ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوزن سوزن شدن پوست بدن

YAHYA-PRO
04-11-2015, 21:51
سلام دوستان
مدتی هست که هر وقت گرمم میشه یا هیجان زده . عصبانی یا موقع سرفه بدنم سوزن سوزن میشه مثل مواقعی که پا خواب میره .
از یک هفته پیش شروع شده و اون موقع این حالت خیلی کم بود ولی الان حسابی زیاد شده و بعضی وقتا غیر قابل تحمل . الیته خیلی سریع از بین میره
مشکل خاصی هست یا موقتیه ؟ دکتر لازمه برم ؟
چه دکتری باید برم و چه سوالایی احتمالا میپرسه؟

Life24
04-11-2015, 22:52
سلام دوستان
مدتی هست که هر وقت گرمم میشه یا هیجان زده . عصبانی یا موقع سرفه بدنم سوزن سوزن میشه مثل مواقعی که پا خواب میره .
از یک هفته پیش شروع شده و اون موقع این حالت خیلی کم بود ولی الان حسابی زیاد شده و بعضی وقتا غیر قابل تحمل . الیته خیلی سریع از بین میره
مشکل خاصی هست یا موقتیه ؟ دکتر لازمه برم ؟
چه دکتری باید برم و چه سوالایی احتمالا میپرسه؟

درود
من از اخر زمستان 92 این مریضی رو دارم.
برای من کهیر بود. در حوزه متخصص پوست است که البته گفت از لحاظ داخلی بررسی شو و متخصص داخلی یک سری ازمایشات نوشت و گفت مشکل داخلی نداری.
درمان قطعی هم ندارد. جز آنتی هیستامین که با توجه به وضعیتت تون نوع و مقدارش مشخص میشه.
در فصل تابستان مشکل ندارم و مشکلم در فصل زمستان است.

YAHYA-PRO
05-11-2015, 01:18
ممنون از دوستان :n16:
دوستان مقاله رو خوندم
حالا یه چیزی به ذهنم اومد از حدود یک ماه پیش کارم عوض شده و الان کارم طوری هست که از 9 صبح تا 12 شب باید پشت میز باشم و خیلی کم میتونم پاشم و راه برم
امکان داره مال نشستن زیاد باشه ؟ ربطی میتونه داشته باشه ؟
البته میگم تا وقتی گرمم نشه یا عصبانی و... ایجاد نمیشه

Gregar
05-11-2015, 01:37
دوستان مقاله رو خوندم
حالا یه چیزی به ذهنم اومد از حدود یک ماه پیش کارم عوض شده و الان کارم طوری هست که از 9 صبح تا 12 شب باید پشت میز باشم و خیلی کم میتونم پاشم و راه برم

جدا از این مساله نشستن زیاد اونم پای میز اصلا خوب نیست . بالشخصه به عنوان یه مهندس نرم افزار عوارضش رو تجربه کردم و الان هم مجبورم دیگه زیاد نشینم . از مشکلات زندگی مدرنه دیگه .

Life24
05-11-2015, 02:17
دوستان مقاله رو خوندم

اگر این مریضی هست که می فرمائید ، بنده به این شکل دارم که در فصل زمستان شروع میشه
با تغیر دمای بدنم کهیر میزنم. یعنی سوزن سوزن میشه و خارش میاد و گر میگیرم. مخصوصا از هوای سرد به گرم برم. یعنی دمای بدنم بره بالا. یا در استرس.
اگر این هست که پزشک متخصص پوست و داخلی به من گفتند کهیر هست.
یک سری ازمایش از لحاظ داخلی تجویز میشه(به من که داند مثل تیرویئد و یک سری موارد تخصصی تر) . چون از اینها نبود..فعلا جز انتی هیستامین درمان خاصی برام تجویز نشده.
کهیر کولینرژیک