مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن لپ تاپ حین بالا آمدن ویندوز
masoud.b
28-10-2015, 15:24
سلام،
لپ تاپ من vostro 1014 هست. تقریبا نزدیک به 2 ماه میشه وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم، بار اول (10 ثانیه بعد تقریبا) حتما خاموش میشه. ولی بار دوم که روشن میکنم دیگه درست کار میکنه.
این کار همیشگیه.
هر روز دفه اول خاموش میشه دفع دوم درست کار میکنه و بالا میاد ویندوز.
ممنون میشم اگر کمکم کنید.
باطری رو هم دراوردم ولی بازم مشکل ادامه داره.
ویندوز 10، 64 بیت ریختم.
رم 4 گیگ. مرسی.
سلام
برای حل این مشکل می توانید Fast Startup را غیرفعال کنید که با این کار کمی زمان بوت ویندوز افزایش خواهد یافت.
(دقیقا به اندازه زمانی که سیستم پس از Restart بوت می شود)
کلید ویندوز در کیبورد را نگه دارید و کلید X را بزنید.
در منوی باز شده Power option را انتخاب کنید.
یا در کنترل پنل به تنظیمات power option بروید .
Control Panel >>> System and Security >>> Power Options
در پنجره مربوط به تنظیمات Power options در سمت چپ پنجره گزینه Choose what the power button does را انتخاب کنید.
در پنجره بعدی بر گزینه Change settings that are currently Unavailable کلیک کنید.
در پایین پنجره تیک گزینه Turn on Faststartup .Rrcommended را بردارید و Save Change را بزنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
masoud.b
31-10-2015, 19:05
سلام
برای حل این مشکل می توانید Fast Startup را غیرفعال کنید که با این کار کمی زمان بوت ویندوز افزایش خواهد یافت.
(دقیقا به اندازه زمانی که سیستم پس از Restart بوت می شود)
کلید ویندوز در کیبورد را نگه دارید و کلید X را بزنید.
در منوی باز شده Power option را انتخاب کنید.
یا در کنترل پنل به تنظیمات power option بروید .
Control Panel >>> System and Security >>> Power Options
در پنجره مربوط به تنظیمات Power options در سمت چپ پنجره گزینه Choose what the power button does را انتخاب کنید.
در پنجره بعدی بر گزینه Change settings that are currently Unavailable کلیک کنید.
در پایین پنجره تیک گزینه Turn on Faststartup .Rrcommended را بردارید و Save Change را بزنید.
سیستم را Restart نمائید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلیییییییییییییییییییییی ییی ممنووووووووووووووووووووون . درست شد. دیگه خاموش نمیشهههههههههه. چقدر خوب شدددددددد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.