PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایش ندادن مقدار واقعی فرکانس CPU

FAR_FA
18-10-2015, 17:41
سلام
مقدار فرکانس CPU من 2.66 هست اما زمانی که سیستم میخواد بالا بیاد مینویسه 2.00
همچنین در ویندوز 7 هم مقدار 2.00 رو نشون میده . دوستان اگه از این موضوع اطلاعی دارند
از راهنمایی تون ممنون میشم . ( CPU Core 2 Duo E6700 4M Cache )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirpcp30
18-10-2015, 18:34
سلام دوست عزیز بایوس رو دیفالت کنید یا ضریب سی پی یو کم شده یا fsb

EXTREME
18-10-2015, 19:19
سلام
مقدار فرکانس CPU من 2.66 هست اما زمانی که سیستم میخواد بالا بیاد مینویسه 2.00
همچنین در ویندوز 7 هم مقدار 2.00 رو نشون میده . دوستان اگه از این موضوع اطلاعی دارند
از راهنمایی تون ممنون میشم . ( CPU Core 2 Duo E6700 4M Cache )

سلام با نرم افزار cpu-z مقدار فرکانس پردازنده رو ببینید با نرم افزار occt پردازنده رو تحت فشار قرار بدید ببینید فرکانس پردازنده به چه مقداری میرسه سپس تست رو متوقف کنید و در حالت بیکاری فرکانس پردازنده رو بررسی کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

javan01
18-10-2015, 19:44
اگر الان اینطور شده که نظری ندارم.در غیر اینصورت علتش اینه که مادربردت تا fsb 800 را ساپورت میکنه و با آپدیت بایوس میتوننه پردازنده ای با fsb 1066 را هم اجرا کنه.یه مادربرد داشتم همینطور بود و فکر نکنم بشه حل کرد مشکل رو

FAR_FA
18-10-2015, 21:33
سلام با نرم افزار cpu-z مقدار فرکانس پردازنده رو ببینید با نرم افزار occt پردازنده رو تحت فشار قرار بدید ببینید فرکانس پردازنده به چه مقداری میرسه سپس تست رو متوقف کنید و در حالت بیکاری فرکانس پردازنده رو بررسی کنید

ممنون
از CPU-Z خیلی سر در نمیارم ولی عکسش رو خدمتتون میزارم :

FAR_FA
18-10-2015, 21:40
اگر الان اینطور شده که نظری ندارم.در غیر اینصورت علتش اینه که مادربردت تا fsb 800 را ساپورت میکنه و با آپدیت بایوس میتوننه پردازنده ای با fsb 1066 را هم اجرا کنه.یه مادربرد داشتم همینطور بود و فکر نکنم بشه حل کرد مشکل رو

ممنون
با عرض معذرت یادم رفت ماینبوردم رو معرفی کنم ، گیگابایت GA-945PL-S3 هستش .
البته CPU رو تازه گرفتم و خیلی هم ازش بخاطر سرعتش و کاهش صدای فن ، راضیم .
fsb ماینبوردم حداکثر ( با آخرین آپدیتی که کردم ) 800 رو ساپورت میکنه .
( ببخشید سیستمم خیلی عتیقه هست )

FAR_FA
18-10-2015, 21:43
سلام دوست عزیز بایوس رو دیفالت کنید یا ضریب سی پی یو کم شده یا fsb

با تشکر
بایوس رو دیفالت کردم ولی همون فرکانس 2.00 رو نشون میده

EXTREME
18-10-2015, 23:24
اگر در فشار کاری لازم فرکانس پردازنده از 2 گیگاهرتز بیشتر نمیشه اول از همه تنظیمات پاور اپشن رو در کنترل پنل چک کنید باید روی حالت بالانس باشه در تنظیمات بایوس قابلیت c1/c1e و c2/c2e فعال باشه اگر با این اقدامات درست نشد با بایوس محدودیت ایجاد میکنه که باید بایوس رو اپدیت کنید یا محدودیت به خاطر دمای بالای پردازنده است با محدودیت از طرف مین یا پاور است

javan01
19-10-2015, 01:58
ممنون با عرض معذرت یادم رفت ماینبوردم رو معرفی کنم ، گیگابایت GA-945PL-S3 هستش . البته CPU رو تازه گرفتم و خیلی هم ازش بخاطر سرعتش و کاهش صدای فن ، راضیم . fsb ماینبوردم حداکثر ( با آخرین آپدیتی که کردم ) 800 رو ساپورت میکنه . ( ببخشید سیستمم خیلی عتیقه هست ) این لینک مال این نسخه ست.احتمالا اون rev بالاتر هم باشه چند تا cpu بیشتر ساپورت میکنه ولی بازم احتمالا Run at FSB 800 MHz i هست Socket 775 - Intel 945PL - GA-945PL-S3 (rev. 1.0) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خودمم عتیقه بود فکر کنم چند مدل بالاتر از شما تا اینکه سوخت اونم :) الان یه asus دسته دو گرفتم بهتره. بهرحال این را نمیشه تغییرش داد.یادم نیست قبلا یه سرچ زدم انگلیسی توضیح داده بود علتش را ولی حالا یادم نیست چی سرچ کردم که الان هر چی سرچ میزنم نمیاد! و اینکه با توجه به اسکرین شات سرعت باس اسپید کم شده با توجه ب همون مقدار 800 و multiplier هم روی 6 که میشه 1200 سرعت هر core

amirpcp30
19-10-2015, 10:50
ممنون
با عرض معذرت یادم رفت ماینبوردم رو معرفی کنم ، گیگابایت GA-945PL-S3 هستش .
البته CPU رو تازه گرفتم و خیلی هم ازش بخاطر سرعتش و کاهش صدای فن ، راضیم .
fsb ماینبوردم حداکثر ( با آخرین آپدیتی که کردم ) 800 رو ساپورت میکنه .
( ببخشید سیستمم خیلی عتیقه هست )
سلام مجدد
همونطور که گفتم یا fsb کم شده یا ضریب سی پی یو که مشخص شد fsb و اون هم به دلیل اینکه مینبورد شما بیش از این همینطور که دوستمون گفتند ساپورت نمیکنه اما فک میکنم بتونید دستی fsb رو زیاد کنید اما حواستون به دمای مینبورد هم باشه و با اینکار مینبورد اورکلاک میشه و در این مورد هم دوستانی که بیشتری اورکلاک میکنند نظربدهندبهتر هستش که مشکلی برای مینبورد شما پیش نیاد
با سپاس

FAR_FA
19-10-2015, 14:19
اگر در فشار کاری لازم فرکانس پردازنده از 2 گیگاهرتز بیشتر نمیشه اول از همه تنظیمات پاور اپشن رو در کنترل پنل چک کنید باید روی حالت بالانس باشه در تنظیمات بایوس قابلیت c1/c1e و c2/c2e فعال باشه اگر با این اقدامات درست نشد با بایوس محدودیت ایجاد میکنه که باید بایوس رو اپدیت کنید یا محدودیت به خاطر دمای بالای پردازنده است با محدودیت از طرف مین یا پاور است

سلام

- با نرم افزار Xilisoft یک فیلم رو با حداکثر استفاده از CPU تبدیل کردم ، همزمان CPU-Z رو هم باز گذاشتم ولی
( اگه اشتباه نکم ) مقدارش از 2000 بالاتر نرفت . ( تصویر پایین )

- پاور آپشن هم روی بالانس بود .

- توی بایوس هم فقط گزینه c1e بود که فعال بود .

- احتمالا" طبق گفته شما و دوستان بایوس محدودیت ایجاد میکنه . من چند سال قبل آخرین آپدیت بایوس رو دانلود
کرده بودم و بایوس رو ارتقاء دادم ، و بعد از اون دیگه آپدیت براش نیامد. مادربورد حداکثر از اف اس بی 800 ساپورت
میکنه در حالی که اف اس بی CPU مقدارش 1066 هست . شاید این اختلاف ، طبق گفته دوستان مقدار کلاک سی پی یو
رو 2.00 نشون میده .

- دمای CPU خدا رو شکر عالیه ، فن در آرامشه و سرعت سیستم هم خوبه .

اگه قسمت شد یک مینبورد کارکرده تمیز واسه سیستمم میخرم تا از تمام باس CPU استفاده کنه .

ممنون از راهنمایی شما

FAR_FA
19-10-2015, 14:48
این لینک مال این نسخه ست.احتمالا اون rev بالاتر هم باشه چند تا cpu بیشتر ساپورت میکنه ولی بازم احتمالا Run at FSB 800 MHz i هست Socket 775 - Intel 945PL - GA-945PL-S3 (rev. 1.0) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خودمم عتیقه بود فکر کنم چند مدل بالاتر از شما تا اینکه سوخت اونم :) الان یه asus دسته دو گرفتم بهتره. بهرحال این را نمیشه تغییرش داد.یادم نیست قبلا یه سرچ زدم انگلیسی توضیح داده بود علتش را ولی حالا یادم نیست چی سرچ کردم که الان هر چی سرچ میزنم نمیاد! و اینکه با توجه به اسکرین شات سرعت باس اسپید کم شده با توجه ب همون مقدار 800 و multiplier هم روی 6 که میشه 1200 سرعت هر core

سلام

ممنون از اینکه لینک CPU Support رو قرار دادید ، انشاء الله اگه قسمت شد یک مینبورد قویتر البته کارکرده تمیز جایگزین
این مینبورد میکنم . فعلا" خوبه ، راضیم ، کارم رو راه میندازه ، CPU هم خیلی بهتر از قبلیه هست که پنتیوم چهار 531
بود .

مرسی

سلام مجدد
همونطور که گفتم یا fsb کم شده یا ضریب سی پی یو که مشخص شد fsb و اون هم به دلیل اینکه مینبورد شما بیش از این همینطور که دوستمون گفتند ساپورت نمیکنه اما فک میکنم بتونید دستی fsb رو زیاد کنید اما حواستون به دمای مینبورد هم باشه و با اینکار مینبورد اورکلاک میشه و در این مورد هم دوستانی که بیشتری اورکلاک میکنند نظربدهندبهتر هستش که مشکلی برای مینبورد شما پیش نیاد
با سپاس

سلام

ممنون از راهنمایی شما . فعلا" از این CPU ی جدید و کارکردش راضیم حتی با اینکه مقدار فرکانسی که
بجای 2.66 مقدار 2.00 نشون میده . در مورد اورکلاک هم نیازی نمیبینم چون کار سنگینی باهاش انجام
نمیدم ، بیشتر تو نت هستم و نهایتا" فیلمی ببینم یا فیلمی تبدیل کنم . با تشکر

amirpcp30
20-10-2015, 18:00
سلام

ممنون از اینکه لینک CPU Support رو قرار دادید ، انشاء الله اگه قسمت شد یک مینبورد قویتر البته کارکرده تمیز جایگزین
این مینبورد میکنم . فعلا" خوبه ، راضیم ، کارم رو راه میندازه ، CPU هم خیلی بهتر از قبلیه هست که پنتیوم چهار 531
بود .

مرسی

سلام

ممنون از راهنمایی شما . فعلا" از این CPU ی جدید و کارکردش راضیم حتی با اینکه مقدار فرکانسی که
بجای 2.66 مقدار 2.00 نشون میده . در مورد اورکلاک هم نیازی نمیبینم چون کار سنگینی باهاش انجام
نمیدم ، بیشتر تو نت هستم و نهایتا" فیلمی ببینم یا فیلمی تبدیل کنم . با تشکر
سلام خواهش میکنم دوست عزیز
اگه بخوایید از تمام قدرت سی پی یو استفاده کنید مجبور به اورکلاک مینبورد یا تعویض مینبورد هستید
همونطور که خودتون میدونید fsb سی پی یو 1066 هست اما همونطور که در شات cpu-z میبینید bus speed مقدار 200 هست (800 تقسیم بر 4 = 200 ) که 200 ضرب ضریب سی پی یو شده (10) و مساوی با 2.000 که سرعت سی پی یو شده
اما اگه از fsb 1066 پشتیبانی میکرد 1066 تقسیم بر 4 = 266 و در bus speed این مقدار رو نمایش میداد که ضرب ضریب سی پی یو (10) میشد و مساوی با 2.66 میشد
بنده منظورم همین بود که شما میتونید به صورت دستی مقدار fsb رو زیاد کنید تا به سرعت سی پی یو برسید اما با اینکار مینبورد خودتون رو اورکلاک کردید (البته رم هم اور میشه و باید ضریبش رو کم کنید که اور نشه) راه دوم هم همونطور که میدونید تعویض مینبورد هست
با سپاس

FAR_FA
20-10-2015, 22:35
سلام
ممنون از راهنمایی خوب و دقیق شما . فعلا" اطلاعاتم در زمینه اورکلاک کمه و نیاز به کمی تحقیق در این مورد دارم .
به امید خدا اگه کمی سرم خلوت بشه از بچه های اورکلاک P30World هم برای این امر کمک میگیرم .
با تشکر

FAR_FA
21-10-2015, 14:24

این لینک مال این نسخه ست.احتمالا اون rev بالاتر هم باشه چند تا cpu بیشتر ساپورت میکنه ولی بازم احتمالا Run at FSB 800 MHz i هست Socket 775 - Intel 945PL - GA-945PL-S3 (rev. 1.0) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خودمم عتیقه بود فکر کنم چند مدل بالاتر از شما تا اینکه سوخت اونم :) الان یه asus دسته دو گرفتم بهتره. بهرحال این را نمیشه تغییرش داد.یادم نیست قبلا یه سرچ زدم انگلیسی توضیح داده بود علتش را ولی حالا یادم نیست چی سرچ کردم که الان هر چی سرچ میزنم نمیاد! و اینکه با توجه به اسکرین شات سرعت باس اسپید کم شده با توجه ب همون مقدار 800 و multiplier هم روی 6 که میشه 1200 سرعت هر core

سلام خواهش میکنم دوست عزیز
اگه بخوایید از تمام قدرت سی پی یو استفاده کنید مجبور به اورکلاک مینبورد یا تعویض مینبورد هستید
همونطور که خودتون میدونید fsb سی پی یو 1066 هست اما همونطور که در شات cpu-z میبینید bus speed مقدار 200 هست (800 تقسیم بر 4 = 200 ) که 200 ضرب ضریب سی پی یو شده (10) و مساوی با 2.000 که سرعت سی پی یو شده
اما اگه از fsb 1066 پشتیبانی میکرد 1066 تقسیم بر 4 = 266 و در bus speed این مقدار رو نمایش میداد که ضرب ضریب سی پی یو (10) میشد و مساوی با 2.66 میشد
بنده منظورم همین بود که شما میتونید به صورت دستی مقدار fsb رو زیاد کنید تا به سرعت سی پی یو برسید اما با اینکار مینبورد خودتون رو اورکلاک کردید (البته رم هم اور میشه و باید ضریبش رو کم کنید که اور نشه) راه دوم هم همونطور که میدونید تعویض مینبورد هست
با سپاس

سلام به همه عزیزان

خلاصه دل زدم به یک دریای طوفانی و اورکلاک رو انجام دادم و نتیجه زیر رو گرفتم :
( در واقع با این کار CPU رو به فرکانس واقعیش رسوندم البته با توصیه amirpcp30 عزیز )

_ بعد از اینکه CPU رو درست کردم وسوسه شدم که کمی Ram رو دستکاری کنم ، که بعد از ری استارت
سیستم دیگه بالا نیامد حتی بایوس ، مانیتور هم خاموش شد . مجبور شدم باطری مینبورد رو بردارم و
بایوس رو ببرم به دیفالت و بعد تنظیمات بایوس رو دوباره انجام بدم .

بهرحال از همه دوستان بابت راهنمایی و کمکی که کردن سپاسگزارم . همیشه موفق باشید و اجر شما هم با خدا .

EXTREME
21-10-2015, 14:59
برای افزایش رم احتمالا نیاز به افزایش ولتاژ رم رو دارید اگر از اون نباشه باید تایمینگ رم رو دستکاری کنید

FAR_FA
21-10-2015, 21:22
برای افزایش رم احتمالا نیاز به افزایش ولتاژ رم رو دارید اگر از اون نباشه باید تایمینگ رم رو دستکاری کنید

سلام

دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما . حقیقت یک بار روی تغییر باس رم نزدیک بود قالب تهی کنم ، فعلا" هم با
همین خورده رمی که دارم ( حداکثر 667 از طرف مینبورد ) میسازم و راضیم .
- در مورد تایمینگی که گفتید در بایوس گزینه ای برای تغییر تایمینگ رم وجود داره ؟ مرسی

EXTREME
21-10-2015, 21:25
بله هم میتونید روی اتو قرار بدید هم تک تک پارامترهاش رو تغییر بدید تغییر تایمینگ به صورت آزمون و خطاست و قاعده ای نداره

FAR_FA
21-10-2015, 21:31
ممنون از پاسخ سریع شما

اگه قسمت شد در یک فرصت مناسب با همون آزمون و خطایی که فرمودید روی تایمینگ رم کار میکنم .

با سپاس

amirpcp30
22-10-2015, 11:59
سلام به همه عزیزان

خلاصه دل زدم به یک دریای طوفانی و اورکلاک رو انجام دادم و نتیجه زیر رو گرفتم :
( در واقع با این کار CPU رو به فرکانس واقعیش رسوندم البته با توصیه amirpcp30 عزیز )

_ بعد از اینکه CPU رو درست کردم وسوسه شدم که کمی Ram رو دستکاری کنم ، که بعد از ری استارت
سیستم دیگه بالا نیامد حتی بایوس ، مانیتور هم خاموش شد . مجبور شدم باطری مینبورد رو بردارم و
بایوس رو ببرم به دیفالت و بعد تنظیمات بایوس رو دوباره انجام بدم .

بهرحال از همه دوستان بابت راهنمایی و کمکی که کردن سپاسگزارم . همیشه موفق باشید و اجر شما هم با خدا .
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
مشخصات رم (باس و تایمینگ) رو بنویسید
قبل و بعد از اورکلاک یک شات از تب مموری در برنامه ی cpu-z بزارید همچنین از تب spd هم یک شات بزارید (تب spd تیبل تایمینگ رم شما رو نوشته مثلا میتونید 533 با تایمینگ 4 کار کنید یا 667 با 5 یا 800 با 6 این بدون اورکلاک هست ) مشخصات رمه و از از این اعداد در تایمینگ خود هرچقد باس بیشتر شه اور شده یا در باس خود تایمینگ کمتر شه
در cpu-z به جای باس زده فرکانس ،،، باس = فرکانس * 2 (به دلیل اینکه در رم ddr در هر کلاک پالس دو بیت منتقل میشه)
تایمینگ هم مدت زمانی هست (به همون واحد کلاک پالس) که اطلاعات از رم به کنترل کننده حافظه میره
حتی اگه مینبورد به شما اجازه ی بیشتر شدن باس رو نده ( fsb * ضریب رم میشه=باس رم) شما با کم کردن تایمینگ اون رو اورکلاک میکنید

FAR_FA
22-10-2015, 17:46
سلام

باز هم ممنون از راهنمایی شما .
3 تا رم دارم که هر سه برند Kingmax و مثل هم هستند . عکسهای گرفته شده از CPU-Z رو خدمتتون میذارم :

با تشکر

EXTREME
22-10-2015, 18:02
مین شما حداکثر چه مقدار فرکانس رم در حالت آور حمایت میکنه ؟ بیشتر کار شما با ضریب رم و ولتاژ رم است

FAR_FA
22-10-2015, 19:08
مین شما حداکثر چه مقدار فرکانس رم در حالت آور حمایت میکنه ؟ بیشتر کار شما با ضریب رم و ولتاژ رم است

سلام
با توجه به اينكه يكبار در دستكاري مقدار رم در بايوس ناكام بودم ، حقيقتش رو بخوايد ، نميدونم ... فقط اين رو ميدونم
كه مينبوردم حداكثر باس 667 رو ساپورت ميكنه ولي رمهام همه داراي باس 800 هستند

EXTREME
22-10-2015, 19:28
تو سایت مینتون تو مشخصاتش هست اگر حداکثر 667 در حالت آور حمایت میکنه یک مقدار باید با احتیاط عمل کنید چون ممکنه به برد آسیب برسه از طرفی برد هم قدیمی است و زیاد نمیشه روش مانور داد

amirpcp30
23-10-2015, 18:16
سلام

باز هم ممنون از راهنمایی شما .
3 تا رم دارم که هر سه برند Kingmax و مثل هم هستند . عکسهای گرفته شده از CPU-Z رو خدمتتون میذارم :

با تشکر

سلام مجدد
خواهش میکنم
دوست عزیر اینها مال قبل از اور مینبورد هست یا بعد از اون؟ ضریب 1:1 هست تا اونجایی که یادمه یعنی اینکه شما fsb رو ببری بالا باس رم زیاد نشه
در تایمینگ تیبل همونطور که میبینید 2# نوشته 266 با تایمینگ 4 اما شما داری 266 رو با تایمینگ 3 استفاده میکنی و این یعنی تایمینگ کم شده و اور شده و کفایت میکنه بیشتر اور شدن فایده ای نداره و تاثیر زیادی ندارید
در 3# زده 400 با تیمینگ 5 احتمالا روی رم های شما همین رو نوشته bus 800 و cl5 ، اینو چک کنید اگه همینطوره پس موردی که بالا گفتم درسته و اور شده و کفایت میکنه
اگر هم میخواهید باس 800 باشه میتونید ضریب رم رو یک عد افزایش بدید اما تایمینگ هم باید یک لول افزایش پیدا کنه (میشه همین سطحی که الان اور شده(اپایداری باید تست شه)) در غیر اینصورت مطمعنن پایدار نخواهد بود اگر هم دو لول تایمینگ رو افزایش بدید که حب میشه 5 و همونطور در 3# میبینید مشخصات همینه و دیگه اور نشده

FAR_FA
23-10-2015, 23:12
سلام مجدد
خواهش میکنم
دوست عزیر اینها مال قبل از اور مینبورد هست یا بعد از اون؟ ضریب 1:1 هست تا اونجایی که یادمه یعنی اینکه شما fsb رو ببری بالا باس رم زیاد نشه
در تایمینگ تیبل همونطور که میبینید 2# نوشته 266 با تایمینگ 4 اما شما داری 266 رو با تایمینگ 3 استفاده میکنی و این یعنی تایمینگ کم شده و اور شده و کفایت میکنه بیشتر اور شدن فایده ای نداره و تاثیر زیادی ندارید
در 3# زده 400 با تیمینگ 5 احتمالا روی رم های شما همین رو نوشته bus 800 و cl5 ، اینو چک کنید اگه همینطوره پس موردی که بالا گفتم درسته و اور شده و کفایت میکنه
اگر هم میخواهید باس 800 باشه میتونید ضریب رم رو یک عد افزایش بدید اما تایمینگ هم باید یک لول افزایش پیدا کنه (میشه همین سطحی که الان اور شده(اپایداری باید تست شه)) در غیر اینصورت مطمعنن پایدار نخواهد بود اگر هم دو لول تایمینگ رو افزایش بدید که حب میشه 5 و همونطور در 3# میبینید مشخصات همینه و دیگه اور نشده

سلام
شما لطف دارید

از مطالبی که فرمودید اینگونه متوجه شدم که رمم تا حدودی اور شده و فعلا" نیازی به اورکلاک نداره . البته من فقط
روی CPU اور انجام دادم و شاید این امر روی رم هم تاثیر گذاشته . همانطوری که EXTREME عزیز هم گفتن مادربوردم
ضعیفه و نمیشه زیاد روش مانور داد . تا اینجا خدا رو شکر ، چرخش میچرخه و کارهای روزانه رو باهاش میتونم انجام بدم .
در حال حاضر با همین امکانات با این سیستم کار میکنم تا زمانیکه قسمت بشه و یک مینبورد درست و حسابی بخرم .

با تشکر

amirpcp30
24-10-2015, 00:16
سلام
شما لطف دارید

از مطالبی که فرمودید اینگونه متوجه شدم که رمم تا حدودی اور شده و فعلا" نیازی به اورکلاک نداره . البته من فقط
روی CPU اور انجام دادم و شاید این امر روی رم هم تاثیر گذاشته . همانطوری که EXTREME عزیز هم گفتن مادربوردم
ضعیفه و نمیشه زیاد روش مانور داد . تا اینجا خدا رو شکر ، چرخش میچرخه و کارهای روزانه رو باهاش میتونم انجام بدم .
در حال حاضر با همین امکانات با این سیستم کار میکنم تا زمانیکه قسمت بشه و یک مینبورد درست و حسابی بخرم .

با تشکر
سلام
عزیز مثل اینکه شما متوجه صحبت های بنده نشدید دو تا پست قبل بنده رو بخونید بد نیست
ضریب رم 1:1 هست یعنی تا اونجایی یادمه fsb رو که برای بالا بردن سی پی یو زیاد کردید تاثیری در اور شدن رم نداره
بنده گفتم روی رم رو چک کنید که اگه اینطور باشه اتفاقا زیاد هم اور شده من تعجب کردم اینقد ساده بدون ولتاژ یک رم ساده اینطوری اور شده و تایمینگش یک لول کاهش داشته

