مشاهده نسخه کامل
: سوال: پاور مناسب سیستم من
hamids68
18-10-2015, 03:55
سلام دوستان
پاور سیستم من تسکو هست فکر کنم داره از کار می افته چون تا استارت سیستم رو میزنم سروصدای بدی ایجاد میکنه.تجربه سالهای قبلی من میگه پاور داره از کار می افته.لطفا بگین چه پاوری مناسب سیستم من هست.که تو بازار هم باشه.
مادر برد : giga 965p-53
cpu ASUS P5G41T-MLX
کارت گرافیک: vga asus 8600 gts/25 g/ddr3
ram : gskill 16/67/nj
hdd:320 maxtor sata
case :almasan
مانیتور :sony 21 flat
dvd - rw hp 20x
پاور : تسکو630w
Rahpooyan
18-10-2015, 16:53
مادربرد : Asus P5QL/EPU
سی پی یو : Intel Core2Duo E7500 2.93 GHz
رم : دو گیگ باس 800
هارد : دو تا 500 گیگ ( مکستون و سیگیت )
گرافیک : ATI radeon HD 5400
مانیتور : سامسونگ 17 ( CRT )
منم همون مشکل دوست قبلی رو دارم .
kaveh-gh
18-10-2015, 18:39
سلام دوستان
پاور سیستم من تسکو هست فکر کنم داره از کار می افته چون تا استارت سیستم رو میزنم سروصدای بدی ایجاد میکنه.تجربه سالهای قبلی من میگه پاور داره از کار می افته.لطفا بگین چه پاوری مناسب سیستم من هست.که تو بازار هم باشه.
مادر برد : giga 965p-53
cpu ASUS P5G41T-MLX
کارت گرافیک: vga asus 8600 gts/25 g/ddr3
ram : gskill 16/67/nj
hdd:320 maxtor sata
case :almasan
مانیتور :sony 21 flat
dvd - rw hp 20x
پاور : تسکو630w
پیشنهاد من: Cooler Master Thunder 500W با قیمت 160 تومن
hamids68
06-01-2016, 22:23
سلام دوستان
من پاور کولر مستر 550 از نوع elite گرفتم . وقتی ویندوز بالا میاد یا می خوام خاموش کنم یه پیغامی در مورد کارت گرافیک نشون میده که پاور کارت گرافیک کافی نیست .در صورتیکه با پاور قبلی این مشکلو نداشتم.به نظرتون مشکل از چیه ؟ یه بار دیگه مشخصات سیستم رو می نویسم
مین برد: asus p5g41t-mlx
cpu;core2duo6600full
کارت گرافیک :vgaasus8600 gts /25g/ddr3
رم 2 گیگ
پیغامی که نشون میده اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون قدرت پاور کمه یا اینکه یه اشکالی تو بستن و راه اندازی پاور و تقسیم برق وجود داره ؟
محمد7966
06-01-2016, 22:44
سلام دوستان
من پاور کولر مستر 550 از نوع elite گرفتم . وقتی ویندوز بالا میاد یا می خوام خاموش کنم یه پیغامی در مورد کارت گرافیک نشون میده که پاور کارت گرافیک کافی نیست .در صورتیکه با پاور قبلی این مشکلو نداشتم.به نظرتون مشکل از چیه ؟ یه بار دیگه مشخصات سیستم رو می نویسم
cpu;core2duo6600full
رم 2 گیگ
پیغامی که نشون میده اینه
به نظرتون قدرت پاور کمه یا اینکه یه اشکالی تو بستن و راه اندازی پاور و تقسیم برق وجود داره ؟
سلام تو این سایت اطلاعاتو وارد کنید و ببینید پاور مناسب چند است؟
eXtreme Power Supply Calculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد7966
06-01-2016, 23:05
سلام دوستان
cpu;core2duo6600full
رم 2 گیگ
پیغامی که نشون میده اینه
البته پیامی که نوشته میگه ظاهرا باید اتصالات پاور و کارت گرافیک رو هم چک کنید
اگر تو سایتی که براتون گفتم پاورتون مناسب باشه
همون اتصالاتو چک کنید
hamids68
06-01-2016, 23:16
البته پیامی که نوشته میگه ظاهرا باید اتصالات پاور و کارت گرافیک رو هم چک کنید
اگر تو سایتی که براتون گفتم پاورتون مناسب باشه
همون اتصالاتو چک کنید
انتخاب پاورو با پیشنهاد دوستان اینجا انجام دادم و نصبشو بردم به یه تعمیراتی که برام نصب کنه. اینکه اتصالاتش درست هست یا نیستو من نمی تونم تشخیص بدم. پاورو که دیگه خریدم
فقط حالا می خوام مطمین بشم قدرت پاور کافی هست تا اگه اینطوره کیسو ببرم پیش تعمیراتی تا اتصالاتشو درست کنه. شما خودت می تونی تو اون سایت چک کنی قدرت پاور من کافی هست یا نه ؟ چون دیتای زیادی اونجا هست سر درنمیارم...
