ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لاک ویندوز

SADOQ
01-11-2015, 01:29
سلام لطفا منو راهنمایی کنید(کلا آماتورم)من وقتی سیستم هایبرنت میکنم موقعی که میخوام روشن کنم سیستم میره رو یه صحفه نمیدونم چیه شاید لوک باشه زیرش هم نوشته switch user بالاش هم اسم ادمینستراتور سیستمه .کلا مشکل من اینه مستقیم تو صفحه اصلی کامپیوتر نمیره و حتما باید کلیک کنم اونجا تا بیام تو سیستم.چون من سیستمو قبلا با نرم افزارAuto Power-on & Shut-down تنظیم میکردم واسه دانلود شبانه اما الان دیگه نمیشه این لاک لعنتی نمیزاره سیستم مستقیم بره رو دسکتاپ
:n30:

vissoto
01-11-2015, 10:08
سلام

به تنظیمات power option بروید.

Control Panel >>>> System and Security >>>> Power Options

سمت چپ پنجره Choose what the power buttons do را انتخاب کنبد.

در پنجره بعدی در قسمت Password protection on wakeup ابتدا Change settings that are currently unavailable را

انتخاب کنید و سپس Dont require password را انتخاب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

استفاده از نرم افزار Auto Power-on Shut-down

نرم افزار را اجرا کنید و در تب option گزینه Auto logon را تیک بزنید و سپس پسورد مربوط به این یوزر را وارد کنید و OK را بزنید.
با تشکر از ak313

SADOQ
01-11-2015, 11:10
تشکر از پاسخگویی شما اما روش دومی که میگی پسورد وارد کن من سیستمم اصلا پسورد نزاشتم