مشاهده نسخه کامل
: مقدار پارتیشن لازم برای درایو ویندوز ( c ) چه حجمی است ؟
سلام دوستان ...
خب سوال رو مشخص کردم چه حجمی باید در نظر گرفته بشه ؟
البته من پارتیشن بندی رو انجام دادم الان خواستم بپرسم ببینم درستش چقدر بوده ...
من لپتاپ جدیدی تهیه نمودم و برای هارد 1 ترا تقریبا اینطور پارتیشن بندی را به انجام رساندم :
درایو 1 71 گیگ که ویندوز 8.1 و تعدادی نرم افزار رو هم در اینجا نصب نمودم الن حدودا 50 گیگش خالی موند...
درایو 2 375 گیگ
درایو 3 500 گیگ
بقیه ی حجم هارد هم بطور خودکار به اون قسمتی که سیستم میگیره اختصاص داده شد ...
در ضمن پارتیشن بندی با همون دی وی دی ای که ویندوز 8.1 نصب کردم انجام شد آیا باید با نرم افزار های پارتیشن بندی انجام میدادم ؟
ممنون میشم نظرتونو بگید ...
msm43njn
08-11-2015, 23:46
سلام دوستان ...
من برای هارد 1 ترا تقریبا اینطور پارتیشن بندی نمودم :
درایو 1 71 گیگ که ویندوز 8.1 و تعدادی نرم افزار رو هم در اینجا نصب نمودم الن حدودا 50 گیگش خالی موند...
درایو 2 375 گیگ
درایو 3 500 گیگ
در ضمن پارتیشن بندی با همون دی وی دی ای که ویندوز 8.1 نصب کردم انجام شد آیا باید با نرم افزار های پارتیشن بندی انجام میدادم ؟
سلام،
پیشنهاد من ۱۰۰ گیگ درایو سیستم عامل و هرچی موند درایو بعدی. کلا دوتا درایو.
سلام،
پیشنهاد من ۱۰۰ گیگ درایو سیستم عامل و هرچی موند درایو بعدی. کلا دوتا درایو.
سلام بر شما ...
بله من هم شنیده بودم هر چه تعداد پارت ها کمتر باشد بهتر است اما خب کمتر از 3 تا هم به نظرم جالب نبود ...
mehdi 78
09-11-2015, 01:31
بقیه هاردت کو؟؟ بی استفاده می مونه اگه بهش پارت ندی!!!!!!!!!!!
"بقیه ی حجم هارد هم بطور خودکار به اون قسمتی که سیستم میگیره اختصاص داده شد ..."
بقیه حجم الان بی استفاده مونده اگه هاردت 1 ترا هست.
بعد حرف من رو گوش کن : نصف نصف بکن یا 1/3 بده به ویندوز و بقیه رو بده به اون یکی یعنی تقریبا 350 تا برای ویندوز و بقیه 650 برای اون درایو. من ویندوز رو 50 دادم. برای آپگرید به 10 داشت اشکم در میومد
ata.royalfalcon
09-11-2015, 09:42
سلام دوستان ...
من لپتاپ جدیدی تهیه نمودم و برای هارد 1 ترا تقریبا اینطور پارتیشن بندی را به انجام رساندم :
درایو 2 375 گیگ
درایو 3 500 گیگ
سلام .
مقدار حجم در نظر گفته شده برای درایو C کاملاً بستگی به ویندوز (یا هر OS دیگه) و نرم افزارهایی هست که نصب میکنید و عدد خاصی نمیشه داد و باید با توجه به تجربه های قبلی میزان فضای درایو C رو مشخص کنید طوریکه نه فضا کم بیارید و نه فضای زیادی هدر بره . گرچه تا الان که 50 گیگابایت خالی مونده ولی همین مقدار که در نظر گرفتید خوبه و دیگه لازم نیست سایز رو تغییر بدید و همینطور برای بقیه درایوها که بنظرم مناسب هست .
مشکلی نیست که با ویندوز پارتیشن بندی کردید .
