مشاهده نسخه کامل
: این دو مدل هارد چه فرقی دارن و کدوم رو توصیه می کنین؟
sherlock_Holmes
07-10-2015, 11:32
سلام
بنده یک هارد اکسترنال قرار است هدیه بگیرم! قرار شده خودم انتخاب کنم چی باشه منتها نمیخوام هزینشون بالاتر از دویست و بیست سی تومن بشه.
این دو مدل رو دیدم خیلی تعریف میکنن خواستم بدونم تفاوتهاشون چیه و کدوم بهتره:
Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 1TB
Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB
میخوام سرعتشون خوب باشه و آداپتور و اینا نداشته باشه و plug&play باشه.
بیشتر هم برای ذخیره سازی فیلم استفاده میکنم.
به ریسیور و تلویزیون هم برای ضبط و پخش وصل بشه بدون دردسر!
اگر مدل بهتری هم میشناسید دریغ نکنید تا ما هدیه خوبی گیرمون بیاد! :n02:
دعاتون میکنم به جاش!
ویرایش:
این رو هم الان دیدم لطفا این رو هم در قیاس قرار بدید:
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB
ata.royalfalcon
07-10-2015, 12:31
سلام
بنده یک هارد اکسترنال قرار است هدیه بگیرم! قرار شده خودم انتخاب کنم چی باشه منتها نمیخوام هزینشون بالاتر از دویست و بیست سی تومن بشه.
این دو مدل رو دیدم خیلی تعریف میکنن خواستم بدونم تفاوتهاشون چیه و کدوم بهتره:
Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 1TB
Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB
میخوام سرعتشون خوب باشه و آداپتور و اینا نداشته باشه و plug&play باشه.
بیشتر هم برای ذخیره سازی فیلم استفاده میکنم.
به ریسیور و تلویزیون هم برای ضبط و پخش وصل بشه بدون دردسر!
اگر مدل بهتری هم میشناسید دریغ نکنید تا ما هدیه خوبی گیرمون بیاد! :n02:
دعاتون میکنم به جاش!
ویرایش:
این رو هم الان دیدم لطفا این رو هم در قیاس قرار بدید:
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB
سلام .
پيشنهاد ميكنم مدل اول يعني My Passport Ultra Premium رو انتخاب كنيد . در مقايسه با مدل دوم يعني Elements علاوه بر شكل ظاهري زيباتر داراي نرم افزارهايي جهت بكآپگيري و مديريت هارد ديسك هست و همچنين قابليت lock كردن هارد ديسك و رمزگذاري اطلاعات رو دارد .
sherlock_Holmes
08-10-2015, 21:45
سلام .
پيشنهاد ميكنم مدل اول يعني My Passport Ultra Premium رو انتخاب كنيد . در مقايسه با مدل دوم يعني Elements علاوه بر شكل ظاهري زيباتر داراي نرم افزارهايي جهت بكآپگيري و مديريت هارد ديسك هست و همچنين قابليت lock كردن هارد ديسك و رمزگذاري اطلاعات رو دارد .
ممنون از پاسختون
همونو بر میدارم .
اما سوالم اینه که آیا این نرم افزارها رو جداگانه نمیشه روش نصب کرد؟ یا با فرمت از بین نمیرن؟ منظورم اینه که واقعا اینقدر ارزشمندند؟
سوال دوم هم اینکه اون گزینه سوم ویژگی خاصی نداره؟ بدرد بخور نیست؟ به خاطر برن seagate میگم..
ata.royalfalcon
10-10-2015, 08:08
ممنون از پاسختون
همونو بر میدارم .
اما سوالم اینه که آیا این نرم افزارها رو جداگانه نمیشه روش نصب کرد؟ یا با فرمت از بین نمیرن؟ منظورم اینه که واقعا اینقدر ارزشمندند؟
سوال دوم هم اینکه اون گزینه سوم ویژگی خاصی نداره؟ بدرد بخور نیست؟ به خاطر برن seagate میگم..
اما سوالم اینه که آیا این نرم افزارها رو جداگانه نمیشه روش نصب کرد؟
ميتونيد حتي از نرم افزارهاي مشابهي كه در اينترنت فراوان هست و عملكرد بهتري هم دارند استفاده كنيد .
یا با فرمت از بین نمیرن؟
با فرمت كردن از بين ميرن . پس بهتره كه منتقل كنيد به جاي ديگه يا اينكه از سايت وسترن ديجيتال مجدداً دانلود كنيد .
سوال دوم هم اینکه اون گزینه سوم ویژگی خاصی نداره؟ بدرد بخور نیست؟ به خاطر برن seagate میگم.
مدل مناسب و با كيفيتي هست . اصولاً انتخاب از بين اين مدلها كار چندان ساده اي نيست . هر كدام كه قيمت مناسبتر و گارانتي معتبرتري دارند همان را انتخاب كنيد مگر اينكه نسبت به يه برند تعصب خاصي داشته باشيد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.