ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت بسیار پایین اپدیت دیتابیس Kaspersky Internet Security

Arioman
01-10-2015, 18:42
با سلام و خسته نباشید

دوستان من میخواستم از Nod به کسپر منتقل بشم نسخه 2016 Kaspersky Internet Security رو نصب کردم و مشکلی هم نبود ، 30 روز تریال اون رو فعال کردم

اما حالا ک میخوام اپدیت کنم با اینکه اینترنت 2 مگ دارم و حداقل 250 کیلوبایت دانلود میکنم در ثانیه ، اما در اپدیت کاسپرسکای این عدد بین 1 تا 3 کیلو بایت میشه و یجورایی عمر نوح میخواد تا اپدیت بشه

مثلا یبار شش ساعت طول کشید تا 99% رفت بعدشم یهو زد سرور قطع و از صفر شروع کرد!!

این ادا اصولا و سرعت پایین حتی در اسکن مربوط به trial بودنشه یا اگه لایسنس بخرم هم همین داستانه و کلا به دلیل یوزر زیاد سرور های کاسپرسکای ضعیف و سنگینه ؟؟؟!

والا تو Nod اپدیت اولیه ش ک نزدیک 60 مگ هست تو 7-8 دقیقه انجام شد :n13:

Public Enemy
01-10-2015, 19:20
با سلام . سوالتون رو در این تاپیک بپرسین :

تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسته به ساعات آپدیت شما ممکنه سرعت های متفاوتی رو در ساعات مختلف روز دریافت کنین . همچنین ممکنه سرعت دانلود از ISP های مختلف متفاوت باشه .

معمولا آپدیت های Kaspersky تا اونجا که بررسی کردم ، در صورت قطع ارتباط و ارتباط مجدد ، ادامشون دانلود میشه ( هرچند نشون میده از 0 % دانلود میشه ولی ادامه ی آپدیت هارو دانلود می کنه )

ضمنا Kaspersky در هنگام آپدیت اولیه فقط دیتابیس مربوط به شناسایی مخرب هارو دانلود نمی کنه ، بلکه به روز رسانی های خود Kaspersky هم در هنگام آپدیت دانلود میشن که باعث میشه حجم آپدیت ها بالا بره . معمولا برخی شرکت ها در هنگام استفاده از گزینه ی Update فقط دیتابیس شناسایی مخرب هارو دانلود می کنند و در صورتی که به روزرسانی نرم افزاری برای محصولشون وجود داشته باشه ، اونارو همراه با آپدیت ها دانلود نمی کنند

Arioman
01-10-2015, 20:05
ممنون از پاسخ شما

والا راستش من وایرلس از مبین نت دارم دو مگ

از صبح تا عصر سعی کردم اپدیت کنم ولی موفق نشدم حتی سعی کردم از شکرشکن استفاده کنم ک فایده نداشت

و این در حالیه ک در این بین هر وقت با IDM تست گرفتم 250 کیلوبایت دانلود داشتم

نمیدنم شاید شانس من امروز اینجوری بوده بهرحال من فعلا پاکش کردم و AVG نصب کردم چون سیستمم ویروسی شده و شاید بعدا تست کنم ممنون

نیما سکیوریتی
07-10-2015, 09:53
با سلام و خسته نباشید

دوستان من میخواستم از Nod به کسپر منتقل بشم نسخه 2016 Kaspersky Internet Security رو نصب کردم و مشکلی هم نبود ، 30 روز تریال اون رو فعال کردم

اما حالا ک میخوام اپدیت کنم با اینکه اینترنت 2 مگ دارم و حداقل 250 کیلوبایت دانلود میکنم در ثانیه ، اما در اپدیت کاسپرسکای این عدد بین 1 تا 3 کیلو بایت میشه و یجورایی عمر نوح میخواد تا اپدیت بشه

مثلا یبار شش ساعت طول کشید تا 99% رفت بعدشم یهو زد سرور قطع و از صفر شروع کرد!!

این ادا اصولا و سرعت پایین حتی در اسکن مربوط به trial بودنشه یا اگه لایسنس بخرم هم همین داستانه و کلا به دلیل یوزر زیاد سرور های کاسپرسکای ضعیف و سنگینه ؟؟؟!