بقیه هاردت کو؟؟ بی استفاده می مونه اگه بهش پارت ندی!!!!!!!!!!!
"بقیه ی حجم هارد هم بطور خودکار به اون قسمتی که سیستم میگیره اختصاص داده شد ..."
بقیه حجم الان بی استفاده مونده اگه هاردت 1 ترا هست.
بعد حرف من رو گوش کن : نصف نصف بکن یا 1/3 بده به ویندوز و بقیه رو بده به اون یکی یعنی تقریبا 350 تا برای ویندوز و بقیه 650 برای اون درایو. من ویندوز رو 50 دادم. برای آپگرید به 10 داشت اشکم در میومد
نه درست بود... البته از اول 1 ترای کامل نبود بلکه 999999 گیگ بودش. .. شاید اعداد رو اشتباه نوشتم... باشه هر موقع اون لپتاپ رو باز روشن کردم چک کنم ببینم درستش چی بوده ... اون حجمی که بطور خودکار سیستم گرفت تقریبا 350 مگ بود اگر درست یادم مونده باشه ... که اونو هم نباید حذفش کرد ... گمان میکنم به درایو دی وی دی و اینطور چیزها اختصاص داده میشه ؟ درست میگم ؟
سلام .
مقدار حجم در نظر گفته شده برای درایو C کاملاً بستگی به ویندوز (یا هر OS دیگه) و نرم افزارهایی هست که نصب میکنید و عدد خاصی نمیشه داد و باید با توجه به تجربه های قبلی میزان فضای درایو C رو مشخص کنید طوریکه نه فضا کم بیارید و نه فضای زیادی هدر بره . گرچه تا الان که 50 گیگابایت خالی مونده ولی همین مقدار که در نظر گرفتید خوبه و دیگه لازم نیست سایز رو تغییر بدید و همینطور برای بقیه درایوها که بنظرم مناسب هست .
مشکلی نیست که با ویندوز پارتیشن بندی کردید .
ممنون.
behnam20166
10-11-2015, 19:13
سلام .. دوستان یک سوال دارم لطفا جواب بدین .. من ویندوز هشت اورجینال دیوی دی رو تازه خریدم و میخام رو لبتابم نصب کنم ایا این دیوی دی رو میتونم به دوستم بدم و اون هم ازش استفاده کنه؟
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
milad.xp
10-11-2015, 23:27
سلام .. دوستان یک سوال دارم لطفا جواب بدین .. من ویندوز هشت اورجینال دیوی دی رو تازه خریدم و میخام رو لبتابم نصب کنم ایا این دیوی دی رو میتونم به دوستم بدم و اون هم ازش استفاده کنه؟
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
سلام بر شما دوست عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
ورودتون رو به انجمن خوش آمد و تبریک میگم.
قبل از هر چیز به شما توصیه می کنم قوانين انجمن هاي p30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنین.
الآن شما سوالتون رو تو جای مناسبی نپرسیدین، بلکه لازم بود برای مطرح کردن سوالتون یک تاپیک جدید ایجاد می کردین.
این طوری، هم سوالتون زودتر جواب داده میشه و هم اینکه اگه بعدا کسی سوال شما رو داشته باشه میتونه از این بحث استفاده کنه. امیدوارم که از تذکر من دلخور نشین.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما جواب سوال شما:
باید توجه داشته باشین که منظور از ویندوز اورجینال اون ویندوزی هست که از شرکت مایکروسافت خریداری میشه که بعیده ویندوز شما از این نوع باشه چرا که در این صورت حداقل 200$ قیمتشه.
پس اگه نهایتا 10 هزار بابتش پول دادین، خودتون استفاده کنین و به بقیه هم بدین استفاده کنن، فقط بهشون بسپارین که سعی کنن خوب ازش نگهداری کنن. چون معمولا DVD ویندوز پس از مدتی که روش خط و خش می افته، نصب میشه ولی گاهی اوقات فایلاش بد کپی میشن که مشکل آفرینه.
یاعلی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.