ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی در مورد چک و بازار کار

Petros
01-10-2015, 07:16
سلام
من 20 سالمه.آشنایمان از من خواسته است ویزیتوری کنم براش. هیچ چیز از چک و قانون کار بازار نمیدانم.
باید جنس A, B ,C را به کارخانه های مختلف نشان دهم. البته خیلی بیشتره.
آیا میتوان با کارخانه های مختلف چکی کار کرد؟ چگونه؟ منظورم افراد ناشناس است در کل.
شما چه نکاتی را رعایت میکردید؟ هر چه که میدونید واسه راهنمایی بگید. نمیخوام دست و پا پسته پیش آشنایمون برم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-10-2015, 07:27
سلام
پرونده ی فروش با چک جاری (چک شخصی) رو ببندید که جز دردسر و جمع کردن یک مشت چک بی محل و از دست دادن سرمایه و گرفتار شدن در دست مال مردم خورها و وکیلها و دادگاهها و کلانتریها چیزی نداره
وضع خیلی خرابه تو ایران . بیشتر مردم یا کلاهبردار شده اند یا بدون اطلاعات و تجربه و با ریسک و دل به دریا زدن کار میکنند و آخرش یا فراری میشن یا ورشکست میشن و میگن ندارم , برو هر کاری میخوای بکن . پول ندارم باید یا صبر کنی یا این تَنِ من و این هم زندان
اگر تصمیم گرفتین با روش پرخطرِ فروش نسبه کار کنین باید :
1- با کسی که نام و نشان و آدرس و محل مشخص کار نداره , پروانه کسب نداره , معتبر نیست در بازار , اعتبارش بده بین مردم کار نکنید اصلاً . حداقل باید یک فرد معتبر ضامنش بشه .
2- برای هر خریدار باید سقف اعتبار تعیین کنین و بیشتر از سقف اعتبار بهش جنس ندین تا وقتی که بدهی قبل رو پرداخت کنه
3- باید براش مهلت پرداخت معین و محدود هم تعیین کنین یعنی مثلاً هر فاکتور رو طرف 30 روز باید سداد کنه حتی اگر مبلغش کمتر از سقف اعتبار باشه
4- باید معادل مبلغِ سقفِ اعتبارش ازش چک یا سفته بگیرین برای ضمانت یا از یک فرد معتبر همینها رو بگیرین تا ضامنش باشه , بعلاوه ی فتوکپی شناسنامه و کارت ملی و پروانه کسب و اقرارنامه به آدرس رسمی شرکت یا مغازش و تلفنهاش تا در موقع لزوم از طریق همون آدرس باهاش مکاتبه بشه و نتونه بگه من خبر ندارم نامه ها و اخطاریه های شما یا دادگاه یا کلانتری کجا رفته .
5- باید برای خریداران اعتباری یک دفتر باز کنین و برای هر کدوم یک یا چند صفحه ی جداگانه و مشخصات و شماره تلفنها درج شده باشه و دائماً وضعیت بدهیها رو چک کنین و به موقع تماس بگیرین تا پرداخت کنند .

میتونین بدون انجام این کارها هم جنس بدین به مردم و چک بگیرین اما اگر به مشکل برخوردین بدونین خودتون مُسبّبش هستین چون توی بی اعتبارترین و خرابترین بازار دنیا شروع کردین به فروش چکی بدون انجام اقداماتِ قانونی و امنیتی

Petros
03-10-2015, 08:16
خیلی ممنون آقا محمد
کسی که برای خرید راغب هستش اما میگه پول کافی برای خرید نداره چه طور برخورد میشه کرد؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-10-2015, 08:45
خیلی ممنون آقا محمدکسی که برای خرید راغب هستش اما میگه پول کافی برای خرید نداره چه طور برخورد میشه کرد؟
سلام
راغب بودنش دلیلِ بر صادق بودنش نیست
کلاهبردار هم همین چیزها رو میگه و جنس رو میگیره و چک بی محل میده و غیبش میزنه
یه مطلب مهم دیگه
عده ای از مردم با قصدِ کلاهبرداری خرید نمیکنند با چک اما اگر احساس کنند شما سبستم کارتون شل و ول هست و میشه چک داد و فرار کرد , این وسوسه به سرشون میزنه و عملیش میکنند و میشند کلاهبردار
درست مثل آدمی که داره از یک جا رد میشه , قصد دزدی هم نداره , اما یهو میبینه پنجره یه ماشین بازه و یه کیف هم روی صندلی هست و کوچه هم خلوته , یهو تبدیل میشه به دزد , کیف رو میزنه و الفرار
یعنی فرصت باعث شد یک آدم معمولی که دزد هم نبود یهو بشه دزد
شما هم اگر اقدامات قانونی و امنیتی رو در فروش چکی و نسیه انجام ندین فرصت رو مهیا میکنین برای یک عده که بشند کلاهبردار و ازتون جنس بگیرند و فرار کنند یا پرداخت نکنند و از چیزی هم نترسند
شما میتونین به اونی که بدون ضامن میخواد چکی بخره بگین هر وقت پولت آماده شد بیا نقد بخر . ما بدون ضمانت نمیتونیم چکی بفروشیم . چک بانکی و بین بانکی هم دیگه اعتبار چندانی نداره و ممکنه جعلی باشه چه برسه به چک جاریِ آدمهای عادی

MCI
03-11-2015, 13:12
سلام
بنده ی مشکل کاری و قراردادی با کارفرمام دارم/ مخواستم ببینم اینجا میتونم سوالمو مطرح کنم و راهنماییم کنین یا نه؟
ممنونم