FAR_FA
24-10-2015, 11:07
سلام
عزیز مثل اینکه شما متوجه صحبت های بنده نشدید دو تا پست قبل بنده رو بخونید بد نیست
ضریب رم 1:1 هست یعنی تا اونجایی یادمه fsb رو که برای بالا بردن سی پی یو زیاد کردید تاثیری در اور شدن رم نداره
بنده گفتم روی رم رو چک کنید که اگه اینطور باشه اتفاقا زیاد هم اور شده من تعجب کردم اینقد ساده بدون ولتاژ یک رم ساده اینطوری اور شده و تایمینگش یک لول کاهش داشته

سلام

شما به بزرگواریتون ببخشید اگه بد متوجه شدم . روی رمم چیزی از تایمینگ ننوشته ، عکسش رو گذاشتم .
البته من فقط مقدار fsb سی پی یو رو بالا بردم و تنظیمات مربوط به رم روی Auto قرار داره .
با توجه به اطلاعاتی که جنابعالی و دوستان دادن ، نهایتا" من باید چکار کنم ؟ با توجه به اینکه با این شرایط هم
راضیم .

ممنون

amirpcp30
24-10-2015, 23:42
سلام

شما به بزرگواریتون ببخشید اگه بد متوجه شدم . روی رمم چیزی از تایمینگ ننوشته ، عکسش رو گذاشتم .
البته من فقط مقدار fsb سی پی یو رو بالا بردم و تنظیمات مربوط به رم روی Auto قرار داره .
با توجه به اطلاعاتی که جنابعالی و دوستان دادن ، نهایتا" من باید چکار کنم ؟ با توجه به اینکه با این شرایط هم
راضیم .

ممنون

سلام
خواهش میکنم بنده برای اینکه شما به اشتباه نیافتید گفتم
احتمالا شات هایی که گذاشتید برای بعد از اور شدن مین هست (چون بنده اینو در پست های قبلی پرسیدم اما پاسخ رو فراموش کردید بدید) خب با این اوصاف شما به قدرت اصلی سی پی یو خودتون رسیدید مین رو اور کردید و اینکه رم هم با کاهش تایمینگ اور شده
رم شما میتونه در باس 800 باشه با تایمینگ 5 یا باس 667 و تایمینگ 4 کار کنه اما شما دارید 667 رو با تایمینگ 3 استفاده میکنید (اور شده)
خداروشکر که راضی هستید روزی هم دیدید کم اورد میتونید سی پی یوتون هم کمی اور کنید البته مین هم بیشتر اور میشه اما اور رم زیاد فایده ای نداره بنده خودم که اور میکنم اول سی پی یو رو اور میکنم و رم درکناترش اور میشه اما چون رم خنک کننده ای نداره و زیاد هم تاثیر نداره ارزش خاصی نداره که بهش فشار بیارید (منظورم اینه که تا جایی جاداره اور نکنید هیچ وقت که بخوایید ولتاژ زیاد بدید)
خب خلاصه کنم که منظور من این بود که شما فک میکردید رمتون داره کمتر از اون چیزی که هست کار میکنه (مثل مشکل سی پی یوتون) باید بگم اینطور نیست اتفاقا اورکلاک هم شده، انشاالله که فنش براتون بچرخه

FAR_FA
25-10-2015, 00:33
خداروشکر که راضی هستید روزی هم دیدید کم اورد میتونید سی پی یوتون هم کمی اور کنید البته مین هم بیشتر اور میشه اما اور رم زیاد فایده ای نداره بنده خودم که اور میکنم اول سی پی یو رو اور میکنم و رم درکناترش اور میشه اما چون رم خنک کننده ای نداره و زیاد هم تاثیر نداره ارزش خاصی نداره که بهش فشار بیارید (منظورم اینه که تا جایی جاداره اور نکنید هیچ وقت که بخوایید ولتاژ زیاد بدید)
خب خلاصه کنم که منظور من این بود که شما فک میکردید رمتون داره کمتر از اون چیزی که هست کار میکنه (مثل مشکل سی پی یوتون) باید بگم اینطور نیست اتفاقا اورکلاک هم شده، انشاالله که فنش براتون بچرخه

با سلامی دوباره

خیلی خیلی ممنون ، با اطلاعات مفیدی که در اختیار بنده قرار دادید مطالب زیادی در این خصوص از جنابعالی و
سایر دوستان آموختم . خبر خوبی بمن دادید و خیالم رو هم از بابت رمها آسوده کردید . اجر شما با خدا .

با سپاس فراوان