ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : lg 43LF631 یا sony 40w600 یا SAMSUNG40H5303

sorena_hi
15-10-2015, 20:36
سلام و خسته نباشید

لطفا تلویزیون شناسها راهنمایی کنند.

میخوام از یکی از سایتای بانه تیوی بخرم کدوم بهتره؟

سرعت تعویض کانال و کیفیت تصویر و زاویه دید برام مهمتره

الجی 43 اینچ و سونی و سامسونگ 40 اینچ هستن ضمنا سونی حدود 400 تومن و الجی حدود 300 گرونتر از سامسونگن

LG SMART LED TV FULL HD 43LF631

SONY LED FULL HD SMART TV KDL-40W600

SAMSUNG TV FULL HD LED 40H5303

sorena_hi
16-10-2015, 07:36
سلام
کسی نیس راهنمایی کنه؟:n03:

Mehrdad092000
16-10-2015, 08:09
سلام
چقدر میخواین پول بدین
برای چه کاری میخواین و کاربرد
نهایت سایز
.......
منظور از سرعت تعویض کانال مکس توی دیجیتال میگین؟

Sent from my LG-D380 using Tapatalk

sorena_hi
16-10-2015, 08:39
قیمت بانه سونی 1700 و الجی 1600 و سامی حدود 1200 هست و هرچه قیمت کمتر باشه مطلوبتره سایز هم 40 تا 43 خوبه چون نمیخوام مبلغ سنگین شه. میخوام بدونم این سه موردی که گفتم که تو سایت بانه داشتن ارجحیت خاصی نسبت به هم دارن که مثلا از سایز 43 الجی بگذرم و به سایز 40 سونی رضایت بدم به خاطر کیفیت واقعا برتر؟
منظورم اینه که هرچی تعویض کانال سرعت بیشتری داشته باشه بهتره. تلویزیونهای جدید که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ظاهرا کانالها رو کند عوض میکنن مثلا از کانال یک به کانال دو.
ضمنا کدومشون کانال های اس دی کشور خودمونو بهتر نشون میدن چون اهل فیلم دیدن و ماهواره نیستم نمیدونم این امکان فول اچ دی اصلا به چه دردی برا امثال من میخوره مگه سالهای آینده که تازه خیلی هنر کنیم شبکه ها بشه اچ دی. لطفا اگه میدونید منو نسبت به این موضوع توجیه کنید. یعنی دیدن تصاویر با کیفت اس دی توی یه تلویزیون فول اچ دی از یه تیوی اچ دی بهتره؟ یا نه ؟ فرقی نمیکنه؟ امکانی تو این تیویها هست که تصاویر اس دی رو بهبود بده؟
ببخشید طولانی شد. این سوال همیشه تو ذهنمه.:n27:

sorena_hi
16-10-2015, 13:17
کسی پاسخگو نیس؟

sorena_hi
17-10-2015, 07:52
این بخش مدیر انجمن نداره؟ انگار کسی به این بخش سر نمیزنه.:n03:

romantic
17-10-2015, 16:00
کسی پاسخگو نیس؟
از بین این گزینه‌ها سونی w600 انتخاب بهتریه.
به‌نظر من اما بهتره با 1,800,000 تومن سامسونگ 40h6430 با گارانتی سام‌سرویس رو بخرید که از گزینه‌های شما بهتره.

sorena_hi
17-10-2015, 19:49
میشه علت انتخاب رو بگین برتری سونی به نسبت سامی و الجی چیه تو این چندمدل؟
سرعت تعویض کانالو نگفتین؟ جواب سوال بالامو نگفتین؟
مدل 47 اینچ الجی که تو سایت های بانه ای دیدم یک و چهارصده البته سرعت رفرشش 60 هرتزه به نظرتون اگه باقی امکاناتو در نظر نگیرم گزینه خوبی هست؟ اسم کاملش رو در زیر نوشتم
LED FULL HD LG 47LY340C

