دوست عزیز شما هنوز سختی ها رو ندیدین!
من ثبت کردم، تولید هم کردم 10 نسخه
ولی برای تولید انبوه و انتشار در کشور نتونستم! چون حمایت نکردن!
فقط دوتا پیشنهاد دادن، یا فیفتی فیفتی! یا اینکه کلا امتیازش رو بده به ما (بفروشش)
(قضیه سال 84 هست)
منم گفتم مگه خر مغزمو گاز گرفته این کار رو بکنم خودم یواش یواش با وام و ... تجهیزات رو میخرم و با یه تیم استارت میزنم ولی.... اینقدر موند تا قدیمی شد و دستم به هیچ جایی بند نشد.
( تیم زیرآبی رفتن متاسفانه )

Reza Azimy_RW
10-07-2016, 23:58
ممنون دوستان واسه راهنمایی
از همین امشب شروع میکنم کامل کردن فرما رو ببینم چی میشه :n29:
اونوقت بعد از ثبت چه مزایایی بهت میدن ؟ مثلا وام میدن ؟ یا فقط به نامت ثبت میشه تا از امتیازش استفاده کنی ؟