مشاهده نسخه کامل
: مشکل جابه جا شناختن هارد ساتا
Ali_locker
25-10-2015, 13:04
سلام
یه هارد ساتا دارم که وقتی اون رو به سیستم وصل میکنم حتی به پورت 5 ساتا بازم اون رو دیسک اول میشناسه
درصورتی که الویت با هاردی هست که به پورت 0 وصله مشکل این هارد چیه ؟
اگر میخواین اولویت بندی هارد رو درست کنید از تنظیمات بایوس میتونید اقدام کنید و اولویت بندی هاردهارو درست کنید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Ali_locker
25-10-2015, 23:15
اگر میخواین اولویت بندی هارد رو درست کنید از تنظیمات بایوس میتونید اقدام کنید و اولویت بندی هاردهارو درست کنید
اولویت هارد درسته ولی بازم جابه جا میشه
با هارد دیگه تست کردم درست بود این قاطی میکنه
حتی رایترمم قاطی میکنه
چند وقت پیش یه رعد برق زد مین برد سیستمم و مودم ای دی اس ال هم سوخت ممکنه هاردم مشکل پیدا کرده باشه ؟
چون با هارد دیگه اولویت درست میشه ولی با این نه
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هارد مشکوک بزارید
Ali_locker
26-10-2015, 02:47
ع
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هارد مشکوک بزارید
این تب health کجاست ؟ تو بایوس برای هارد اینا نداره
حالا مشکلی پیش میاد ویندوز به جای دیسک 0 روی دیسک 1 نصب کنم ؟ چون هارد از نظر کارایی بی عیب هست
بنظر شما هزینه الکیه تعویض کنم ؟
نه مشکلی پیش نمیاد فقط بوت روی هاردی باشه که ویندوز نصب است تب health در نرم افزار hd tune هست باید نصبش کنید
Ali_locker
26-10-2015, 14:37
عکس از تب health نرم افزار hd tune
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(دوتا هاردم این ارور که ابی شده رو دارن ولی هارد لپتاب کو موقع رعد برق رو سیستم نبوده این خطا رو نداره
اون ارور مربوط به چی هست ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور crc fail است بعضی از داده ها با خطا دریافت میشود این ارور اگر زیاد بشه روی سرعا کپی و پیست بیشتر تاثیر میزاره البته مشکل شما فکر نکنم ربطی به این ارور داشته باشه اگر تعداد ارور در حال افزایش است راه هایی که برای رفعش گفته شده چک کردن اتصالات هارد پاور اپدیت فریم ویر و بایوس مین و پارتیشن بندی مجدد هارد است یک اسکن معمولی هم اگر میتونید با نرم افزار hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو بگید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.