Mehrdad092000
18-10-2015, 00:51
قیمت بانه سونی 1700 و الجی 1600 و سامی حدود 1200 هست و هرچه قیمت کمتر باشه مطلوبتره سایز هم 40 تا 43 خوبه چون نمیخوام مبلغ سنگین شه. میخوام بدونم این سه موردی که گفتم که تو سایت بانه داشتن ارجحیت خاصی نسبت به هم دارن که مثلا از سایز 43 الجی بگذرم و به سایز 40 سونی رضایت بدم به خاطر کیفیت واقعا برتر؟
منظورم اینه که هرچی تعویض کانال سرعت بیشتری داشته باشه بهتره. تلویزیونهای جدید که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ظاهرا کانالها رو کند عوض میکنن مثلا از کانال یک به کانال دو.
ضمنا کدومشون کانال های اس دی کشور خودمونو بهتر نشون میدن چون اهل فیلم دیدن و ماهواره نیستم نمیدونم این امکان فول اچ دی اصلا به چه دردی برا امثال من میخوره مگه سالهای آینده که تازه خیلی هنر کنیم شبکه ها بشه اچ دی. لطفا اگه میدونید منو نسبت به این موضوع توجیه کنید. یعنی دیدن تصاویر با کیفت اس دی توی یه تلویزیون فول اچ دی از یه تیوی اچ دی بهتره؟ یا نه ؟ فرقی نمیکنه؟ امکانی تو این تیویها هست که تصاویر اس دی رو بهبود بده؟
ببخشید طولانی شد. این سوال همیشه تو ذهنمه.:n27:
بودجرو دقیق بگین خیلی بهتره راحتر میشه پیشنهاد دداد
ببینید الان تکنولوژی 4kاومده و حتی بیشتر شما حتما یه تیوی فول بگیرین 100 درصد کیفیت خیلی بهتره
تاخیر توی تعویض کانال دیجیتال روی همه چی هست فکر کنم به فرستنده ایران ربط داره حتی تاخیر بین انالوگ دیجیتال هست برای اینکه تبدیل میشن به دیجیتال حالا این بحثو بیخیال
ولی قیمت بگین تیوی زیاد میشه پیشنهاد داد و اینکه میخوایت اسمارت باشه یا نه
ولی full hd حتما عالیه شک نکنید

romantic
18-10-2015, 03:10
میشه علت انتخاب رو بگین برتری سونی به نسبت سامی و الجی چیه تو این چندمدل؟
سرعت تعویض کانالو نگفتین؟ جواب سوال بالامو نگفتین؟
مدل 47 اینچ الجی که تو سایت های بانه ای دیدم یک و چهارصده البته سرعت رفرشش 60 هرتزه به نظرتون اگه باقی امکاناتو در نظر نگیرم گزینه خوبی هست؟ اسم کاملش رو در زیر نوشتم
LED FULL HD LG 47LY340C
سونی کنتراست راضی‌کننده‌ای داره. (بهتر از الجی)
اسمارت هست (سامسونگ h5000 نیست)
وقتی از جعبه در میارید، فقط با انتخاب حالت cinema دقیق‌تر از سامسونگ رنگ‌ها رو نشون میده (این مدل الجی رو ندیدم)
همچنین تجربه‌ای که ازش داشتم نشون داده به نسبت یک پایین‌رده، در تصاویر سریع خیلی خوب کار میکنه.
البته تفاوت اولی یعنی کنتراست بالاتر (مهم‌ترین عامل کیفیت تصویر)، بیشتر برای دیدن فیلم هست. اگر فقط و فقط برای شبکه‌های دیجیتال میخواید، الجی ۴۳ اینچ هم گزینه‌ی مناسبیه.

مدل غیر اسمارت هم نخرید. بعدا پشیمونتون میکنه. الان همون ۴۳اینچی الجی بخاطر اسمارت بودن کلی امکانات بهتون میده و برای آینده هم بکارتون میاد. اتصال به گوشی هوشمند یا لپتاپ بصورت وایرلس، کمترین امکانیه که تلویزیون اسمارت در اختیارتون میذاره.

sorena_hi
18-10-2015, 10:19
سلام. ممنون از راهنماییتون

مدل غیر اسمارت هم نخرید. بعدا پشیمونتون میکنه. الان همون ۴۳اینچی الجی بخاطر اسمارت بودن کلی امکانات بهتون میده و برای آینده هم بکارتون میاد. اتصال به گوشی هوشمند یا لپتاپ بصورت وایرلس، کمترین امکانیه که تلویزیون اسمارت در اختیارتون میذاره.
این جمله تون باعث شد که بالکل دور غیر اسمارتو خط بکشم.:n01:

انتخاب اول من h6400 سامسونگ بود که سایز 48 رو تو سایت بانه حدود 2.300 میده خیلیا از تاخیر در کنترلش که فکر کنم وایرلس باشه مینالیدن و خیلیا هم البته راضی بودن. بعد به خاطر اینکه قیمتش افت چندانی نکرد گفتم تیوی با قیمت کمتر و سایز کوچکتر بخرم تا بعدا.... البته اگه واقعا ارزش داره بازم صبر میکنم تا همینو بخرم. هرچند نمیدونم دقیقا با این کنترل که ظاهرا عددهارو هم نداره و باید وارد منو بشی، میشه کنار اومد.؟:n02:

بودجرو دقیق بگین خیلی بهتره راحتر میشه پیشنهاد دداد
میخوام حدود 1.5 باشه البته از بانه مارکت و بدون گارانتی.

هرچند اگه مختار بودم جز سونی به گزینه دیگه ای فکر نمیکردم ولی به دلیل قیمت کمتر احتمالا مدل LG SMART LED TV FULL HD 43LF631 رو بردارم هرچند تو بانه ای بعضیا رو میگن ساخت کره و بعضیا مصر و .. که مثلا مدل 43lf540t الجی رو که البته اسمارت نیست میگن مال اصل کره است و مدل lf631 مال خود کره نبود.
حالا اسمارت بودن مهمه یا کره ای بودن؟

ضمن اینکه مدلی که اسمارت نیس رفرش تصویرش عدد 300 بود و اون که اسمارته عدد رفرشش 60 هرتز بود که تعجب کردم بااینکه اسمارت و جدیدتره چرا سرعت رفرشش کمتره اونم اینقدر؟ اینجاهم یه سوال پیش میاد؟
اونی که سرعت رفرش بیشتر داره کانالهای شبکه دیجیتال ایرانو بهتره نشون میده یا نه؟

ضمنا این پنلهای ips الجی واقعا محکمتر از برندهای دیگه اس؟

سرعت تعویض کانال همه برندها، همه مثل همه؟ هیچ برندی سرعت بالاتری نداره؟ این کندی و تاخیر واقعا آزار دهنده اس.:n03:

با تشکر:n01:

sorena_hi
18-10-2015, 18:04
اساتید فن یه سری به اینجا بزنن لطفا:n27:

Mehrdad092000
20-10-2015, 02:06
سلام
دوست عزیز اینکه میگن کره و ... اینا اکصرا حرفای بیخوده
طبق مدل تلویزیون مونتاژ یه کشوره خاصه یا چند کشور خاص
نی وی رو از جای مطمیین بخرین و تست کنید کامل چه ظاهری چه داخلیش جنس خودشو نشون میده مشکلی نیست
در مورد دیجیتال دوست عزیز من هرچی دیدم این مکث هستش به دیجیتال ایران ربط داره حساس نشین
پیشنهاد منم اینه اسمارت بخرین اما اگه براتون مهم نیس بحثش جداس اما کاربردیه

تا 1500 هم سایز بین 40 تا 43 این مدل هارو از چند برند میتونید انتخاب کنید
SAMSUNG
43J5100
40H5303
-------------------------
LG
43LF631
42LF550
42LX330
SONY
40W605B
40R450
PANASONIC
40A410
تفریبا رنج 1500 تا 1700 هستن
اکصر تیوی های توی این رنج دارای پنل 60 هرتزن

sorena_hi
25-10-2015, 11:07
سلام ممنونم که بعد چند روز بالاخره شما حداقل پاسخ دادین

بودجه رو بالاتر میبرم و سایز 48 میخرم.

