مشاهده نسخه کامل
: چگونه این نوع دکمه HTML را در WebBrowser کلیک کنم؟(VB.NET)
mehransystem1122
07-10-2015, 19:57
با سلام
دوستان ازتون خواهشمند هستم که راهنماییم کنید تا بتونم این نوع دکمه رو کلیک کنم.همه نوع دکمه میتونم کلیک کنم بجز این که خیلی ضروریه برام و نیاز دارم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگر WebBrowser روی فرم تان قرار داده اید و کامل بارگذاری شده، احتمالا یکی از کدهای زیر یا چیزی شبیه اینها باید کار کند:
mehransystem1122
11-10-2015, 11:04
واقعا متشکرم.مشکل حل شد
mehransystem1122
11-10-2015, 20:00
ببخشید یه سوال دیگه هم خدمتتون داشتم. من هر کاری میکنم نمیتونم با VB.NET متن های این سه فیلد زیر رو تغییر بدم. (WMX_USER_NAME و WMX_PASSW و WMX_PASSW2)
حتی از دستورات زیر هم برای تغییر استفاده کردم اما نشد:
و
خواهشن کمکم کنید چون خیلی ضروریه .ممنونتونم
سلام
دقت کنید، مانند مورد قبلی id های شما مستقیم مربوط به تگ مورد نظرتان نیستند...
شما تگ دلخواه تان را درست پیدا نمیکنید، در مورد فعلی هم TR_WMX_USER_NAME به تگ tr اشاره دارد ولی میخواهید تگ input را تغییر دهید، پس از یافتن تگ با id باید با کمک GetElementsByTagName در فرزندان آن تگ دنبال تگ مورد نظرتان بگردید و سپس میتوانید هر کاری با آن تگ انجام دهید.
mehransystem1122
13-10-2015, 11:46
ممنون بابت پاسخگوییتون اما ممکنه بفرمایید که بعد از اون خطی که شما نوشتید من باید چه کدی قرار دهم؟چون این قضیه که مستقیم نیستش یکم برام گنگه.
اگه براتون مقدوره یه نمونه کد کاملش که بتونه فیلد رو تغییر بده برام بنویسید تا متوجه بشم.
متشکرم
سلام
بعد که مشخص است!!! همان SetAttribute یا InnerText را روی تگ صحیح یافته شده اجرا کنید!
mehransystem1122
15-10-2015, 16:35
کار نکرد آقای شریفی.بعد از اجرای کد ارور داده میشه.فکر میکنم بخوبی فراخوانی نشده.ممنونتون میشم اگر در این رابطه به من کمک کنید تا بتونم تکمیل کنم.
سلام
دقت کنید که style جدول شما display:none است که معنی اش مخفی بودن است، انشاا... مرئی که میشود و بعد شما روی آن تغییر میدهید؟ :n13:
وگرنه دستورات صحیح است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.