مشاهده نسخه کامل
: اشکال اسلات رم
سلام
یه مادربورد دست دوم چند ماهه قبل خریدم یکی از اسلات رماش کار نمیکرد بعد نگاه کردم دیدم یکی از سوزنای اسلات عقب هست اونو جلو اوردم ولی حالت فنریش رو نداشت و بعد چند بار فشار دوباره میرفت عقب البته من رمو داخلش گذاشتم بعد اوردن جلو و یه ماهی روش بود مشکلی نداشت ولی چون ترسیدم رمو خراب کنه گذاشتمش تو اسلات دیگه حالا میخام رم اضافه کنم الان 2 هست یه دو دیگه بذارم کنارش دو کاناله بشه.به نظرتون راهی هست واسه این سوزن که درست شه؟
بعد امکان تعویض اسلات هست؟ایا تعویضش خطر داره واسه مادربورد و هزینش چقدر میشه؟
ممنون:n40:
ali_mohandes
21-10-2015, 05:33
اون رو بیارش جلو با ربمونه مشکلی پیش نمیاد
سلام
یه مادربورد دست دوم چند ماهه قبل خریدم یکی از اسلات رماش کار نمیکرد بعد نگاه کردم دیدم یکی از سوزنای اسلات عقب هست اونو جلو اوردم ولی حالت فنریش رو نداشت و بعد چند بار فشار دوباره میرفت عقب البته من رمو داخلش گذاشتم بعد اوردن جلو و یه ماهی روش بود مشکلی نداشت ولی چون ترسیدم رمو خراب کنه گذاشتمش تو اسلات دیگه حالا میخام رم اضافه کنم الان 2 هست یه دو دیگه بذارم کنارش دو کاناله بشه.به نظرتون راهی هست واسه این سوزن که درست شه؟
بعد امکان تعویض اسلات هست؟ایا تعویضش خطر داره واسه مادربورد و هزینش چقدر میشه؟
ممنون:n40:
میتونید کلا خود اسلات رو عوض کنید اگر با اون کار درست نمیشه
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
اون رو بیارش جلو با ربمونه مشکلی پیش نمیاد
ببخشید ربمونه چیه چطور با هاش بیارمش جلو؟:n13:
میتونید کلا خود اسلات رو عوض کنید اگر با اون کار درست نمیشه
ببخشید چقدر خرج داره تعویضش؟یعنی راه دیگه ای نداره؟ ممکنه بیارمش جلو دوباره شل بشه رم بسوزه یا مادربورد؟گفتم شاید اساتید راه دیگه ای بدونن.
تو اصفهان کجا اینکارو میکنن؟
ممنون
فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه اگر هیتر داشته باشید خودتون هم میتونید بکنید اینکارو تعمیرکارهای مین میکنند اینکارو
من با هویه خیلی کار کردم ولی هیتر نه اضلا بلد نیستم اخه کلی اتصال داره پشت مین یعنی همشو با قلع کش خالی میکنن بعد دوباره هیتر میگیرن:n38:
نمیشه این یه سوزنو یه کاریش کرد نخام همشو عوض کنم؟مثلا فقط اونو عوض کرد؟
شما میدونید اون دوستمون گفته با چی بکشمش جلو تو پست بالا یا اشتباه تایپه؟بکشمش جلو بعدا مشکلی پیش میاد واسه رم؟
بازم ممنون. اقایی
ali_mohandes
22-10-2015, 08:13
ببخشید ربمونه چیه چطور با هاش بیارمش جلو؟:n13:
شرمنده اشتباه تایپیه......بیارش جلو بمونه مشکلی پیش نمیاد...اگه فک می کنی که میره عقب یه چیزی خیلی کوچیک پشتش قرار بده.....هرچند اگه عوض کنی اسلات رو بهتره...موفق باشی
ess_1362
22-10-2015, 21:27
سال 77 که هیتر رایج نبود و گیر هم نمیومد یادم هست که اسلات کنسول سگای دوستام را تعمیر می کردم
تازه اون موقع اسلاتش هم نبود واسلات کامپیوتر می خریدم و سوزن هاش را در می آوردم و با سوزن اسلات های سگا تعویض می کردم و دوباره اسلات را با هویه سر جاش می گذاشتم
کار بسیار سخت و طاقت فرسایی بود خودم هم توی فکرم که چطور اون کارها را می کردم:n02:
در حال حاضر با هیتر کار در کمتر از یک ساعت جمع میشه
سال 77 که هیتر رایج نبود و گیر هم نمیومد یادم هست که اسلات کنسول سگای دوستام را تعمیر می کردم
تازه اون موقع اسلاتش هم نبود واسلات کامپیوتر می خریدم و سوزن هاش را در می آوردم و با سوزن اسلات های سگا تعویض می کردم و دوباره اسلات را با هویه سر جاش می گذاشتم
کار بسیار سخت و طاقت فرسایی بود خودم هم توی فکرم که چطور اون کارها را می کردم:n02:
در حال حاضر با هیتر کار در کمتر از یک ساعت جمع میشه
چه حوصله ای داشتی جناب مدیر(چه سعادتی:n09::n11:)راستش من جرات این کارو ندارم اونم با مادربورد
شرمنده اشتباه تایپیه......بیارش جلو بمونه مشکلی پیش نمیاد...اگه فک می کنی که میره عقب یه چیزی خیلی کوچیک پشتش قرار بده.....هرچند اگه عوض کنی اسلات رو بهتره...موفق باشی
راستش میارمش جلو میمونه سرجاش ولی بعد با سوزن چند بار فشارش میدم بیرون کم کم برمیگرده.شما میگین بکشمش جلو رمو جا بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟منظورم تو دراز مدته تا حالا خودتون تجربه کردین؟
راستی به نظرتون چی بزارم پشتش و قبل جا زدن رم بزارم یا بعدش؟
ممنون:n16:
من با هویه خیلی کار کردم ولی هیتر نه اضلا بلد نیستم اخه کلی اتصال داره پشت مین یعنی همشو با قلع کش خالی میکنن بعد دوباره هیتر میگیرن:n38:
نمیشه این یه سوزنو یه کاریش کرد نخام همشو عوض کنم؟مثلا فقط اونو عوض کرد؟
شما میدونید اون دوستمون گفته با چی بکشمش جلو تو پست بالا یا اشتباه تایپه؟بکشمش جلو بعدا مشکلی پیش میاد واسه رم؟
بازم ممنون. اقایی
هویه نمیشه چون به لایه های برد آسیب میرسونه فقط هیتر
مشکلی نداره اگر جلو میاد مشکلی نیست ولی وقتی ثابت نیست و میره عقب بهتره اسلات عوض بشه
پس من میکشمش جلو بعد جا میزنم رمو شما نمیدونید چی میشه پشتش گذاشت که دوستموت گفت؟مقوا نازک خوبه؟قبل یا بعد جا زدن رم بزارم اونو؟
میتونید از جامپر استفاده کنید
ali_mohandes
26-10-2015, 15:40
سلام
به قول دوستمون از جامپر...یا یه چیزی که بشه نگهش داره واتصالی نکنه بزاری درست میشه
میتونید از جامپر استفاده کنید
سلام
به قول دوستمون از جامپر...یا یه چیزی که بشه نگهش داره واتصالی نکنه بزاری درست میشه
ببخشید جامپر که خودش باعث اتصاله چطوری باید وصل بشه میشه بیشتر توضیح بدید :n36:
ممنون
ali_mohandes
30-10-2015, 06:41
ببخشید جامپر که خودش باعث اتصاله چطوری باید وصل بشه میشه بیشتر توضیح بدید :n36:
ممنون
کلا یه چیزی پت اونی بزار که میره عقب تا عقب نره...
کلا یه چیزی پت اونی بزار که میره عقب تا عقب نره...
کاغذ گذاشتم فایده نداشت له میشد شما خودتون چی پیشنهاد میکنید؟تا حالا مورد مشابه داشتین از چی استفاده کردین؟
ممنون
ali_mohandes
01-11-2015, 16:32
یه تیکه چوب بزار ببین چی میشه....مثل یه تیکه کوچیک از چوب کبریت..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.