PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه حل کم پشتی مو چیست؟

Alireza-m313
10-10-2015, 16:06
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت تمام دوستان عزیز میخواستم یکی از مشکلاتی که من رو آزار میده رو براتون بنویسم تا شاید شما بتونین حلش کنین.
من نوجوانی 15 ساله هستم که مشکل من کم پشتی مو ناحیه جلوی سر هست . تا یکی دو سال پیش خوب نمیدونم چرا امسال اینطوری شد شد شامپو یا دارو یا راه حلی براش میدونین بگین ممنون.

×اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

msm43njn
10-10-2015, 17:20
شنیدم پودر هسته خرما برای تقویت مو خوب هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Alireza-m313
11-10-2015, 14:03
شنیدم پودر هسته خرما برای تقویت مو خوب هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
از راهنماییتون بسیار ممنونم امتحان میکنم ببینم چی میشه
بقیه دوستان اگه راه های دیگه ای بلدن لطف کنن بگن

peysun
27-10-2015, 12:10
سلام اینجا یه نگاه بندازید لوسیون گیاهی تقویت مو کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Alireza-m313
30-10-2015, 18:59
سلام اینجا یه نگاه بندازید لوسیون گیاهی تقویت مو کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از نظرتون فعلا همه راه حل هارو امتحان میکنیم ببینیم کدوم اثر میکنه بقیه دوشتان هم اگه نظری دارن لطف کنن بگن:n06:

hossein blak
12-11-2015, 12:40
سوالتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید.
► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shabnam1986
12-12-2015, 22:55
به نظرتون از راه داروهای گیاهی خوردنی بهتر نتیجه میگیریم یا از راه داروها و شامپوهایی ک ب مو و پوست سر بزنیم؟

zeynab.heydari1980
26-12-2015, 13:15
ضعف ريشه موها يكي از مشكلات بسيار شايع در بين مردم است كه مي تواند موجب ريزش زودرس موها شود.
ضعف ريشه موها در بيشتر موارد به دليل اختلال دروني و برخي از بيماري هاي زمينه اي ايجاد مي شود كم خوني بدن مي تواند موجب ضعف ريشه موها شود كه البته اين مشكل با مصرف مواد غذايي حاوي آهن به ويژه گوشت و ماهي و رعايت برخي از نكات كه توسط پزشك تجويز مي شود تا حد زيادي برطرف مي شود.