ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نارنجی شدن دکمه مانیتور پس از روشن کردن کامپیوتر

asghar2008
18-10-2015, 17:24
سلام

خسته نباشید

دوستان وقتی کامپیوتر رو روشن کردم بدون هیچ ایرادی روشن شد

بعد 2 مورد نوشته بود یکی del برای ورد به تنظیمات بایوس و دیگر tab بر رد کردن این صفحه . وقتی هر کدومشو میزدم کار نمیکرد
مجبوری از رو کیس دکمه reset رو زدم و ریست شد
دوباره صفحه اصلی کیس که مراحل اولیه بوت که مشخصات سیستم رو مینویسه ظاهر شد اونجا هم دکمه del و f1 نوشته شده بود
رفتم تو تنظیمات بایوس ، وقتی ریست شد همون صفحه اولی اومد و این مرحله چند بار تکرار شد

و در آخر هیچ نوشته ای رو صفحه مانیتور ظاهر نشد و وقتی سیستم رو روشن میکنم دکمه مانیتور نارنجی رنگ میشه و صفحه نمایش چیزی نمیاد.

ایراد از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

EXTREME
18-10-2015, 19:23
سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده ابتدا با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری دیگه است کنید اسلات گرافیک و رم رو تمیز کنید اگر درست نشد باید با قطعه سالم سیستم رو بررسی کنید از جمله رم گرافیک پاور اگر درست نشد ایراد میتونه از بایوس مین با خود مین باشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

asghar2008
19-10-2015, 09:25
چند بار این اتفاق برام افتاده

سیستم روشن میشد و تصویر هم میومد بعد چند بار ریست با دکمه رو کیس ، دیگه هیچ تصویری نیومد

الان هم سیستم روشن میشه اما صدای بوق نمیاد و دکمه مانیتور نارنجی میشه .

ممکنه از بار الکتریکی باشه ؟؟ چطوری مادر برد رو تخلیه بار الکتریکی میکنن ؟؟

تقریبا دو ماه پیش هم همین اتفاق برام افتاده بود که هم مادربرد عوض کردم و هم cpu رو.

EXTREME
19-10-2015, 09:30
علاوه بر علت هایی که گفتم میتونه ار اتصال بدنه هم باشه باید سیستم رو بیرون از کیس مجددا اسمبل کرده و درباره تست کنید برای خارج کردن بار الکتریکی از مین سیستم رو خاموش کنید از برق بکشید کابل atx و eps رو جدا کرده دکمه پشت پاور رو روشن کرده و دو پین پشت پاور رو با انبردست اتصال بدید

asghar2008
19-10-2015, 10:13
کابل atx که همون 4 پین هست اما کابل eps کدومه ؟؟ همون که 12 پین و به مادر برد وصل میشه ؟

پشت پاور یه دکمه روشن خاموشه (همون که 0 و 1 نوشته)- یه ورودی برای برق شهری و یکی دیگه هم هست که بالای ورودی برق شهری هست (این دوتا رو بهم وصل کنم ؟)

همه قطعاتو بجز cpu تست کردم سالم بودن. ممکنه cpu سوخته باشه ؟

EXTREME
19-10-2015, 10:50
کابل atx همون 24 پین است کابل eps 4 پینه است دکمه پاور 1 باشه پشت پاور که کابل میزنید سه پینه است وسطی گراند است دو تای کنارشان به هم اتصال بدید