ظاهرا به خاطر قابلیت اسمارت باید حدود 600 اضافه تر بپردازم اما میتونم این مبلغو بذارم برا اینکه تیوی با سایز بزرگتر بگیرم اگه بخوام تیوی بخرم که سایزش حدود 48 باشه و اسمارت نباشه (البته اگه قابلیت 3d داشته باشه بهتره) اما کیفیت تصویرش و صداش خوب باشه چی بگیرم. مدلهای مختلفی هستن که اکثرا الجی هستن.

نظرتون نسبت به تیویهای الجی چیه؟ کیفیت تصویرشون نسبت به سامسونگ چطوره؟

نظرتون نسبت به تیوی lb5500 الجی چیه؟ dvb2 داره. میخواستم بدونم این مزیته که تیونرش جدیدتره و کیفیت تصویر و صدای دریافتی با این تیونر بهتر از --- معمولی هست؟
البته رفرش تصویرش 60 هرتزه.

البته یه سوال دیگه تیویهایی که قابلیت اسمارت ندارن نمیشه با کابل لبتابو به تیوی وصل کردو تیوی بشه مونیتور؟ دقیقا کدوم درگاه؟ با پورت hdmi?

Mehrdad092000
27-10-2015, 15:24
سلام ممنونم که بعد چند روز بالاخره شما حداقل پاسخ دادین

بودجه رو بالاتر میبرم و سایز 48 میخرم.

ظاهرا به خاطر قابلیت اسمارت باید حدود 600 اضافه تر بپردازم اما میتونم این مبلغو بذارم برا اینکه تیوی با سایز بزرگتر بگیرم اگه بخوام تیوی بخرم که سایزش حدود 48 باشه و اسمارت نباشه (البته اگه قابلیت 3d داشته باشه بهتره) اما کیفیت تصویرش و صداش خوب باشه چی بگیرم. مدلهای مختلفی هستن که اکثرا الجی هستن.

نظرتون نسبت به تیویهای الجی چیه؟ کیفیت تصویرشون نسبت به سامسونگ چطوره؟

نظرتون نسبت به تیوی lb5500 الجی چیه؟ dvb2 داره. میخواستم بدونم این مزیته که تیونرش جدیدتره و کیفیت تصویر و صدای دریافتی با این تیونر بهتر از --- معمولی هست؟
البته رفرش تصویرش 60 هرتزه.

البته یه سوال دیگه تیویهایی که قابلیت اسمارت ندارن نمیشه با کابل لبتابو به تیوی وصل کردو تیوی بشه مونیتور؟ دقیقا کدوم درگاه؟ با پورت hdmi?
سلام بهترین کار اینه اول بودجه بعد سایز مورد نظر تعین کنید بعدش کارایی که میخواین بعد امکانات جانبی مثل 3dیا
اسمارت
اینارو بگین خیلی راحت میشه مدل معرفی کرد بعدش اگه برند براتون مهمه به ترتیب برند ها
راجب ال جی یا سامسونگ -هر برندی خوبه و یه سری مدل های خوب داره -سلیقه ای هستش در یه سطحن
--- t2اگه میگین که میتونه کانال های دیجیتال HDدریافت کنه
--- s2 اگه میگین که برای ما ه و ا ر ه هستش و به همین ترتیب HD
پنل اصلی تی وی های زیر 2 اکثرا 60 هرتز هستن
اسمارت بحث جداس اونم جدا البته میتونی وصل کنید لپ تاپ رو هم با hdmiکه بهتره هم با پورت vga که بستگی داره تی وی تون چیا داشته باشه که الان hdmi به روز هستش
یه سری تی وی ها میتونن بعضی دانگل هارو بخورن که اسمارت میشن مثل Chromecas
راجبش میتونین بخونین

