ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن ناگهانی درایو ها

danielortega185
05-11-2015, 22:13
سلام
لب تابم یه روز ریست شد و دیگر بالا نیومد خواستم ویندوز نصب کنم ولی موفق نشدم
با یک نسخه ویندوز مینی(بدون نیاز به نصب)تونستم به محیط my computer برم ولی از یک ترا حجم هاردم فقط 800 مگا بایتش قابل مشاهده بود و بقیه اطلاعاتم از دسترس خارج شد و هیچ درایوی بجز درایو c تو کامپیوتر مشخص نبود
الان نمیدونم اطلاعاتم سر جاشه یا پاک شده
اگه بخام ویندوز نصب کنم باید دوباره پارتیشن بندی کنم
الان باید چی کار کنم که اطلاعاتم رو اول خالی کنم بعد فرمتش کنم
اگه جوابتون فرمت کردن با چه نرم افزاری می تونم بهترین ریکاوری اطلاعات رو داشته باشم و چند درصد اونا بدون افت کیفیت قابل برگشته

ata.royalfalcon
05-11-2015, 22:47
سلام
لب تابم یه روز ریست شد و دیگر بالا نیومد خواستم ویندوز نصب کنم ولی موفق نشدم
با یک نسخه ویندوز مینی(بدون نیاز به نصب)تونستم به محیط my computer برم ولی از یک ترا حجم هاردم فقط 800 مگا بایتش قابل مشاهده بود و بقیه اطلاعاتم از دسترس خارج شد و هیچ درایوی بجز درایو c تو کامپیوتر مشخص نبود
الان نمیدونم اطلاعاتم سر جاشه یا پاک شده
اگه بخام ویندوز نصب کنم باید دوباره پارتیشن بندی کنم
الان باید چی کار کنم که اطلاعاتم رو اول خالی کنم بعد فرمتش کنم
اگه جوابتون فرمت کردن با چه نرم افزاری می تونم بهترین ریکاوری اطلاعات رو داشته باشم و چند درصد اونا بدون افت کیفیت قابل برگشته

سلام .

فعلاً نیازی به نصب ویندوز یا فرمت کردن و یا پارتیشن بندی و کلاً هر کاری که باعث میشه شانس بازیابی اطلاعات کم بشه نیست . در همان ویندوز مینی که شما سیستم رو باهاش بالا آوردید ، برنامه Disk management رو اجرا کنید و پارتیشنها رو بررسی کنید (در صورت امکان یه عکس بگیرید و اینجا بذارید) .

اگر درایوها RAW یا Unallocated یا Free Space شده باشه میتونید با برنامه های بازیابی اطلاعات که بوتیبل هستند اطلاعات رو بازیابی و در فضای دیگه مثلاً هارد اکسترنال ذخیره کنید . یا اینکه هارد دیسک رو از لپتاپ خارج کنید و به عنوان هارد دیسک دوم به یه PC متصل کنید و کار بازیابی اطلاعات رو انجام بدید .

پس از بازیابی اطلاعات میتونید هارد دیسک پارتیشن بندی و فرمت و ویندوز نصب کنید .

danielortega185
08-11-2015, 14:54
سلام عکسش رو گرفتم ولی چیزی تو disk
management ننوشته بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
08-11-2015, 15:44
با یک نسخه ویندوز مینی(بدون نیاز به نصب)تونستم به محیط my computer برم ولی از یک ترا حجم هاردم فقط 800 مگا بایتش قابل مشاهده بود

با توجه به جمله بالا ، حداقل در Disk management ویندوز باید چیزی دیده بشه . مگر اینکه در این فاصله چند روزه بازهم اتفاقی افتاده باشه . هنوز هم میتونید 800 مگابایت رو ببینید ؟ یا حتی هارد دیسک در بایوس Detect میشه ؟

پیشنهاد میکنم نسخه های بوتیبل برنامه های مدیریت هارد دیسک رو تست کنید مثلاً MiniTool Partition Wizard یا اینکه هارد دیسک رو از لپتاپ خارج کنید و به یه PC دیگه متصل کنید و مجدداً Disk management رو بررسی کنید .

danielortega185
09-11-2015, 20:03
سلام
نه هیچ اتفاقی نیافتاد ولی چیزی نشون نداد
800 مگ درایو c فقط تو my computer نشون میده
با نرم افزار
MiniTool Partition Wizard چطور باید کار کنم
یعنی مشکل حل میشه؟

ata.royalfalcon
09-11-2015, 22:48
سلام
نه هیچ اتفاقی نیافتاد ولی چیزی نشون نداد
800 مگ درایو c فقط تو my computer نشون میده
با نرم افزار
MiniTool Partition Wizard چطور باید کار کنم
یعنی مشکل حل میشه؟

سلام

این نرم افزار پیشنهادی فقط برای بررسی وضعیت پارتیشنهای این هارد دیسک هست و قرار نیست چیزی رو فیکس کنه . نسخه بوتیبل رو از لینک زیر دانلود و روی CD زایت کنید و سیستم رو باهاش بالا بیارید و یه عکس از هارد دیسک مورد نظر بگیرید تا مشخص بشه علت این مشکل از چی هست . دقت کید فایل ISO نباید مستقیماً روی CD زایت بشه . باید از برنامه هایی مثل Alcohol و ... استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر میخواهید اطلاعات رو ریکاوری کنید میبایستی از برنامه هایی مثل EaseUS Data Recovery Wizard Professional و یا MiniTool Power Data Recovery استفاده کنید و اگر هم نمیخواهید هارد دیسک رو از لپتاپ خارج کنید باید از نسخه های بوتیبل استفاده کنید . اطلاعات پیدا شده بعد از اسکن هارد دیسک باید روی فضای دیگه مثلاً هارد دیسک اکسترنال ذخیره بشه .

danielortega185
10-11-2015, 18:33
ممنونم باشه انجام میدم باز هم مزاحم میشم

danielortega185
18-11-2015, 16:13
سلام ببخشید بازم مزاحم شدم خواستم عکس هایی که از محیط برنامه گرفتم رو ببینید و راهنماییم کنید

ata.royalfalcon
19-11-2015, 10:38
طبق دو عکسی که گذاشتید هارد دیسک بصورت Dynamic هست . در همین برنامه گزینه ای برای تبدیل به Basic بدون از دست دادن اطلاعات موجوده (طبق چیزی که در سایت اصلی گفته شده) . پس از تبدیل به Basic بررسی کنید میتونید ویندوز نصب کنید یا خیر ؟

ضمناً در حالت MBR حداکثر چهار پارتیشن Primary میتونید داشته باشید . پس از کانورت به Basic فضای Unallocated رو حتماً بصورت Logical پارتیشن بندی کنید . در همین برنامه میتونید اینکار رو انجام بدید .

vissoto
19-11-2015, 14:21
سلام ببخشید بازم مزاحم شدم خواستم عکس هایی که از محیط برنامه گرفتم رو ببینید و راهنماییم کنید

سلام

همان طور که در پست 9 اشاره شد ؛ هارد را به حالت Basic تبدیل کنید. گزینه تبدیل هارد از حالت Dynamic به حالت Basic هم در عکس دوم شما در آخرین گزینه راست کلیک بر یکی از درایوها مشخص است.

با توجه به این که نرم افزارهای نسخه Free یا رایگان Mini tool Partition wizard امکان تبدیل هارد Dynamic به Basic را ندارند ؛ اگر این موضوع شامل حال دیسک بوت مورد استفاده شما هم بشود( دیسک بوت مورد استفاده نسخه Free است) احتمالا نتوانید هارد را با این دیسک بوت به حالت Basic تبدیل کنید. (با انتخاب گزینه Convert Dynamic disk to basic این موضوع را چک کنید)
اگر نتوانستید هارد را با این نرم افزار به حالت Basic تبدیل کنید ؛ عکس ارور را بگذارید و اگر ارور مربوط به Free بودن این نسخه از نرم افزار است ؛ این نرم افزار را از سایت های دانلود ایرانی مانند سافت نود و هشت دانلود کنید. (البته مطمئن نیستم آن نسخه هم Free نباشد) .
پیشنهاد من استفاده از Acronis Disk Director Boot CD است.

پس از تبدیل هارد به حالت Basic با Mini Windows بوت شوید ؛ ببینید به اطلاعات دسترسی دارید یا خیر .

danielortega185
03-01-2016, 22:00
سلام
شرمنده از وقفه و غیبت طولانی که پیش اومد
اگه خاطرتون باشه تا نصب نرم افزار پیش رفتیم ولی درایو ها از بیسیک به دینامیک تبدیل نمی شد
اینم عکس پیغام خطاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vissoto
04-01-2016, 05:49
سلام
شرمنده از وقفه و غیبت طولانی که پیش اومد
اگه خاطرتون باشه تا نصب نرم افزار پیش رفتیم ولی درایو ها از بیسیک به دینامیک تبدیل نمی شد
اینم عکس پیغام خطاش
سلام

از نسخه بوت نرم افزار Acronis Disk Director استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بر قسمت ابتدای هارد که حجم کل هارد را نوشته است راست کلیک و Convert to Basic را بزنید.

danielortega185
06-01-2016, 19:51
سلام
از برنامه ای که گفتید استفاده کردم مراحلش رو هم انجام دادم رنگ قرمز درایوها دوتاش سبز شد دو تاش قهوه اب ولی با ویندوز لایو دوباره امتحان کردم ولی اطلاعاتم قابل دیدن نبود

danielortega185
06-01-2016, 20:14

vissoto
07-01-2016, 07:37
سلام
از برنامه ای که گفتید استفاده کردم مراحلش رو هم انجام دادم رنگ قرمز درایوها دوتاش سبز شد دو تاش قهوه اب ولی با ویندوز لایو دوباره امتحان کردم ولی اطلاعاتم قابل دیدن نبود

در همین برنامه بر درایوها راست کلیک و Browse files را بزنید. ببینید در پنجره ای که باز می شود نام فایل های شما قابل مشاهده است یا خیر.

آیا حجم درایوها و حجم استفاده شده درایوها و تعداد درایوها هنگامی که ویندوز نصب بود ؛ مانند اطلاعات برنامه Acronis است؟
حجم و ترتیب و تعداد درایوها تغییر کرده است ؟

danielortega185
12-01-2016, 18:36
سلام
حجم و تعداد درایو ها مثل قبل مونده تغییر نکرده
منوی browse رو هم امتحان کردم اطلاعاتم مشخص بود

danielortega185
12-01-2016, 18:40

vissoto
13-01-2016, 03:27
سلام
حجم و تعداد درایو ها مثل قبل مونده تغییر نکرده
منوی browse رو هم امتحان کردم اطلاعاتم مشخص بود
سلام
به نظر من ویندوز لایو مورد استفاده شما مشکل دارد. بهتر است دیسک بوت های جدیدتر که بر پایه ویندوز 7 یا 8 هستند را امتحان کنید و چک کنید به اطلاعات دسترسی دارید یا خیر. اگر به اطلاعات دسترسی پیدا کردید می توانید آنها را به فضای دیگری منتقل کنید.
مثلا نرم افزارهای زیر :
Active LiveCD Professional

نرم افزار را دانلود و نصب و اجرا کنید. در پایین پنجره Registration را بزنید و با نام کاربری Speedzodiac و شماره سریال مربوط به آن که در فایل Key وجود دارند ؛نرم افزار را رجیستر کنید. سپس در وسط پنجره مشخص کنید که می خواهید CD بوتیبل بسازید یا ایمیج با فرمت ISO ساخته شود و سپس بر CD رایت کنید یا این که فلش مموری بوتیبل شود.(در صورت تمایل به بوت با فلش مموری و رایت شدن ایمیج در فلش ؛ قبل از اجرای نرم افزار فلش مموری را به سیستم متصل نمایید) مراحل را ادامه دهید تا CD یا فلش مموری آماده بوت شود. سپس با فلش مموری یا CD بوت شوید و پس از مشاهده دسکتاپ دیسک بوت گزینه File Manager را بزنید و در پنجره باز شده در سمت چپ درایوها و فایل ها را چک کنید.
Active BootDisk Suite

در مورد Active Boot disk هم ابتدا برنامه را رجیستر کنید و سپس از برنامه استفاده کنید.

Tenorshare Windows Boot Genius BootCD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل ISO را بر CD رایت کنید یا با نرم افزار Rufus در فلش مموری رایت کنید و با فلش مموری یا CD بوت شوید .

نرم افزارهای دیگری هم وجود دارد.از لینوکس هم می توانید استفاده کنید و به صورت لایو بوت شده و اطلاعات را منتقل کنید.
پس از انتقال فایل ها و در صورت تمایل به نصب ویندوز در پارتیشن اول (پارتیشن 48 گیگابایتی) در همین برنامه بر پارتیشن اول راست کلیک و Mark as active را بزنید.
در صورتی که از انتقال همه فایلهای درایویی که می خواهید در آن ویندوز نصب کنید اطمینان ندارید هنگام نصب ویندوز و مرحله انتخاب پارتیشن ؛ فقط پارتیشن را انتخاب و Next را بزنید و از گزینه های Delete و Format استفاده نکنید . با این کار درایو فرمت نمی شود و فایل های پارتیشن در پوشه Windows Old در درایو C ذخیره می شوند گه پس از نصب ویندوز می توانید به آنها دسترسی داشته باشید.(ویندوز 7 و ویندوزهای جدیدتر از آن)
البته بهتر است قبل از نصب ویندوز فایل ها را بررسی و در صورت نیاز به فضای دیگر انتقال دهید.

پست ویرایش شد: @danielortega185 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

danielortega185
15-01-2016, 23:03
با کدومش بهتر و راحتتر میشه کار کرد
می خوام با فلش مموری بوت کنم و اطلاعاتم رو روی دی وی دی رایت کنم
بعد کلا هاردم رو اف دیسک کنم

vissoto
16-01-2016, 12:11
با کدومش بهتر و راحتتر میشه کار کرد
می خوام با فلش مموری بوت کنم و اطلاعاتم رو روی دی وی دی رایت کنم
بعد کلا هاردم رو اف دیسک کنم
با همه نرم افزارهای پست 18 می توانید به فایل های خود دسترسی داشته باشید و آنها را به هارد/هارداکسترنال/فلش مموری و .... منتقل کنید ولی برای انتقال فایل ها به CD یا DVD فقط Active Boot Disk ابزار رایت اطلاعات بر CD یا DVD را دارد.

نرم افزار پیشنهادی :Active Boot Disk
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
ویندوز لایو فعلی شما پارتیشن ها را می شناسد ولی فایل ها را نشان نمی دهد؟ یا کلا پس از تبدیل هارد به حالت Basic ؛هارد در Disk Management قابل مشاهده نیست ؟ پس از تبدیل هارد به حالت Basic هم تصویر Disk Management مانند تصویری است که در پست 3 گذاشتید؟ در تنظیمات بایوس تنظیمات Sata Mode یا Sata configuration را پیدا کنید و آن را بر IDE تنظیم کنید و پس از ذخیره تنظیمات با همین ویندوز لایو فعلی بوت شوید ببینید فایل ها قابل مشاهده نیستند؛ اگر فایل ها در دسترس بودند می توانید آنها را به جای دیگر منتقل کنید و سپس این تنظیمات را به حالت پیشفرض برگردانید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
__________________________________________________ __________________________________
قبل از فرمت هارد از سالم بودن فایل های رایت شده در DVD یا فلش مموری و انتقال صحیح همه فایل ها مطمئن شوید.

danielortega185
03-05-2017, 16:34
سلام
ببخشید شاید خیلی از سوالم گذشته باشه ولی هنوز مشکلم حل نشده که هیچ بد تر هم شده
چه کنم؟

فرزاد 1
23-07-2017, 12:14
دوستان سلام ایا کسی هست محبت کنه منو درمورد مشگل اخطار فرمت هارد راهنمای کنه تورا خدا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککک

ata.royalfalcon
23-07-2017, 13:13
دوستان سلام ایا کسی هست محبت کنه منو درمورد مشگل اخطار فرمت هارد راهنمای کنه تورا خدا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککک
سلام .
طبق آموزشهای تاپیک زیر عمل کنید .