ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اطلاعاتي در مورد غده لگن+ هزينه عمل

samir.123
11-10-2015, 11:34
سلام دوستان
من و همسرم ( زن ) مدتي هست جدا هستيم

الان پيام داده كه من سونوگرافي گرفتم و هپاتيت داشتم و بعد گفتن تو لگنت غده داري
بايد عمل بشم و ...

مادرش سرطان داشته فوت كرده
پدرشم الان سرطان داره ...

واسه پول ميخواد برگرده ! روز امروز آدما اينجوري شدن متاسفانه

هزينه دوا دكترش چقدر ميشه؟؟؟

و اينكه اين غده تو لگن من يه جا تو نت خوندم بعدا تبديل ميشه به سرطان تخمدان درسته ؟!!

M.R.S.
11-10-2015, 15:43
اینطور نیست که توده های لگن بعدا تبدیل به سرطان بشن.
با اینکه بروز بدخیمی ها در بین توده های لگنی در زنان در سنین باروری کم هست(حدود ۶ تا ۱۱ درصد) اما همیشه باید احتمال اون رو در نظر داشت.
خیلی از این توده های لگنی در این سن میتونن کیست های خوش خیم باشن یا مربوط به حاملگی یا عفونت.
بیشترین کمک رو شرح حال بیما.ر. و البته سونوگرافی میکنه.
در صورتی که با توجه به این شواهد،خطر سرطان وجود داشته باشه،و سونوگرافی هم توده رو با احتمال زیاد،بدخیم نشون بده،بررسی های آزمایشگاهی و جراحی و بیوپسی باید انجام بشه.
سابقه سرطان در مادر مهم هست چون اگه بدخیمی های زنان وجود داشته باشه ریسک ابتلا رو در فرد بالا میبره.

در مورد هزینه ها،اگر بخواین هزینه های شما پایین بیاد ، بهترین راه حل مراجعه به مراکز درمانی دولتی هست.
البته برای تشخیص،به علت بار کاری و صف طولانی آزمایشگاه و مراکز سونوگرافی و تصویر برداری،شاید نشه به این مراکز مراجعه کرد.
در نهایت میتونین مراحل تشخیصی رو خصوصی انجام بدین که شامل سونوگرافی لگن،آزمایشگاه و ویزیت متخصص زنان میشه.
در نهایت اگه بدخیمی تشخیص داده بشه میتونین برای درمان به مراکز دولتی مراجعه کنین که از نظر هزینه بسیار کم هستند و کیفیت درمان ارائه شده بسیار خوب هست.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk