ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در خصوص کارتریج

B-Prot
01-10-2015, 10:40
سلام دوستان.

-------------------------------------

1. من یه کارتریج Q2612A__12A برای HP LaserJet 1020 دارم که الان بار دوم هست که شارژ کردم. (البته خودم شارژ نکردم و بیرون دادم شارژ کردنش و خود اون شخص جلوی خودم کارتریج رو تمیز کرد و توی اون پودر ریخت، پودر داخل یه بطری خاکستری بود. خوده بطری خاکستری بود و داخلش رو ندیدم که واقعا پودر رو کامل ریخته یا نه؟!).(ضمن اینکه کارتریج هم چینی هست ولی کارتریج رو از یه جای مطمئن خریدم).
متاسفانه این بار بعد از پرینت حدودا 100 صفحه، قسمتی از صفحه رو نمیندازه و به شدت کمرنگ میشه، البته هر موقع کارتریج رو بر می دارم و یه تکونی میدم و دوباره سرجاش میذارم 1 صفحه رو بدون مشکل پرینت میکنه؟ در پرینت دوم بدون تکون دادن کارتریج، دوباره همون مشکلی که گفتم ایجاد میشه.

لطفا به تصویر زیر نگاه کنید، تصویر زیر رو بعد از پرینت، اسکن کردم که بیانگر مشکل هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سمت راست رو نگاه کنید سفید شده و اون قسمت پرینت کم رنگ شده.
البته بیشتر اوقات خیلی کمرنگ تر میشه.

-- مشکل از چی هست؟ باید دوباره کارتریج رو تعویض کنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟
-- و اینکه کلا یه کارتریج چند بار میتونه شارژ بشه؟
-- ار کجا میشه فهمید کارتریج چقدر پودر داخلش هست؟
-- کدوم مارک پودر برای این کارتریج خوب هست؟

2. یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینکه هنگام پرینت تصویر و ... بیشتر اوقات در حاشیه برگه یه خط (نوار) مشکی نازک (مثل روبان اما خیلی نازک و مشکی پر رنگ) میفته. مشکل چی هست؟ لطفا راهنمایی کنید؟

لطفا به تصویر زیر نگاه کنید، تصویر زیر رو بعد از پرینت، اسکن کردم که بیانگر مشکل هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حاشیه سمت راست، یک خط مشکی پر رنگ افتاده.

چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟

با تشکر.

Shabdisk
05-10-2015, 20:25
درباره شوال اول : به نظر نمیاد مشکل از تونر باشه ... باید قطعات دیگه رو چک کنی و معمولا اول درام رو باید دید
درباره سوال دوم : به نظر میاد مشکل از پرینتر نیست بلکه از دستور ارسالی از سیستم هستش !

توضیحاتتون کافی نیست مثلا اینکه ظاهر درام اوضاعش چطوره؟ صدای قیژ قیژ دارین یا نه! توصیه میکنم پرینت لنداسکیپ هم بگیرین و ببینید نتایج به چه شکل میشه!

B-Prot
06-10-2015, 08:00
سلام مجدد و تشکر از شما عزیز.

--------------------------

در مورد سوال اولم: درام از وضعیت ظاهزی سالم هست. و اینکه 100 صفحه رو بدون مشکل پرینت کرده. و مشکل بعد از این 100 صفحه رخ داده.

2. از داخل دستگاه پرینتر وقتی که کارتریج توش هست برای بار اول که پرینتر رو روشن میکنم صدای
قیژ قیژ می یاد.

دوست خوبم در صورت امکان خواهشا به سوالات زیر هم پاسخ دهید:

-- اینکه کلا یه کارتریج چند بار میتونه شارژ بشه؟

-- کدوم مارک پودر برای این کارتریج خوب هست؟ و قیمتش چقدر هست؟

با تشکر.

Shabdisk
10-10-2015, 23:23
سلام مجدد و تشکر از شما عزیز.

در مورد سوال اولم: درام از وضعیت ظاهزی سالم هست. و اینکه 100 صفحه رو بدون مشکل پرینت کرده. و مشکل بعد از این 100 صفحه رخ داده.

2. از داخل دستگاه پرینتر وقتی که کارتریج توش هست برای بار اول که پرینتر رو روشن میکنم صدای
قیژ قیژ می یاد.

دوست خوبم در صورت امکان خواهشا به سوالات زیر هم پاسخ دهید:

-- اینکه کلا یه کارتریج چند بار میتونه شارژ بشه؟

-- کدوم مارک پودر برای این کارتریج خوب هست؟ و قیمتش چقدر هست؟

با تشکر.

سلام .. درباره ی مشکل اولت معمولا اولین آیتمی که باید بررسی بشه میزان تونر هستش که شما میگی اوکی هستش پس باید بی سراغ بقیه قطعات مثلا مگنت درام بلید دکتر بلید و ....
اما بازم تاکید میکنم آیتم اول تونر هستش ...
ضمنا
کارتریج تا ابد میتونه شارژ بشه چون قطعاتش همگی در بازار هستن و پس از فرسودگی میشه تعویضشون کرد حتی بدنه ی کارتریج
از جای خاصی معمولا میزان تونر رو نمیشه فهمید و بیشتر وزن کارتریج بیانگر این مطلب هستش که اون هم نیازی به کمی تجربه داره
من تونر اکونومیک ژاپن رو توصیه میکنم ضمنا خودم هم از همین مارک استفاده میکنم دلیلش هم فقط اینه تولید ژاپن هستش و من به همین دلیل اولین بار این مارک رو خریدم و الان هم سالهاست ازش استفاده میکنم و راضی هستم
زت زیاد