ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری تا 75 تومن آزرا یا مزدا 3 یا هیوندا اکسنت یا....

ehsan_
17-10-2015, 21:16
سلام
دوستان تا 70 75 بودحه دارم می خوام ماشین خوب بخرم دانشجویی
چندتا آزرا 2007 پیدا کردم قیمتا از 60 تومن تا 75 تومن:n04:

چرا اینقدر ارزون شده ؟ مصرف سوختش چنده ؟ استلاکش بالاست ؟
کمری و 2007 و کرولا اینا هم دوستم داره نمی خوام بخرم
مزدا3 رو خیلی دوست دارم با این بودجه هم قدیم هم جدیدشو می تونم بخرم ولی پدرم روی مدل جدیدش نظرش منفیه بابت خشکی و ارتفاع پایینش که گیر می کنه مخصوصا

مگان هم بد نیست ولی داخلشو دوست ندارم

ام جی 6 مدل 2012 هم حدود 70 اون چطوره ؟

هیوندا اکسنت 85 تومن قسطی بالاتر از بودجه ای هست که دارم ولی میشه یه کاریش کرد .... برتری 2015 صفر با 5 سال گارانتی اما موتور 1600 و یکم کوچیکه...سوال اساسی ارزش داره بجای آزرا و مزدا 3 اکسنت خرید ؟!!

ehsan_
18-10-2015, 12:19
کسی نظری نداره ؟

Pourya-pc
19-10-2015, 19:04
سلام
دوستان تا 70 75 بودحه دارم می خوام ماشین خوب بخرم دانشجویی
چندتا آزرا 2007 پیدا کردم قیمتا از 60 تومن تا 75 تومن:n04:

چرا اینقدر ارزون شده ؟ مصرف سوختش چنده ؟ استلاکش بالاست ؟
کمری و 2007 و کرولا اینا هم دوستم داره نمی خوام بخرم
مزدا3 رو خیلی دوست دارم با این بودجه هم قدیم هم جدیدشو می تونم بخرم ولی پدرم روی مدل جدیدش نظرش منفیه بابت خشکی و ارتفاع پایینش که گیر می کنه مخصوصا

مگان هم بد نیست ولی داخلشو دوست ندارم

ام جی 6 مدل 2012 هم حدود 70 اون چطوره ؟

هیوندا اکسنت 85 تومن قسطی بالاتر از بودجه ای هست که دارم ولی میشه یه کاریش کرد .... برتری 2015 صفر با 5 سال گارانتی اما موتور 1600 و یکم کوچیکه...سوال اساسی ارزش داره بجای آزرا و مزدا 3 اکسنت خرید ؟!!

دوست من شما ابتدا ملاک هاتون رو از خرید یک خودروی ۷۰ ملیونی بفرمایید تا راهنماییتون کنم .

ehsan_
21-10-2015, 22:53
دوست من شما ابتدا ملاک هاتون رو از خرید یک خودروی ۷۰ ملیونی بفرمایید تا راهنماییتون کنم .
ملاک دانشجویی دیگه:n02:
خرابی و استهلاک کم ب
خلاصه کم دردسر
یه ملاک مهم دیگه اینکه بعد 1-2 سال بخوام عوضش کنم ضرر کمی کنم

Pourya-pc
22-10-2015, 11:34
خرابی و استهلاک کم ب
خلاصه کم دردسر
با ۷۰ من مزدا۳ مدل ۸۸ رو انتخاب میکنم . ماشین چالاک ٬ کم مصرف ٬ کم اصطهلاک و پرطرفداری هست . از نظر ظاهر هم ماشین خوش رخی به حساب میاد و جوان پسنده .
بعداز اون میتونید به کمری ۲۰۰۷ تروتمیز هم فکر کنید که بسیار نرم و بادوام هست .
از نظر بازار هردوماشینی که گفتم وضعیت مطلوبی دارند .

Pourya-pc
22-10-2015, 11:50
خرابی و استهلاک کم ب
خلاصه کم دردسر
با ۷۰ من مزدا۳ مدل ۸۸ رو انتخاب میکنم . ماشین چالاک ٬ کم مصرف ٬ کم اصطهلاک و پرطرفداری هست . از نظر ظاهر هم ماشین خوش رخی به حساب میاد و جوان پسنده .

ehsan_
24-10-2015, 16:18
با تشکر بله مزد3 رو انتخاب اول گزاشتم و چندتا کیس مناسب هم پیدا شده تا اخر اون هفته یکیشو اکی می کنم
به نظرتون بدون رنگ بگیرم یا با یک لکه رنگ ؟ که هم یکم ارزون تر میشه هم اگه جایی زدم یه لکه و دو لکه خیلی فرق ندارن ولی بدون رنگ و یه لکه تفاوت قیمتشون بیشتره
یه سوال دیگه اینکه مزدا 3 مدل قدیم کروز ندارن ! نمیشه روشون کروز گذاشت تو نمایندگی ؟

Pourya-pc
24-10-2015, 18:20
با تشکر بله مزد3 رو انتخاب اول گزاشتم و چندتا کیس مناسب هم پیدا شده تا اخر اون هفته یکیشو اکی می کنم
به نظرتون بدون رنگ بگیرم یا با یک لکه رنگ ؟ که هم یکم ارزون تر میشه هم اگه جایی زدم یه لکه و دو لکه خیلی فرق ندارن ولی بدون رنگ و یه لکه تفاوت قیمتشون بیشتره
یه سوال دیگه اینکه مزدا 3 مدل قدیم کروز ندارن ! نمیشه روشون کروز گذاشت تو نمایندگی ؟
بستگی داره رنگی کجا باشه . اگر گلگیر جلو باشه و یا نهایتا دربها به نظرم بسته به تمیزیش میارزه بخرید . اما اگر جلو و عقب ماشین رنگی و ضربه داشته باشه اصلا نخرید .
مزدا ۳ با هزینه ۱۸۰ هزارتومان کروز و لیمیتد نصب میشه .