ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی

rashnan-1991
01-10-2015, 02:38
سلام من 24 سالمه و از 20 سالگی دچار ریزش مو شدم و سابقه ریزش مو هم تو فامیل نداریم 4 بار رفتم دکتر که سه تاشون گفتن موهات مشکلی نداره و تراکمش خوبه ولی من نگرانم.
چند روز پیشم پیش یه دکتر دیگه رفتم که اون واسم آزمایش نوشت و بعد گفت آزمایشت خوبه.ولي یه نسخه برام نوشت یه شامپو و قرص زینک و قرص پروپشيا و محلول ماينوکسيديل حالا موندم مصرفشون کنم یا نه؟
مرسي

Sent from my HTC Desire 820s dual sim using Tapatalk

masooyan
01-10-2015, 08:56
میتونین برای جلوگیری از ریزش مو از عرق شلتوک برنج و.برای تقویت رویش مو از عرق برگ مورد میتونید اسفاده کنید.

M.R.S.
02-10-2015, 17:16
سلام من 24 سالمه و از 20 سالگی دچار ریزش مو شدم و سابقه ریزش مو هم تو فامیل نداریم 4 بار رفتم دکتر که سه تاشون گفتن موهات مشکلی نداره و تراکمش خوبه ولی من نگرانم.
چند روز پیشم پیش یه دکتر دیگه رفتم که اون واسم آزمایش نوشت و بعد گفت آزمایشت خوبه.ولي یه نسخه برام نوشت یه شامپو و قرص زینک و قرص پروپشيا و محلول ماينوکسيديل حالا موندم مصرفشون کنم یا نه؟
مرسي

باید ریزش شما قابل توجه بوده باشه تا بشه تشخیص ریزش مو داده بشه
شایع ترین ریزش مو در مردان،همان ریزش موی وابسته به هورمون هست که به صورت الگو دار و در جلو و وسط سر ریزش روی میده.
با اینکه ارث در اون نقش داره،اما نبودن سابقه فامیلی دلیل بر عدم ایجاد اون در فرد نیست.

داروهای داده شده برای این نوع ریزش مو هم هست.
درمان باید طولانی باشه و مدت زیادی دارو مصرف بشه تا رویش مو شروع بشه و همچنین مادام العمر مصرف بشن چون در صورت توقف مصرف،ریزش مو شروع میشه.

در حال حاضر تنها داروی اثبات شده برای جلوگیری و بهبود این وضعیت،مینوکسیدیل 5 درصد موضعی و قرض یک میلی گرمی فینستراید هست.
اثر فینستراید از مینوکسیدیل بیشتر هست اما ممکن هست عارضه اختلال عملکرد جنسی ایجاد کنه و انتخاب یکی از این درمان ها بستگی به شرایط بیمار و نگرانی هاش ونظر پزشک داره.
البته تاثیر این دارو ها 100 درصد نیست و تاثیر مثبت و واضح در زیبایی کمتر از 50 درصد رخ میده.
برای سایر دارو ها منجمله شامپوهای کافئین یا داروهای گیاهی هیچ شواهد علمی معتبری دال بر موثر بودنشون وجود نداره

پس اگه ریزش مو برای شما مهم هست و در شما ایجاد مشکل کرده درمان رو انجام بدین در غیر این صورت اگه از وضعیت فعلی راضی هستید لازم نیست برای این نوع ریزش که در واقع جزو فیزیولوژی طبیعی مردان هست ،درمان خاصی یا آزمایشی انجام بشه

rashnan-1991
02-10-2015, 17:21
مرسی از شما البته دکتر گفت پیازه موهات ضعیف شده واسه همین قرص زینک رو هم نوشت