PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید تویوتا کرولا

arash59b
12-11-2015, 09:42
سلام بر اساتید عزیز و دوستان گرامی

بعد از کش و قوس و بررسی خودروهای فراوان در نهایت تقریبا همه راه ها به کرولا ختم شد

بنظرم تنها مشکلی بزرگی که این خدرو باهاش دست به گریبان هست گیربکس قدیمی اش هست که اونم احتمال زیاد در مدلهای سال اینده برطرف شده

بخاطر همین موضوع فعلا تصمیم براین شد که یه کرولا دست دوم تهیه کنم چند نکته هنوز برام نامشخص مونده که از دوستان عزیز می خوام لطفا از تجربیات شون من رو بهرمند کنند.

اول اینکه هنوز نتونستم تفاوت دقیق اپشن های مدل XLI رو با GLI پیدا کنم. با هم توی چه اپشن هایی تفاوت دارند؟

از اونجا که احتمال داره بعد از یکی دو سال با مدل جدیدترش عوض کنم بنظرتون یه مدل دست دوم بدون رنگ و با کارکرد حدود ۱۰ هزارتا بگیرم یا اگه چند لکه داشته باشه اشکالی نداره؟ کلا توصیه شما برای کمترین افت قیمت هنگام فروش چی هست؟

mohamad skystar
14-11-2015, 01:25
کرولا مدل چه سالی رو مد نظر دارید ؟؟

arash59b
14-11-2015, 09:23
سلام محمد عزیز
فعلا نظرم روی ۲۰۱۵ یا ۲۰۱۴ هست

البته چون منطقه ویژه اقتصادی هستم قصدم خرید پلاک ملی نیست

mohamad skystar
16-11-2015, 22:18
تویوتا کرولا تیپ GLI
سانروف داره و آینه تاشوندگی برقی داره
اما تیپ XLI سانروف نداره و فقط آینه برقی هست.
تمام امکانات دیگه مثل هم هستن

arash59b
17-11-2015, 11:20
اشنایی با کرولا های سفارش امریکا دارید؟ چون اینجا پیدا میشه که بنظر ظاهر زیبا تری نسبت به مدل های اسیایی که تو ایران هم هست دارند

از طرفی امکانات و اپشن هاشون هم عالی هست و گیربکس شون هم بهتر از ورژن اینجاست.

فقط مشکلم با قطعات شون هست؟ از نظر قطعات داخلی چقدر با هم مشابه هستند؟ جون همونطور که میدونید موتورشون ۱۸۰۰ هست.

mohamad skystar
18-11-2015, 12:43
اشنایی با کرولا های سفارش امریکا دارید؟ چون اینجا پیدا میشه که بنظر ظاهر زیبا تری نسبت به مدل های اسیایی که تو ایران هم هست دارند

از طرفی امکانات و اپشن هاشون هم عالی هست و گیربکس شون هم بهتر از ورژن اینجاست.

فقط مشکلم با قطعات شون هست؟ از نظر قطعات داخلی چقدر با هم مشابه هستند؟ جون همونطور که میدونید موتورشون ۱۸۰۰ هست.

تفاوتی در قطعات نیست
نایابترین قطعات خودروهای تویوتا رو در تهران میتونید
پیدا کنید.
تویوتا گسترده ترین شبکه خدمات رو بین برندهای خارجی در کشور داره.
اگر قصد خرید دارید اقدام کنید