PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای افزایش یا مهارت کنترل خود در ناهمواریها

بهادر طلایی
12-10-2015, 09:12
سلام برای افزایش کنترل خودم کمکی غیر از دارو درمانی میخواستم.داروها خیلی خوبن اما یه سری عوارض دارن که بعضی وقتها آدم ناچارمیشه دارو نخوره مثل افزایش وزن زیاد .

مثلا پدرها دیدید ناراحت میشن.میخوام وقتی پدرم به هر دلیل بهم فهش داد و ناسزا گفت کنترل خودمو ا زدست ندم بگم حق با شماست.

یک بار پدرم به خاطر اینکه گواهیناممو ندادم به برادرم که رانندگی کنه.گفتش دشمن از تو بهتره .منم خیلی بهم ریختم.میخواستم دارو ندارومو نابود کنم که داداشم نزاشت. بلند داد زد دشمن از تو بیشتر داداشتو دوست داره چرا گواهینامتو نمیدی .

من به خاطراینکه داداشم کم تجربست و دوست ندارم با گواهینامه من بره بیرون و تصادف کنه و و گواهینامه منو باطل کنن بهش ندادم. اما پدرم به شدت بدی باهام برخورد کرد.تو دشمنی تو فلانی.منم کنترل خودمو از دست دادم خودمو میزدم.

بعد پدرم گفت این دیوانست نمیتونه خودشو گنترل کنه میشکشمش. و خلاصه از همین دعواهای معمولی.

میخوام تو این موقع ها مثلا اگر هر چی شد و بابام گفت تو خیلی آدم بی شرفی هستی قاطی نکنم بگم درسته حق با شماست.خود زنی نکنم.

بهادر طلایی
12-10-2015, 09:22
من 27 سالمه الان 3 هزا رتومن کلا پول دارم و بیکارم و بی پولم و سیکلم و چاقم 120 کیلو و کلا یه آدم نابودیم.تنها تفریحم سیگار و خواب و پول گشتن تو تهران رو ندارم.مهارت یا سواد هم ندارم که کا رکنم.اصلا بهم کار نمیدن میگن چاقی نمیتونی کار کنی.
خلاصه دیگه همیشه تو خونم یه خندوانه میبینم و یک برنامه 90 یه سیگار هم از بابام کش میرم میکشم. و خلاصه هیچی دیگه بیورن از خونه هم نمیرم و رفیق هم ندارم فو بیا های زیادی دارم اجتماعی تاریکی خلاصه راه حلی میخواستم اگر بابام هر چی گفت بتونم خودمو کنترل کنم.

فقط به افزایش کنترل یا مهارت کنترل خودم در ناهمواریها نیاز دارم همین. چون میترسم اگر یه موقع چیزی بگم بابام تو خواب بزنه بکشم. خودش که اینجوری میگه تو خواب میکشمت اونسری که جوابشو دادم.
منم هر شب موقع خواب می ترسم بیاد بزنه بکشم

M.R.S.
12-10-2015, 14:49
دوست عزیز،پیشنهاد میدم مشکل خودتون رو از اساس حل کنید.
با کنترل کردن واکنش،شاید تغییری در شرایطتون ایجاد نشه.
پیشنهاد میدم برای سر و سامان دادن به زندگی خودتون از خانواده و دوستان خانوادگی قابل اعتماد کمک بگیرین.
همین که در اینجا این شجاعت رو داشتین که برای مشکلتون تقاضای کمک کنین،این شجاعت رو هم داشته باشین که از خانواده تقاضای مداخله کنین.
مسلما پیدا کردن شغل خیلی کمک کننده هست.همچنین بهبود رابط با پدرتون.
که امیدوارم با صحبت کردن با اعضای خانواده و بزرگان فامیل،راه حل مناسبی پیش پاتون قرار بگیره.
از طرف دیگه نهایتا یک ویزیت روانپزشک انجام بدین،شاید نشانه هایی از اختلالات روانپزشکی در شما وجود داشته باشه که با درمان ،بهبودی در شرایط زندگی ایجاد بشه.
برای حل مشکلتون میتونین مشاوره انجام بدین که من شخصا مداخله خانواده رو ترجیح میدم چون هم بدون خرج هست و هم موثر.
موفق باشین

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

روانپریش
14-10-2015, 00:11
به نظرم خانواده شما درک درستی از موقعیت شما ندارن
نباید پدرتون شما رو تهدید به کشتن توی خواب کنه
وقتی میدونه روحیتون اینجوریه
به نظرم سعی کن ورزش کنی و بیشتر بیرون بری تا ترس هات یواش یواش بریزه
پ.ن(داداش سعید اگه ایدی تلگرام داری بهم بده تا ادت کنم باهم صحبت کنیم ممنون) اینو اینجا نوشتم چون هم پروفایلت بستس هم پیغام های خصوصیت