مشاهده نسخه کامل
: از بین رفتن درایو c در هارد
mohammad-kia
02-10-2015, 16:38
با سلام
من دیروز اومدم کامپیوتر رو روشن کنم دیدم لود نمیشه
و بعد با ریکاوری بوت ویندوز سون آوردم بالا و دیدم که درایو ویندوزو نمیشناسه از قسمت ریپیر بعد در قسمت لود درایو زدم دیدم 2 تا درایو رو نشخناخته که یکی درایو ویندوز بود یکی هم درایو دیگه
ولی 4 تا دیگه سالمه میشه بگید هاردم خراب شده یا میشه درستش کرد و اینکه چجوری درستش کنم اگه روز هارد دیگه ویندوز نصب کنم این هارد قبلیو میشناسه همه فایلاشو یا نه مرسی
mehr1362
02-10-2015, 16:50
تا زمانی که روی این هارد که مشکل پیدا کرده دیتایی نریزی میتونی ریکاوری کنی .
یعنی اگر درایو C قابل دیدن نیست ، حتی اگر فرمتش هم کنی باز میتونی تمام اطلاعات را ریکاوری کنی .
ولی اگر اومدی روی اون ویندوز ریختی تمام فایل های قبلی که سیو بودند از بین خواهند رفت .
یعنی مثلا دانلود زدی و رفته در پوشه دانلودها در درایو سی ، یا مثلا چند تا عکس در قسمت picture داری ، یا مثلا دو تا پوشه داری روی دسکتاپ ...
همه اینها را میتونی زنده کنی ، تا وقتی که دیتایی نریزی روی C ، یعنی اگر روی C ، ویندوز نصب کنی الان فایل های موجود که احتمالا روی دسکتاپ یا جاهای دیگر داری از بین میرن .
دو تا راهکار به ذهنم میاد که میتونی انجام بدی :
1- با سی دی هیرنس بوت ، و ویندوز اکس پی وارد سیستم بشو و تمام فایل های احتمالی در دسکتاپ و در قسمت هایی از درایو C که ذخیره هستند را کات کن به درایوهای بدون مشکل و بعد C را فرمت کن و ویندوز نصب کن .
2- روی یک هارد دیگر ویندوز را نصب کن که بتونی وارد ویندوز بشی و بعد هارد مشکل دار را وصل کن به مادربورد و درایوهایی که محو شدند را ریکاوری کن .
برای راه دوم یک نرم افزار عالی داریم که همه چیز را مثل اول و با همون دسته بندی ها ریکاوری میکنه .
اما راه اول راحت تر و آسون تر هست .
mohammad-kia
02-10-2015, 16:57
مرسی از راهنماییت میشه یعنی به نظرت من الان روی یه هارد دیگه ویندوز نصب کنم نمیتونم فایلای درایو سی رو ببینم چون موقع لود نشدن ارور winload.exe رو میده
mehr1362
02-10-2015, 17:08
مرسی از راهنماییت میشه یعنی به نظرت من الان روی یه هارد دیگه ویندوز نصب کنم نمیتونم فایلای درایو سی رو ببینم چون موقع لود نشدن ارور winload.exe رو میده
خواهش
اگر روی C فایل خاص و مهمی نداری که میتونی روش ویندوز را نصب کنی و دست هم به درایو محو شده دیگه نمیزنی تا بعد از نصب ویندوز ریکاوری کنی .
میتونی هم ویندوز را نصب کنی روی هارد دیگه و بعد بری سراغ هارد مشکل دار .
من نمیدونم الان درایو C و درایو دیگر شما به چه شکلی در اومدن !
گاهی به صورت خام در میان یعنی unalocated و مثلا دو تا درایو بقل هم مثل C و D به هم میچسبن .
شاید هم وجود ویروس باعث شده که بوت ویندوز سون شما خراب شده باشه .
اینکه کدوم یکی از این دو مورد هست را بعد از بالا اومدن ویندوز میشه فهمید .
اگر بعد از نصب ویندوز درایو محو شده را در سیستم نبینید یعنی اینکه به صورت خام در اومده ، یعنی مثل هاردی که روز اول میخرید و پارتیشن بندی نشده .
اگر بعد از نصب ویندوز درایوها نمایان بشن یعنی اینکه فقط بوت ویندوز سون که نصب بوده مشکل پیدا کرده و احتمال ویروسی بودن هارد هست .
باید ویندوز را نصب کنی تا مشخص بشه کدوم یکی ازین دو حالت هست .
البته اگر با هیرنس بوت وارد بشید میشه تشخیص داد که اون دو تا درایو شما به صورت خام در اومدن یا اینکه موجود هستند.
mehr1362
02-10-2015, 17:17
با توجه به چیزهایی که گفتین :
الان ویندوز را نصب کنید روی هارد دومی که دارید و هارد مشکل دار را وصل کنید به مادربورد .
اگر بعد از بالا اومدن سیستم ، درایو C و درایو دیگر هارد مشکل دار را دیدید نتیجه این میشه که بوت سون شما مشکل داشته.
اگر هم بعد از بالا اومدن سیستم ندیدید نتیجه این میشه که به صورت خام در اومدن ولی مشکلی نیست و میشه اون قسمت ها که محو شدند را ریکاوری کرد با نرم افزار .
mohammad-kia
03-10-2015, 19:07
دیروز که رو یه هارد دیگه ویدوز ریختم تونستم دو تا از درایورارو برگردونم با پرمیشن ها ولی درایو سی نشد یعنی سکوریتی نداره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad-kia
03-10-2015, 19:38
mehr1362 میشه بگی چکار کنم
mehr1362
04-10-2015, 01:15
سلام
کاش یک عکس کامل از همه درایوها میگرفتی تا بهتر ببینم اوضاع هارد را
درباره درایو C که اصلا متوجه نشدم چی گفتین !
درباره درایو N :
الان شما روی این درایو که کلیک کنید یک اروری میاد ، درسته ؟
نرم افزار GetDataBack را در گوگل سرچ کن و دانلود کن و کرکش کن .
از این نرم افزار بهتر و حرفه ای تر برای ریکاوری نداریم ! خیلی کارش درسته
نرم افزار را نصب و کرک کن و بعد از ریکاوری فایل های درایو N که در محیط برنامه به نمایش در میان را کپی کن به یک درایوی که فضا داره ، نرم افزار ابتدا سکتور به سکتور هارد را بررسی میکنه که باید منتظر بمونی و بعد از اون میتونی تمام فایل های درایو را با همون دسته بندی که بوده ریکاوری کنی .
بعد هم که درایو N را یکبار به صورت خام در بیار و دوباره درستش کن و فرمت کن .
قبلا همین مشکل را تجربه کردم که به خاطر بدسکتورهای زیاد هارد بوده .
نرم افزار HDTune را دانلود کن و از قسمت Health یک شات از هارد مشکل دار بزار اینجا .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.