ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رسم دستگاه معادله خطی

iranch
09-10-2015, 14:36
درود
ببخشید این دستگاه رو چطوری کشیدند؟ باید مقدار بدهیم؟ به x و y ??
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iranch
09-10-2015, 16:39
مگه به این نمودار ها نمیگن خطی؟! پس من وقتی با نمودار نمایی y=x^2 نصب میکنم چطور هست مثل y=x میشه؟
یعنی تقریبا یک جور هست. پس چطور بهش میگن خطی؟
از روی معادله وقتی مجهول ها توانشون 0 یا 1 باشه بهش میگیم خطی هست. از روی نمودار چطور تشخیص بدم خطی هست یا خیر؟

navid_fo
09-10-2015, 23:17
مگه به این نمودار ها نمیگن خطی؟! پس من وقتی با نمودار نمایی y=x^2 نصب میکنم چطور هست مثل y=x میشه؟
یعنی تقریبا یک جور هست. پس چطور بهش میگن خطی؟
از روی معادله وقتی مجهول ها توانشون 0 یا 1 باشه بهش میگیم خطی هست. از روی نمودار چطور تشخیص بدم خطی هست یا خیر؟
سلام علیک
اگر توابع جبری و چند جمله ای منظورتونه خوب هر جایی که خطی نباشه یعنی توان 0 و یک خواهد بود
یعنی y=x^2 به صورت یو شکل خواهد بود پس قطعا منحنی هستش چون وقتی دو بار مشتق بگیرین متوجه تفعر آن میشین که برای همین تابع یو شکل میشه 2 مثبت که یعنی به سمته بالای نمودار y ها خواد بود
اون نمودار بالایی که میگی چی جوری کشیدن :
ببین الان دو تا معادله دادن پس دو تا خط داریم حالا می خوای ببینی معاله خط چیه همه روابط رو بر حسب y بنویس یعنی 2x+y=2.5 میشه y=2.5-2x که اینو بلدی بکشی چون شیب x منفی پس به سمته پایینه 2.5 هم که عرض از مبداش میشه
به همین ترتیب برای اونیکی رابطه
این نمودار داره نشون میده که دو خط در چه نقطه ای با هم بر خورد دارن یا جواب یکسانی دارن به عبارت دیگر
سوالش میتونه این طور باشه که دو خط با معادله فلان و فلان" در چه نقطه ای با هم تلاقی دارند؟

paveej
09-10-2015, 23:27
درود
ببخشید این دستگاه رو چطوری کشیدند؟ باید مقدار بدهیم؟ به x و y ??
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رسم نمودار خط باید یک مقدار دلخواه بجای X در معادله خط قرار دهید و مقدار y را از طریق حل معادله بدست بیارید.به اینصورت یک نقطه از نمودار بدست میاد.چون معادله خط راست هست حداقل دو نقطه برای رسم لازم داریم.

iranch
09-10-2015, 23:36
ممنون از پاسخ هاتون
فقط یک نمودار داریم،الان میخواهم بفهمم خطی هست یا نه.. معادله شو ندارم! چطوری بهفمیم؟

paveej
09-10-2015, 23:56
ممنون از پاسخ هاتون
فقط یک نمودار داریم،الان میخواهم بفهمم خطی هست یا نه.. معادله شو ندارم! چطوری بهفمیم؟
اگه شکل نمودار هر چیزی غیر از یک خط راست باشه معادله خطی نیست.

navid_fo
10-10-2015, 19:45
اگه شکل نمودار هر چیزی غیر از یک خط راست باشه معادله خطی نیست.
سلام
نه لزوما ولی 90 % حالت ها درسته این حرف شما
مثلا تابع
((y=e^(ln(x
این خطی هستش یا همون y=x هستش
:n02:

navid_fo
10-10-2015, 19:47
ممنون از پاسخ هاتون
سلام
شما می تونین برای تمرین بیشتر اینجا نمودار های مختلف رو بکشین تا آشنا شین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید