ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید دنا؟

anti-military
18-10-2015, 17:24
سلام.
میدونم خرید ماشین صفر ایرانی تحریم شده و من خودم یکی از حامی های این حرکت مردمی هستم اما این پراید 84 که الان دارم دیگه نفس های آخرش رو داره می کشه
چند وقت پیش می خواستم j5 بخرم اما تصمیم تغییر کرد و تصمیم به خرید شاسی بلند s5 گرفتم اما اونم نشد و پولم صرف خرید خونه شد ...

اما الان دیگه واقعا این پراید 84 واسم خطر ساز شده چون ماهی حداقل 1 بار بین 2 تا شهرستان سفر میکنم

حالا به نظر اساتید حرفه ای این ماشین دنا ارزش خرید داره؟ من تا جایی که تحقیق کردم ماشین خوبی بود
از نظر مشخصات فنی و امکانات جانبی از j5 به نظر بهتر هستش.

این ماشین رو می ترسم دسته دوم بخرم چون ماشین تازه واردی هست کسی قصد فروشش رو داشته باشه ممکنه مشکلی داشته ماشینش.
واسه همین میخوام صفر بگیرم اگه ارزش خرید داشته باشه
راهنمایی کنید لطفا /...

ArashMiniStar
18-10-2015, 17:26
نه ارزش نداره جک و جیلی چرا ولی دنا خیر

keyhantaktaz
18-10-2015, 22:32
من پیشنهادم خرید خودرو دست دوم تندر هست که میتونید 93 تر تمیز و سرپا پیدا کنید

anti-military
18-10-2015, 22:57
من پیشنهادم خرید خودرو دست دوم تندر هست که میتونید 93 تر تمیز و سرپا پیدا کنید

تندر که می بینم حالم بد میشه از ظاهرش. کابین داخلی ماشین خیلی واسم مهمه که تو ماشین های داخلی فقط دنا کابین قشنگی داره

یه سری مشکلاتی که دنا داره تو مدل جدیدش برطرف شده و طبق عکس هایی که از مدل جدید دنا اومده واقعا چیز قشنگی شده اما معلوم نیست کی وارد بازار بشه
مخصوصا پشت دنا که ظاهر ناجوری داره تو مدل جدید بهتر شده

ArashMiniStar
19-10-2015, 18:45
Mvm 550 بگیر

B3HZ@D
19-10-2015, 19:05
سراغ دنا نرو عزیز . موتور EF7 موتور پرخرجی است . من خودم LX EF7 دارم و اصلن از موتور خودرو راضی نیستم . من یک بار هم دنا سوار شدم ولی به نظرم کیفیت متریال استفاده شده در داشبورد اصلن مناسب نیست .

از عدم تناسب فجیع طرح بدنه دنا هم که به کل چشم پوشی کردیم. در ضمن کیفیت جک خیلی بیشتر از سمند فیس لیفت شده یا همون دنا است . به نوعی در چشم بیننده هم ماشین خاص تری به نظر میاد.

شما ماشین از فرقون سازهای داخلی بگیری دو هفته بعد باید برگردی تعمیرگاه تا عیب و ایرادشو پیدا کنن و سوراخ و سمبه هاشو پر کنن .

M.R.S.
24-10-2015, 17:26
دوست خوب....من دنا دارم و ازش راضی هستم
امکانات خوبی داره........از چینی بنظرم بهتره..مصرف سوختش رو هم حساب کردم خوب هست...سواریش خوب هست
ماشین خوبی هست....اما قیمتش شاید زیاد باشه