ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خال

baradar ehsan
05-10-2015, 00:56
با عرض سلام و خسته نباشید .

من تعدادی خال ریز و درشت روی صورتم دارم ؛ اصولا خال چی میشه که به وجود میاد و چه علتی داره ؟
من از یک پزشک متخصص پوست شنیدم که خال در انسان در سن سی سالگی به نهایت تعداد و اندازه ی ممکنش میرسه ... آیا این حرف درسته ؟
من الان 23 سال سن دارم و آیا زمان مناسبیه برای برداشتن این خالها ؟ اون حرف خانوم دکتر رو که شنیدم کمی مردد شدم نسبت به برداشتنشون ... میگم نکنه باز تا سی سالگی دوباره خال دربیاد ! :n29:

میخواستم نطر شما رو هم بپرسم ... ممنون .

Life24
05-10-2015, 09:33
با عرض سلام و خسته نباشید .

من تعدادی خال ریز و درشت روی صورتم دارم ؛ اصولا خال چی میشه که به وجود میاد و چه علتی داره ؟
من از یک پزشک متخصص پوست شنیدم که خال در انسان در سن سی سالگی به نهایت تعداد و اندازه ی ممکنش میرسه ... آیا این حرف درسته ؟
من الان 23 سال سن دارم و آیا زمان مناسبیه برای برداشتن این خالها ؟ اون حرف خانوم دکتر رو که شنیدم کمی مردد شدم نسبت به برداشتنشون ... میگم نکنه باز تا سی سالگی دوباره خال دربیاد ! :n29:

میخواستم نطر شما رو هم بپرسم ... ممنون .

سلام
من خودم از متخصص پوست پرسیدم گفت ربطی به عوامل محیطی نداره و ژنتیک موثر است و گفت با افزایش سن بیشتر هم میشه!

baradar ehsan
08-10-2015, 20:11
سلام
من خودم از متخصص پوست پرسیدم گفت ربطی به عوامل محیطی نداره و ژنتیک موثر است و گفت با افزایش سن بیشتر هم میشه!

درسته... الان با وجود این مساله من اقدام کنم بهتره یا بگذارم 30 سالگی به بالا که تا اون موقع احیانا بیشتر میشه !؟
منظورم اگر الان اقدام کنم خب ممکنه باز سالهای دیگه جای این خالها در بیاد ؟
بگذارم همه رو با هم ریشه کن کنم ؟
چی کار کنم به صلاحه ؟