ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نشناختن هارد اکسترنال adata hd710

behroozabedi
27-10-2015, 23:58
سلام. هارد اکسترنال adata hd710 دارم. که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم بالا نمیاد .هیچ ضربه ای نخورده و صدای اضافی هم نمیده.تو قسمت device manager اسم هارد میاد ولی تو mycomputer بالا نمیاد. مشکلش چیه؟

ata.royalfalcon
28-10-2015, 07:34
سلام. هارد اکسترنال adata hd710 دارم. که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم بالا نمیاد .هیچ ضربه ای نخورده و صدای اضافی هم نمیده.تو قسمت device manager اسم هارد میاد ولی تو mycomputer بالا نمیاد. مشکلش چیه؟

سلام .

وقتیکه هارد دیسک اکسترنال به سیستم متصل هست از Disk management ویندوز (نه Device manager) یه عکس بذارید .

behroozabedi
28-10-2015, 12:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
28-10-2015, 16:07
روی یه سیستم دیگه هم تست کردید ؟

behroozabedi
28-10-2015, 19:54
روی یه سیستم دیگه هم تست کردید ؟

بله.رو سه تا سیستم تست کردم همین طور بود

EXTREME
28-10-2015, 22:29
پارتیشن تیبل هاردتون چی هست ؟

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

behroozabedi
28-10-2015, 22:32
پارتیشن تیبل هاردتون چی هست ؟

نمیدونم. از کدوم قسمت باید نگاه کنم؟

EXTREME
29-10-2015, 09:05
توی cmd بزنید diskpart و سپس دستور list disk رو بزنید روی دیسک مورد نظر انتهاش نوشته mbr است یا gpt
اگر از این مورد نبود ابتدا از سالم بودن کابل مطمین بشید اگر کابل سالم است و موتور هارد به خوبی کار میکنه هارد رو به گارانتی نشون بدید ممکنه مشکلاتی نظیر فریم ویر یا بافر داشته باشه

behroozabedi
29-10-2015, 09:16
توی cmd بزنید diskpart و سپس دستور list disk رو بزنید روی دیسک مورد نظر انتهاش نوشته mbr است یا gpt
اگر از این مورد نبود ابتدا از سالم بودن کابل مطمین بشید اگر کابل سالم است و موتور هارد به خوبی کار میکنه هارد رو به گارانتی نشون بدید ممکنه مشکلاتی نظیر فریم ویر یا بافر داشته باشه

این پیغام اومد.gpt

EXTREME
29-10-2015, 10:58
شما دارید از ویندوز xp استفاده میکنید و این پارتیشن تیبل رو این ویندوز نمیشناسه بعد از دستور list disk دستور select disk number به جای number شماره دیسک رو که در دستور list disk میبینید بزارید و سپس دستور convert mbr رو بزنید دقت کنید کنید برای تبدیل پارتیشن تیبل هارد باید unlocated باشه و اگر هارد رو unlocated باشه اطلاعاتتون نیز پاک میشه

behroozabedi
29-10-2015, 11:34
شما دارید از ویندوز xp استفاده میکنید و این پارتیشن تیبل رو این ویندوز نمیشناسه بعد از دستور list disk دستور select disk number به جای number شماره دیسک رو که در دستور list disk میبینید بزارید و سپس دستور convert mbr رو بزنید دقت کنید کنید برای تبدیل پارتیشن تیبل هارد باید unlocated باشه و اگر هارد رو unlocated باشه اطلاعاتتون نیز پاک میشه

راهی نیست که اطلاعات هارد پاک نشه؟

ata.royalfalcon
29-10-2015, 11:49
در خروجی دستور list disk فقط یه هارد دیسک 500GB دیده میشه که قطعاً مربوط به هارد دیسک سیستمتان هست نه هارد اکسترنال . ضمن اینکه GPT هم نیست (زیر GPT ستاره نداره) .
کابل USB رو عوض کنید و اگر مشکل برطرف نشد به گارانتی ارسال کنید .

behroozabedi
29-10-2015, 12:04
ممنون از راهنماییتون.خدا خیرتون بده.

afrax22
09-02-2018, 14:13
من یه هارد adta 2t خریذم تو چندتا سیستم وصل میکنم بالا نمیاد

تو منیج میشناسه ولی ظاهرا با ارور هست لطفا راهنمایی کنید

CptwildGhost
10-09-2019, 17:37
سلام خسته نباشید. یه مشکلی با هارد اکسترنال adata HD 710 دارم.ویندوزم 7 64 بیت بطوری که شناسایی میشه هم تو قسمت device و هم تو قسمت disk management حتی تو صفحه اصلی مای کامپیوتر هم میاد ولی قسمت حجم و اسمی که قبلا براش گذاشته بودم نمیاد فقط بطور local disk دیده میشه که روش کلیک کنم که بخوام فرمت یا هرچیز دیگه ای روش انجام بدم سیستم هنگ میکنه نمیاد اصلا و وقتی هارد بکشم همون قسمت فرمت یا مشخصات هرچیزی که زده بودم میاد. رو سیستم دیگه ای هم اجرا کردم همینطور بود. با کابل هم به موبایل وصل کردم اونجا باز نشون میده که چقد فضای پر و چقد خالی داره. ولی باز نمیکنتش. حالا آیا کسی بلده چکارش کنم؟ حداقل چجوری فرمت کنمش. فقط بالا اومدنش برام مهمه.