sorena_hi
28-10-2015, 06:55
سلام
پس همه تیویهای جدیدو حتی اگه اسمارت نباشن میشه به لبتاپ وصل کرد و از تیوی به عنوان مونیتور استفاده کرد اگه پورت hdmi رو داشته باشن. درست فهمیدم؟
من چون میخوام بدون گارانتی بخرم نمیتونم قیمت بگم گاهی قیمت بدون گارانتی با گارانتی دار نزدیک یه میلیون تفاوتشه. بدون گارانتی حدود 2 میلیون میخوام و سایز ترجیحا 48 گفتم فقط کیفیت صدا و تصویر برام مهمه نه اسمارت بودن البته اگه 3d باشه بهتره.
شما در مورد تیویهای هایسنس چیزی شنیدین؟ یه جا تو همین سایت یکی خیلی تعریف کرده بود. البته فکر نکنم به راحتی الجی و سامسونگ بدون گارانتیش پیدا شه.

Mehrdad092000
29-10-2015, 02:05
میتونی به لپتاپ وصل کنین بله
اما توقع مانیتور نداشته باشین توی حرکت موس اینا یکم کم میارن البته بستگی به انپوت لپ داره ولی خوب در بهترین تیوی ها هم مثل مانیتور نیست
LG
49LF551V
49LF631
49LX341C

48H5140
48J5000

SONY 46R472
48R560Cاین مدل سونی جدیده یکم فعلا قیمتش بالاس اما اسمارتش باحاله اندریود :D

4k تا این قیمتا هم اینا هست
49UF670

بستگی داره از کدوما خوشتون میادو چیا توی بازار هست

hasan1896
02-05-2016, 11:25
دوست عزيز من تصوير مدل گارانتي دار اين تلويزيون رو ديدم. واقعا تصوير زيبايي داره. من خودم ميخام اين مدل رو سفارش بدم. از همه جهت نيازهاي من رو برطرف ميكنه. اگه هم تا الان اين مدل رو خريدي تجربيات خودت رو در ميون بذار. خصوصا ميخام بدونم زيرنويس فارسي رو نشون ميده؟ چون توي مشخصاتي كه توي سايت الجي براي اين مدل زده بود نوشته شده بود كه سفارش عراقه. به نظرم بايد فارسي رو پشتيباني كنه. اگر ميشه درباره كيفيت رسيور و منوهاش هم يه توضيحي بده.
ممنون

Mehrdad092000
03-05-2016, 03:52
دوست عزيز من تصوير مدل گارانتي دار اين تلويزيون رو ديدم. واقعا تصوير زيبايي داره. من خودم ميخام اين مدل رو سفارش بدم. از همه جهت نيازهاي من رو برطرف ميكنه. اگه هم تا الان اين مدل رو خريدي تجربيات خودت رو در ميون بذار. خصوصا ميخام بدونم زيرنويس فارسي رو نشون ميده؟ چون توي مشخصاتي كه توي سايت الجي براي اين مدل زده بود نوشته شده بود كه سفارش عراقه. به نظرم بايد فارسي رو پشتيباني كنه. اگر ميشه درباره كيفيت رسيور و منوهاش هم يه توضيحي بده.
ممنون
با سلام
کدوم مدل؟
تیوی های الجی ساپورت میکنن فارسیو

hasan1896
06-05-2016, 14:52
با سلام
کدوم مدل؟
تیوی های الجی ساپورت میکنن فارسیو
مدل lf631 رو میگم. البته مدل گارانتی دارش در ایران lf63000GI نامگذاری شده. کلا مدلهای گارانتی دار الجی در ایران به همین سبک نامگذاری میشن.

Mehrdad092000
08-05-2016, 05:36
مدل lf631 رو میگم. البته مدل گارانتی دارش در ایران lf63000GI نامگذاری شده. کلا مدلهای گارانتی دار الجی در ایران به همین سبک نامگذاری میشن.
مدل نگفتین متوجه نشدم کدوم برای این پرسیدم
بله توی ایران کلا این مدلی نامگذاری میشه
برای هر منطقه مدل نامگذاری فرق داره اما اولش همونجوره البته توی برند ال جی
این تیوی میخواین بگیرین؟

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk