مشاهده نسخه کامل
: بکاپ گرفتن از سایت در هاست رایگان xzn.ir
pashangparsi6
29-10-2015, 14:52
با درود
دوستان گرامی بنده یک سایت در هاست رایگان xzn.ir دارم که اکنون با خرید یک هاست دیگر می خواستم سایت رو به اونجا انتقال بدم. ولی مشکل اینجا هست که این هاست رایگان امکان فول بکاپ رو نمی ده و تنها یک لینک دانلود می ده. مشکل بعدی اینه که امکان بکاپ بعه صورت فایل رو هم اگر حجم تارنما (سایت) بالا ی200 مگ باشه نمی ده!. حالا بنده باید چکار کنم و چجوری این تارنما (سایت) رو انتقال بدم؟
هرکاری هم کردم که از حجم سایت کاسته بشه نشد! افزونه ها و .. عکس های زیادی رو پاک کردم ولی باز نشد
لطفا در این زمینه راهنمایی کنید
ب سپاس
سیستم سایتت چیه؟
چندتا راه هست:
اول اینکه اون هاست مقصد می تونی به شتیبانیشون تیکیت بدی خودشون برات این کار رو انجام بدن (توصیه میشه حتما این کارو کنی)
دوم فول بک آپ که خودت گفتی نمیشه
سوم اینکه می تونی فقط از دیتا بیس یه بک آپ بگیری و انتقالش بدی روی هاست مقصد و بعد دونه دونه پوشه هایی (مثلا در وردپرس فقط دوتا پوشه wp-includes و wp-content مهم هستن) که مربوط به ذخیره عکسات هستن رو منتقل کنی به هاست جدید.
pashangparsi6
29-10-2015, 18:31
سیستم سایتت چیه؟
چندتا راه هست:
اول اینکه اون هاست مقصد می تونی به شتیبانیشون تیکیت بدی خودشون برات این کار رو انجام بدن (توصیه میشه حتما این کارو کنی)
دوم فول بک آپ که خودت گفتی نمیشه
سوم اینکه می تونی فقط از دیتا بیس یه بک آپ بگیری و انتقالش بدی روی هاست مقصد و بعد دونه دونه پوشه هایی (مثلا در وردپرس فقط دوتا پوشه wp-includes و wp-content مهم هستن) که مربوط به ذخیره عکسات هستن رو منتقل کنی به هاست جدید.
ورپرس هست
به پشتیبانی گفتم گفتن نمی شه!
همین بکاپ گرفتن از دیتابیس چجوریه؟ ببیند من وارد فایل منیجر از سیپنل می شم یه سری فایل و پوشه مربوط به وردپرس هست. اینها رو یکی یکی دانلود کنم روی رایانه ی خودم و سپس برم توی هاست جدید و همه رو آپلود کنم درست می شه؟
pashangparsi6
29-10-2015, 18:46
این عکسی هست از فایل های که روی هاست رایگان من وجود داره. باید همه رو یکی یکی کپی کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین بکاپ گرفتن از دیتابیس چجوریه؟ ببیند من وارد فایل منیجر از سیپنل می شم یه سری فایل و پوشه مربوط به وردپرس هست. اینها رو یکی یکی دانلود کنم روی رایانه ی خودم و سپس برم توی هاست جدید و همه رو آپلود کنم درست می شه؟
دونه دونه فایل هارو زیپ کن و انتقال بده وقتی این کار رو کردی باید از سی پنل وارد phpmyadmin بشی و از دیتابیسی که مربوط به سایت میشه یه بکاپ کامل بگیری (آموزش کاملش توی نت هست) بعد اون رو دانلود میکنی بعد میری روی هاست مقصد یه دیتابیس به همون اسم میسازی (البته میتونه هم اسم نباشه ولی باید فایل Wp-config رو دباره ویرایش کنی) وقتی دیتابیس ساخته شد باید دیتابیس که دانلود کردی رو روش ایمپورت کنی اگه همه چیز درست باشه پیام موفقیت میده و دیگه کار تمومه.
توی نت سرچ کن "آموزش انتقال سایت وردپرس" قدم به قدم برو جلو ان شالله مشکلی پیش نمیاد.
behnamy01
02-11-2015, 11:06
میتونید از افزونه های بک آپ گیری اتوماتیک استفاده کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.