مشاهده نسخه کامل
: دویدن و نوسانات ضربان قلب
SNOW PATROL
29-10-2015, 22:28
سلام دوستان بنده بیش از یک سال هست که هر شب حدود یک ساعت و نیم میدوم
چیزی که هست شیوه دویدن من اینجوریه که مثلن ده دقیقه پشت سر هم میدوم بعد دو سه دقیقه دقیقه اروم راه میرم که ضربان قلبم دوباره میاد پایین و از نو دوباره میدوم سوالی که پیش میاد این تغییرات مکرر ضربان قلب و فشار خون در این بازه زمانی یکی دو ساعته مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
ممنون :n16:
نه عزیز......تا وقتی شما مشکل زمینه ای قلبی نداشته باشین،اون هم نه هر نوع مشکل،هیچگونه محدودیت قلبی برای هرنوع فعالیت فیزیکی وجود نداره
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Alireza SM
30-10-2015, 05:51
نه مشکلی پیش نمیاره ولی اینجور ورزش کردن زیاد جالب نیست شما که هر شب یه ساعت و نیم وقتداری میتونی ورزش های دیگه م در کنار دوین انجام بدی.
SNOW PATROL
30-10-2015, 08:39
تشکر از دوستان مثلن چه ورزش هایی ؟ من هدف اصلیم سوزوندن کالری هست البته تمام تلاشم اینه که بتونم زمان پیوستگی دویدنم رو بیشتر کنم و کمتر بینش راه برم اوایل توی بیست ثانیه نفسم میگرفت اما الان تونستم به نزدیک ده دقیقه برسونمش ..... قبلن اضافه وزن شدید داشتم از 17 ماه گذشته تا امروز تونستم نزدیک به 39 کیلو کم کنم و به وزن ایده ال رسیدم هدف این که دوباره بر نگردم به اون وضعیت چون خودم میدونم بشدت مستعد چاقی هستم
من 3 کیلومتر پیوسته و سرعت متوسط تمرین دو میکنم بدون یک دقیقه استراحت
بعدشم که در دو استقامت ماهیچه ها ساخته شدن ریه ها باد شدن نفس زیادی پیدا کردم تمرینات آمادگی جسمانی انجام میدم بعدش تکنیک های لگد زدن
اینجوری قدرت پاهام بعد از تمرین دو نشون میدن که زیاد شده مثلا 10 با بدون اینکه پای راست روی زمین برسه پاهام با سرعت میارم تا بالای سرم
بدون تنفس
سلام دوستان بنده بیش از یک سال هست که هر شب حدود یک ساعت و نیم میدوم
چیزی که هست شیوه دویدن من اینجوریه که مثلن ده دقیقه پشت سر هم میدوم بعد دو سه دقیقه دقیقه اروم راه میرم که ضربان قلبم دوباره میاد پایین و از نو دوباره میدوم سوالی که پیش میاد این تغییرات مکرر ضربان قلب و فشار خون در این بازه زمانی یکی دو ساعته مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
ممنون :n16:
اصولی هست این نحوه ی دویدنتون، برای کم کردن وزن. برای این که دقیق و صحیح باشه، سرچ کنید: HIIT (High Intensity Interval Training)
SNOW PATROL
30-10-2015, 13:26
اصولی هست این نحوه ی دویدنتون، برای کم کردن وزن. برای این که دقیق و صحیح باشه، سرچ کنید: HIIT (High Intensity Interval Training)
دقیقن همینه ... البته من برای پیوسته کردن دویدنم سرعتم رو کم کرده بودم ولی اینجوری گویا بهتره به همون شدت قبل برگردم :n13: ولی چیزی هم که هست من توی پارک میدوم و طبق تجربیات قبلی در پارک (اونم ایران) نمیشه خیلی Intensity عمل کرد
بازم ممنون اطلاعات جالبی بدست اوردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.