محمد7966
06-01-2016, 23:40
انتخاب پاورو با پیشنهاد دوستان اینجا انجام دادم و نصبشو بردم به یه تعمیراتی که برام نصب کنه. اینکه اتصالاتش درست هست یا نیستو من نمی تونم تشخیص بدم. پاورو که دیگه خریدم
فقط حالا می خوام مطمین بشم قدرت پاور کافی هست تا اگه اینطوره کیسو ببرم پیش تعمیراتی تا اتصالاتشو درست کنه. شما خودت می تونی تو اون سایت چک کنی قدرت پاور من کافی هست یا نه ؟ چون دیتای زیادی اونجا هست سر درنمیارم...
نگاه کنید من نمیدونم سوکت مادر بردتون چیه چون هر چی گشتم مدل سی پی یو رو نتونستم ببینم شما اول باید ببینید سوکت مادربردتون چیه
بعدش هم نیازی نیست همه دیتا رو پر کنید فقط قطعات اصلی مثل رم،هارد،سی پی یو،کیبور و ماوس،گرافیک
اگر مدل سوکتو بگید شاید بتونم کمک کنم ولی اینطوری نمیشه
محمد7966
07-01-2016, 00:08
نگاه کنید ظاهرا پاورتون مناسبه
البته من رم 2 گیگ زدم و مدل سی پی یو رو هم دیدم
و هارد تونو هم زدم 7200rpm
خلاصه بگم این پاور مناسبه
مگه پاور قبلیتون چند بوده توانش؟
محمد7966
07-01-2016, 00:10
خود پیام هم نوشته عملکرد گرافیک با این توان میاد پایین
و باید براش یه توانی فراهم کنید
به نظرم اگر میتونید خودتون بازش کنید و ببینید اتصالات درست و دقیق هست
hamids68
07-01-2016, 00:11
نگاه کنید ظاهرا پاورتون مناسبه
البته من رم 2 گیگ زدم و مدل سی پی یو رو هم دیدم
و هارد تونو هم زدم 7200rpm
خلاصه بگم این پاور مناسبه
مگه پاور قبلیتون چند بوده توانش؟
630 تسکو. چون احساس می کردم داره از کار می افته از دوستان اینجا پرسیدم یه پاور مناسب با توجه به سیستم من معرفی کنند...که cooler master 500 رو پیشنهاد دادن و من 550 گرفتم...
محمد7966
07-01-2016, 00:23
630 تسکو. چون احساس می کردم داره از کار می افته از دوستان اینجا پرسیدم یه پاور مناسب با توجه به سیستم من معرفی کنند...که cooler master 500 رو پیشنهاد دادن و من 550 گرفتم...
به نظر کافی میاد چون همینا را زدم تازه فرض کردم مثلا شما یه سری قطعه اضافه هم دارید مثلا کارت وایرلس و..
ماکزیمم توانی که داد زیر 300 وات بود
hamids68
07-01-2016, 18:12
یه بار دیگه بردم پیش اون تعمیر کار کانکتور کارت گرافیکشو وصل کرد ولی گفت به درد نمی خوره...فن cpu رو هم عوض کرد. حالا تازه دارم از مزایای یه پاور قوی و بی صدا استفاده میکنم. چقدر لذت بخشه این پاور. چقدر بی صدایی پاور خوبه...ممنون از همه دوستان کمک کردن یه پاور بی صدای خوب داشته باشم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.