والا تو Nod اپدیت اولیه ش ک نزدیک 60 مگ هست تو 7-8 دقیقه انجام شد :n13:

نه.
کسپرسکی کلآ سرعت آپدیتش خیلی کمه .

mohammad_87
07-10-2015, 22:27
ممنون از پاسخ شما

والا راستش من وایرلس از مبین نت دارم دو مگ

از صبح تا عصر سعی کردم اپدیت کنم ولی موفق نشدم حتی سعی کردم از شکرشکن استفاده کنم ک فایده نداشت

و این در حالیه ک در این بین هر وقت با IDM تست گرفتم 250 کیلوبایت دانلود داشتم

نمیدنم شاید شانس من امروز اینجوری بوده بهرحال من فعلا پاکش کردم و AVG نصب کردم چون سیستمم ویروسی شده و شاید بعدا تست کنم ممنون

سلام،نگران نباشید،کسپر به مرور آپدیت خواهد شد و هیچ مشکلی نیست.

سرعت آپدیت کسپرسکی به این علت کم هست که باعث اختلال در کار کاربر نشه.کلا به صورت نامحسوس آپدیت میکنه.بجز آپدیت اولیه که حجم زیادی داره آپدیتهای عادی حجم و زمان آپدیت کمتری دارند.اون درصدها هم بر اساس حجم نیست و گاهی براساس تعداد فایلهای آپدیت هست.

نیما سکیوریتی
08-10-2015, 00:20
سلام،نگران نباشید،کسپر به مرور آپدیت خواهد شد و هیچ مشکلی نیست.

سرعت آپدیت کسپرسکی به این علت کم هست که باعث اختلال در کار کاربر نشه.کلا به صورت نامحسوس آپدیت میکنه.بجز آپدیت اولیه که حجم زیادی داره آپدیتهای عادی حجم و زمان آپدیت کمتری دارند.اون درصدها هم بر اساس حجم نیست و گاهی براساس تعداد فایلهای آپدیت هست.

سرعت آپدیت کسپرسکی به این علت کم هست که باعث اختلال در کار کاربر نشه !!!!!!!!!!!! :n02::n02::n02::n13: جدی ؟ :n02:

mohammad_87
08-10-2015, 00:25
سرعت آپدیت کسپرسکی به این علت کم هست که باعث اختلال در کار کاربر نشه !!!!!!!!!!!! :n02::n02::n02::n13: جدی ؟ :n02::n08:
آره،جدی
اگه بخواد مثلا واسه آپدیت اولیه از کل ترافیک استفاده کنه اونوقت برای کاربرانیکه سرعت کمتری دارند دقایقی تا حتی یک ساعت اینترنت بدون استفاده میشه
خودت برو سرچ کن

Captain
08-10-2015, 00:51
تا جایی که من از سوئیت های امنیتی استفاده کردم، اکثرا با سرعت نیم یا 2 سوم سرعت اینترنت شما اقدام به دانلود دیتابیس اولیه میکنن ولی بعدا با سرعت کم بخاطر آپدیت های کم حجمی که دارن
حتی خود همین امسی سافت، که استفاده میکنم، میتونید تعداد کانکشن ها رو برای دانلود آپدیت ها تغییر بدین تا سرعتش کم بشه یا بیشتر. از این گزینه اش خیلی خوشم میاد

و اما در مورد دو کاربر عزیز. بهتر نیست بجا مسخره کردن پست های همدیگه و خندیدن به حرف دیگران، بهتر و عملی تر کاربران رو یاری کنید و از تجربه های خودتون به آنها آموزش بدین؟؟
اینجا انجمن آنتی ویروس هست، نه میدان خنده!!

FX
28-04-2016, 07:30
خیلی کاسپر اینترنت سکوریتی رو قبول دارم ...تجربه بارها ویروسی شدن در حالی که nod و ... داشتم رو تجربه کردم ...تنها مشکلی که اکثرا باهاش مواجه هستن همین آبدیت هستش...
پیشنهاد :آبدیت آفلاین رو برای بار اول انجام بدین
در دفعات بعد آبدیت سنگین و .... نخواهید داشت

nodshop
02-01-2017, 12:12
پیشنهاد میکنم از نود 32 استفاده کنید هم خود برنامه سرعت خیلی خوبی داره هم حجم آپدیت ها خیلی پایین و به رجتی بروز میشه