ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن خود به خود فایل ها و پوشه ها

B3HZ@D
10-10-2015, 00:01
یک مشکلی که بنده دارم اینه که یک مدتی یک سری از فایل هام بصورت خودکار به پوشه های دیگه منتقل میشه .

برای مثال فولدر سریال Banshee که تا دو ماه پیش سر جاش بود به یک فولدر دیگه منتقل شده بود و بنده فکر کردم حذف شده .

امروز هم دیدم فولدر سریال Breaking bad همین جریان برای اون پیش اومده ! دلیلش چیه ؟

یک اشتباهی هم در عنوان تاپیک پیش اومد که من فکر کرده بودم فایل ها پاک شده و اعصابم خراب بود ولی بعد از ایجاد تاپیک اونا رو پیدا کردم .
پوزش بابت این اشتباه.

EXTREME
10-10-2015, 10:46
یک بار هارد رو چک دیسک و دیفرگمنت بکنید و همچنین اسکن ویروس هم بکنید اگر درست نشد اطلاعات را در یک فضای دیگر قرار بدید و هارد رو مجددا پارتیشن بندی و فرمت کنید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

ata.royalfalcon
10-10-2015, 10:50
یک مشکلی که بنده دارم اینه که یک مدتی یک سری از فایل هام بصورت خودکار به پوشه های دیگه منتقل میشه .

برای مثال فولدر سریال Banshee که تا دو ماه پیش سر جاش بود به یک فولدر دیگه منتقل شده بود و بنده فکر کردم حذف شده .

امروز هم دیدم فولدر سریال Breaking bad همین جریان برای اون پیش اومده ! دلیلش چیه ؟

یک اشتباهی هم در عنوان تاپیک پیش اومد که من فکر کرده بودم فایل ها پاک شده و اعصابم خراب بود ولی بعد از ایجاد تاپیک اونا رو پیدا کردم .
پوزش بابت این اشتباه.

من احتمال ميدم كه ويروس شورتكات گرفته كه فولدرهای اصلی را پنهان می کنه . طبق روشي كه در سايت زير گفته شده عمل كنيد و سعي كنيد از آنتي ويروسهاي به روز و معتبر استفاده كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B3HZ@D
10-10-2015, 12:35
آنتی ویروس Comodo روی سیستم نصب هست و همیشه آپدیت میشه . هارد مورد نظر و کل سیستم رو هم دیشب اسکن کردم و مورد مشکوکی پیدا نشد .

EXTREME
10-10-2015, 14:26
هارد روی یک سیستم دیگه هم اسکن ویروس بکنید اگر نبود موارد دیگرو که گفته شده بررسی کنید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk