ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلی عجیب

behzad1363
23-10-2015, 21:44
سلام
چهار تا مودم دارم قبلا از شاتل سرویس می گرفت
سرویس رو به مخابرات عوض کردم
یک مودم کانفیگ کردم درست بود
هر کاری می کنم اون سه مودم چراغ اینترنت روشن نمیشه
لطفا راهنمای کنید

ramtin444
23-10-2015, 22:15
سلام
قراره هر ٤ تا همزمان وصل بشه؟

مشاوره، راه اندازى و پشتيبانى شبكه
Microsoft, MikroTik, Wireless
ramtin.rahmani@gmail.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanCPU
24-10-2015, 00:51
دوست عزیز شما به صورت همزمان فقط و فقط میتونین از یک مودم استفاده کنین و باید اون 3 تای دیگه رو خاموش کنین تا بتونین به اینترنت وصل بشین ...

behzad1363
24-10-2015, 07:35
نه
تکی
اولین مودمی که وصل کردم کانفیک کردم و به اینترنت وصل شد
ولی مودم های بعدی چراغ اینترنت روشن نمیشه(جایگزین کردم)

EhsanCPU
24-10-2015, 14:40
کابل خط تلفن 3 مودم دیگه رو خارج کنین ببینین مشکل حل میشه ...

ramtin444
24-10-2015, 18:47
سلام
ارائه دهنده اين اكانت رو به مك آدرس مودم اختصاص ميده بطور اتوماتيك.
تماس بگيريد با پشتيبانى...

ramtin.rahmani@gmail.com

behzad1363
24-10-2015, 21:22
ممنون
یعنی مخابرات یک مک تعریف میکنه ؟مودم دوم وصل نمیشه
شاتل اینجوری نیست!؟

ramtin444
26-10-2015, 13:46
خواهش مى كنم.
ارائه دهنده توى اكانتينگ ست ميكنه كه نام كاربرى وقتى وصل ميشه، ديگه فقط بتونه از اون مك آدرس وصل بشه. (كه كس ديگه نتونه از اكانت يو استفاده كنه)
تفريبا همه ارائه دهنده ها اين كار رو ميكنن.

ramtin.rahmani@gmail.com

behzad1363
06-11-2015, 11:03
سلام
تو مخابرات امکانش هست تو تا مک مودم تعریف کنن واقعا برام دردسر ساز شده
یا اینکه مک مودم رو با نرم افزار تعییر داد مثل کارت شبکه؟

behzad1363
06-11-2015, 11:17
مطلب زیر رو تو همین سایت پیدا کردم
بنظرتون منطقی هست

---------------------------------------------------------------------------------------------------
24-06-2012, 16:35
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده دو تا مودم tp-link 8811 با با دو تا pc با یک حط تلفن و یک سرویس اشتراک از مخابرات از 3 سال گذشته هیچ مشکلی در وصل شدن به اینترنت نداشتم (هر کدام از کامپیوترها به صورت تکی و نه باهم میتونستند به adsl وصل شوند و هیچ مشکلی نبود )تا اینکه از حدود هفته پیش شرکت مخابرات مک فیلتر رو اعمال کرد الان یکی از مودمها به صورت pppoe وصل میشه ولی دیگری به هیچ عنوان حتی در حالت pppoe هم وصل نمیشه (تمام این حالتها در حالت روشن بودن یکی از مودمها بررسی میشه )دوستان گفتند چاره ای نیست باید بری مخابرات و بگی مک رو ریست کنند و اولین مودمی که روشن بشه مک اون ثبت میشه و باز هم دومی نمی تونه وصل بشه . لازم به ذکرهست که هیچ کدام از مودمها از اون موقع تا به حال در حالت بریج هم نمیتوانند کانکت بشوند و ارور 691 میدهند .دیدم این چاره کار نیست بعدش پیشنهاد شد که چون هر دو مودم tp-link هست مک مودمی رو که سرور بهش اجازه میده یادداشت و در قسمت mac clone مودمی که نمیتونه کانکت بشه ست کنم این کار رو کردم ولی باز هم نتیجه نگرفتم . در مراجعه دوباره به قسمت mac clone مودم تنظیم شده با کمال تعجب دیدم مکی که جدیدا در مستطیل اول از بالا ست کرده بودم پاک شده و مستطیل خالیه .ایا دوستان راه حلی برای این مشکل دارند ؟ مرصی
narthex
25-06-2012, 21:40
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده دو تا مودم tp-link 8811 با با دو تا pc با یک حط تلفن و یک سرویس اشتراک از مخابرات از 3 سال گذشته هیچ مشکلی در وصل شدن به اینترنت نداشتم (هر کدام از کامپیوترها به صورت تکی و نه باهم میتونستند به adsl وصل شوند و هیچ مشکلی نبود )تا اینکه از حدود هفته پیش شرکت مخابرات مک فیلتر رو اعمال کرد الان یکی از مودمها به صورت pppoe وصل میشه ولی دیگری به هیچ عنوان حتی در حالت pppoe هم وصل نمیشه (تمام این حالتها در حالت روشن بودن یکی از مودمها بررسی میشه )دوستان گفتند چاره ای نیست باید بری مخابرات و بگی مک رو ریست کنند و اولین مودمی که روشن بشه مک اون ثبت میشه و باز هم دومی نمی تونه وصل بشه . لازم به ذکرهست که هیچ کدام از مودمها از اون موقع تا به حال در حالت بریج هم نمیتوانند کانکت بشوند و ارور 691 میدهند .دیدم این چاره کار نیست بعدش پیشنهاد شد که چون هر دو مودم tp-link هست مک مودمی رو که سرور بهش اجازه میده یادداشت و در قسمت mac clone مودمی که نمیتونه کانکت بشه ست کنم این کار رو کردم ولی باز هم نتیجه نگرفتم . در مراجعه دوباره به قسمت mac clone مودم تنظیم شده با کمال تعجب دیدم مکی که جدیدا در مستطیل اول از بالا ست کرده بودم پاک شده و مستطیل خالیه .ایا دوستان راه حلی برای این مشکل دارند ؟ مرصی

اول از همه MAC رو پیدا کنید،
مک مودم رو روی مک pc بزارید (کافی برید قسمت HARDWARE کامپیوتر، کارت شبکه ... جایی هست که بتونید مک رو دستی ست کنید)، مودم رو حالت bridge بزارید، کانکت بشید ... اگر مک رو درست نوشته باشید باید کار کنه ...
راه دیگه هم اینه بگید reset کنن ....
ARAM44
26-06-2012, 07:33
اول از همه MAC رو پیدا کنید،
مک مودم رو روی مک pc بزارید (کافی برید قسمت HARDWARE کامپیوتر، کارت شبکه ... جایی هست که بتونید مک رو دستی ست کنید)، مودم رو حالت bridge بزارید، کانکت بشید ... اگر مک رو درست نوشته باشید باید کار کنه ...
راه دیگه هم اینه بگید reset کنن ....

narthex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان دستت درد نکنه نمیدونم با چه زبانی ازتون تشکر کنم . مشکل حل شد رفتم قسمت پنل کاربری در netbill اونجا مک اکتیو رو یادداشت کردم بعدا اومدم همون طور که شما گفتید مدم رو bridge تنظیم کردم و رفتم سراغ network address کارت شبکه و value اون رو به مک اکتیو تغییر دادم کار درست شد . نمیدونید چقدر دعاتون میکنم الان تو اینجا چون اومدن یک مک برای هر خط تعریف کردن نمیتونستیم به غیر از یک مودم به خط وصل کنیم

behzad1363
12-11-2015, 10:00
مشکلم حل شد