مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن سیستم بعد از تعویض سی پی یو
سلام ، من یک مادربرد h61ms2pb3 با یک سی پی یو g620 دارم به جای سی پی یو g620 ، سی پی یو g2030 جا زدم. اما سیستم رو که روشن می کنم بعد از روشن شدن کیس و فن سی پی یو که حدود 6 - 7 ثانیه طول میکشه سیستم خاموش میشه و بعد از دو سه ثانیه مجدد روشن میشه . البته تو کل این فرایند روشن و خاموش شدن خودکار، هیچ تصویری ندارم. پاور رو هم تعویض کردم و مطمئن شدم از پاور نیست. ضمنا به هیتسینک هم دست زدم خنک خنک بود (حین روشن بودنش) الان هم به سی پی یو قبلی دسترسی ندارم (620) و پایه های سی پی یو روی مادربورد هم سالم به نظر میان.
ممنون از اینکه مطالعه می کنید و جواب میدید.
وقتی مجددا روشن میشه بدون مشکل کار میکنه سیستم یا این روند همینطور ادامه داره ؟ اگر مورد اول است معمولا با آپدیت بایوس مشکل حل میشه اگر مورد دوم بود علاوه بر پاور و دمای قطعات باید رم و خود مین بررسی بشه همچنین برای تست کابل هارد رو بکنید و دوباره تست کنید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
وقتی مجددا روشن میشه بدون مشکل کار میکنه سیستم یا این روند همینطور ادامه داره ؟ اگر مورد اول است معمولا با آپدیت بایوس مشکل حل میشه اگر مورد دوم بود علاوه بر پاور و دمای قطعات باید رم و خود مین بررسی بشه همچنین برای تست کابل هارد رو بکنید و دوباره تست کنید
بعدش خاموش میشه. احساس میکنم فن سی پی یو با تمام قدرت نمیچرخه و آروم تر کار میکنه (در صورتی که سالمه)
رم و هارد هم چک کردم. با خارج کردن رم و هارد دقیقا همون اتفاقات میفته.
من تاپیک رو دوباره خوندم شما با پردازنده قبلی مشکلی نداشتید ولی با این پردازنده که نصب کردید مشکل دارید اگر اینطور باشه مشکل یا از پاور هست که بررسی کردید یا بایوس مین یا خود پردازنده دیگه به رم و هارد مربوط نیست
ess_1362
02-11-2015, 10:21
بایاس آپدیت شود
آقا سلام مجدد . من به سایت گیگا بایت و مشخصات مادربوردم رفتم و با کمال تعجب دیدم
سی پی یو g2030 جزء سی پی یو هایی نبود که این مادربرد ساپورتشون می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا با ملاحظه لینک بالا نظر نهایی خودتون رو بفرمایید و این که با این کار من ، سی پی یو و یا مادربرد دچار مشکل شدن یا خیر؟
ممنون
تو این نسل به نظرم نباید زیاد مهم باشه چون بیشتر بحث سوکت مطرح میشه سوکت یکی باشه کافیه چون تکنولوژی ساخت هر دو پردازنده یکسان است و بیشتر مشکلات شما میتونه از بایوس پاور و خود پردازنده باشه به نظر من
مشکل اینجاست که الان سی پی یو دیگه ای ندارم. بدون سی پی یو میشه بایاس این مادربرد رو آپدیت کرد؟
اگر مین قابلیت هایی مثل bios flash back یا qflash جدید در گیگابایت یا از این قبیل رو داشته بدون پردازنده و رم و با یک فلش که فایل مربوط بایوس توش هست میتونید آپدیت کنید ولی مین باید این قابلیت رو داشته باشه
mahdisorena1377
12-08-2018, 14:42
سلام. مادربرد من dell mih61 r هست قبلا روش cpu i5 2500 بود ولی الان تعویضش کردم و cpu i7 3770 خریدم بعداز جابه جایی سیستم هی پشت سر هم ریست میشه و باز خودش روشن میشه تصویر هم نمیده تو بعضی سایتا زده ساپورت میکنه تو بعضیا زده ساپورت نمیکنه حالا به نظرتون چکار کنم هردو سوکتش 1155
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.