ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن هارد اکسترنال - پیام Not Initialized در DiskManagement

Abbas3zaar
09-10-2015, 23:32
سلام. من هاردم WD My Passport Ultra 2TB هست. یه بار از از روی تخت (فاصله 30 سانتی تقریبا) افتاد از روی تخت زمین.. ولی کار میکرد تا بعد از دو هفته ای موقعی که کار میکردم یهو هنگ کرد و سیستم هم هنگ کرد و یو اس بی رو که جدا کردم ویندوز از حالت هنگ در اومد.

الان وقتی هارد رو وصل میکنم:

صدای وصل شدن یو اس بی میاد
در قسمت Device کنار ساعت اسم هارد میاد و میشه Eject کرد
ولی در قسمت مای کامپیوتر نمیاد
در قسمت DiskManagement نمیاد و هارد رو با Not Initialized میشناسه و Unknown نوشته

اینم عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
10-10-2015, 10:49
پارتیشن تیبل هارد پریده و دچار مشکل شده اگر اطلاعات مهم ندارید و براون اهمیت نداره روی اون قسمت دیسک منیجمنت که نوشته not initialize راست کلیک کرده و initialized disk رو بزنید و mbr رو انتخاب کنید
معمولا ضربه به هد و پارکینگ هد هارد آسیب میرسونه ببینید هاردتون موقع اتصال صدای تیکی میده یا نه
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Abbas3zaar
10-10-2015, 21:49
پارتیشن تیبل هارد پریده و دچار مشکل شده اگر اطلاعات مهم ندارید و براون اهمیت نداره روی اون قسمت دیسک منیجمنت که نوشته not initialize راست کلیک کرده و initialized disk رو بزنید و mbr رو انتخاب کنید
معمولا ضربه به هد و پارکینگ هد هارد آسیب میرسونه ببینید هاردتون موقع اتصال صدای تیکی میده یا نه

موقع اتصال صدای تیک نمیاد. ولی بعد از 1 دقیقه صدای تیک اومذ. و باز هم یک دقیقه بعد صدای تیک تکرار شد (هر یک دقیقه صداش میاد) اطلاعات حیاتی ندارم ولی کلی فیلم دانلود کردم نمیخوام پاک شن:n35: راهش همینه فرمت شه؟

پ.ن1: برنامه low level format هارد رو نمیشناسه
پ.ن2: اومذم اون گذینه که گفتین رو زدم. این ارور رو داد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
11-10-2015, 09:13
فکر کنم هاردتونوآسیب سخت افزاری دیده و اون صدای تیک هم مربوط به هد ممکنه باشه بهترهارد رو به یک مرکز معتبر برای بازیابی اطلاعات و تعمیر هارد نشوون بدید