ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی در ویندوز 8.1

mmahdi302
22-10-2015, 13:59
با سلام خدمت دوستان
من چند وقته به تازگی به یه مشکل برخوردم
گاهی اوقات دارم با لپ تاپم کار می کنم یهو صفحه میره و دور فن به شدت زیاد میشه و بعد از چند دقیقه سیستم خاموش میشه اگر دوباره بخوام روشن کنم سیستم اصلا بالا نمیاد حتی لوگوی لنوو رو هم نشون نمیده و یک صفحه سیاه و دور فن زیاد یا باید چند بار به این کار ادامه بدم یا باید چند دقیقه صبر کنم و بعد دوباره امتحان کنم شاید سیستم روشن بشه
هیچ فشاری هم به لپ تاپ نیاوردم تنها برنامه مورد استفاده blue stack هست و خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم و به تازگی با این مشکل برخوردم
یه چیز دیگه که الان یادم افتاد اینه که من لپ تاپ زیاد در حالت هایبرنیت میزارم ممکن از این باشه؟
پیشاپیش از بابت راهنمایی هاتون ممنونم

ali_mohandes
22-10-2015, 15:27
سلام...
اولا که همیشه سعی کن که پل تاپ رو شات داون کنی
دوما اینطور که شما می فرمایید مشکل از دمای سی پی یو هستش باید خمیر سلیکون رو عوض کنی
واسه این که مطمئن بشیم از سی پی یو هست یه شات از نرم افزار HW Monitorبزار در حین کار با بلو استسک بزارش....یا باprime95تست بگیر درحین تست از اون نرم افزار شات بزار....موفق باشی

mmahdi302
22-10-2015, 16:10
اگر مشکل از دمای CPU باشه که باید هنگام کار با نرم افزار دور فن بره بالا ولی من گفتم موقعی که صفحه میره فقط دور فن میره بالا، یعنی هنگامی که اشکال بروز میکنه

ali_mohandes
22-10-2015, 17:41
اگر مشکل از دمای CPU باشه که باید هنگام کار با نرم افزار دور فن بره بالا ولی من گفتم موقعی که صفحه میره فقط دور فن میره بالا، یعنی هنگامی که اشکال بروز میکنه
شما یه شات بزار تا مطمئن بشیم
باید همه چی برسی بشه...

mmahdi302
23-10-2015, 00:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_mohandes
30-10-2015, 06:43
سلام
دما خوب بود شما جدیدترین ورژن درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید...