ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیفیت آب خوردن

iranch
06-10-2015, 14:23
درود
آب خونه ما جدیدا مزه شیرین میده، بعد اب رو اگر بجوشونیم و سرد بشه یک سری لکه انگار روغنی روش جمع میشه
به نظرتون مشکل چیه؟؟؟ من از طریق اداره اب پیگیر شدم. نشد میرم وزارت بهداشت
خواستم اطلاعاتم کامل بشه
کسی اطلاع خاصی داره؟
اینکه تصفیه باید گذاشت و از تصفیه استفاده کرد کلا حرف جدایی هست. این ذات اب خیلی خراب هست!

Gregar
06-10-2015, 14:55
درود
آب خونه ما جدیدا مزه شیرین میده، بعد اب رو اگر بجوشونیم و سرد بشه یک سری لکه انگار روغنی روش جمع میشه
به نظرتون مشکل چیه؟؟؟ من از طریق اداره اب پیگیر شدم. نشد میرم وزارت بهداشت
خواستم اطلاعاتم کامل بشه
کسی اطلاع خاصی داره؟
اینکه تصفیه باید گذاشت و از تصفیه استفاده کرد کلا حرف جدایی هست. این ذات اب خیلی خراب هست!

خسته نباشی . چیز جدیدی نیست . چندین ساله توی اب خونه ها روغن پیدا میشه . البته جای خونه ما بعضی وقتها فقط اینطوریه . یه دستمال کاغذی برداری و روی ابی که جوشیده بزنی قشنگ لبه هاش سیاه میشه . ایرانه دیگه . چه میشه کرد . فکر نکنم با دستگاه تصفیه هم فرقی بکنه . برای همین میگن کلا از اب لوله کشی هم نباید خورد . ولی بازم چه میشه کرد . نه پول اب معدنی رو داریم بدیم نه اینکه حالا اونا هم واقعا اب معدنی هستن . همون اب شیر رو جا میکنن جای اب معدنی میفروشن .

بهادر طلایی
06-10-2015, 17:44
مگه اینجا انگلیسه کسی جوابگو باشه! چند روز میری وقت و انرژی میزاری آخرش که به رئیس میرسی میگه نمی خوای نخور.

برو یه دستگاه تصفیه آب بخر خون خودتم کثیف نکن.از شکایت به اینا آبی گرم نمیشه .

من همینجا شرط میبندم اگر تونستی زره ای آب تهران رو کیفیتش رو ببری بالاتر شاهرگم رو میزنم.حتی اگر هزارنفرهم جمع بشیم شکایت کنیم نه شما تنهایی.

من شرط شاهرگم میبندم وزیر بهداشت خودش دستگاه تصفیه آب داره..حالا برو پیشش.

یعنی آخر آخرش میبرت خونش میگه ببین من خودمم دستگاه تصفیه آب دارم آب تهران خیلی خرابه راست میگی ولی کاریش نمیشه کرد.این خونه آخرشه

minoazad
19-02-2016, 14:00
لوله های شهری پوسیده شده اند!!وسیدگی و زنگ زدگی لوله کشی شهری لوله های آب رسانی شهری مشکلی است که تمام دنیا با آن مواجه هستند. به طور مثال قدمت لوله های کارگذاشته در شهر نیویورک ۲۰۰ سال است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بنا بر اظهارات مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور در ایران نیز حدود ۴۰ درصد از شبکه آب رسانی، فرسوده است و قدمت لوله های آب در برخی از شهرها به ۵۰ تا ۶۰ سال پیش بر می گردد. زنگ زدگی های لوله های شبکه آب شهری به وضع بسیار خطرناکی رسیده است تا لوله ای را جدا نکنید و آن را نشکافی به عمق مطلب پی نخواهی برد. کافیست فقط یکی دو سه متر لوله داخل ساختمان را بررسی کنی بعد متوجه میشوی چند صد کیلومتر لوله های آب شهری چه خبر است.
باکتریها می توانند به طور مستقیم یا غیر مستقیم موجب خوردگی شوند. هر فعالیت بیولوژیکی، حاصل اثرات محیط بر سلول زنده هست و در عوض، هرگونه تغییر و تبدیل در محیط زیست بر اثر متابولیسم میکروبی صورت می پذیرد. محیط خاک اطراف لوله در داخل ترانشه مهمترین ناحیه از نظر خورندگی لوله و یا از بین بردن پوشش خارجی لوله است.
فرسودگی لوله های آب رسانی باعث بروز مشکلاتی مثل شکستگی و ترکیدگی لوله ها و در نتیجه ورود گل و لای به داخل آب شهری می شود. از سوی دیگر ذرات ناشی از پوسیدگی و زنگ زدگی لوله ها نیز از همین طریق وارد آب مصرفی شهری می شوند. این مشکل نه تنها در کشور ما بلکه در تمام دنیا وجود دارد و بهترین راه حل، استفاده از دستگاه های تصفیه آب خانگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است که در آشپزخانه ها و درست در نقطه مصرف، آب را از فیلترهای دستگاه تصفه آب عبور می دهند و این ناخالصی های ثانویه را از آب جدا می کنند. بنابراین با استفاده از دستگاه تصفیه آب, آبی سالم و تصفیه شده را مصرف نمود.