مشاهده نسخه کامل
: رفرش نشدن سایت بعد تغییرات!!!
a6543210
29-09-2015, 23:23
سلام دوستان
یه سایت جوملا دارم روش کار می کنم. نمی دونم چرا بعد تغییرات که سیو می کنم و سایت رو رفرش می کنم سایت بدون تغییرات دیده می شه!!!
مثلا عکس بنر رو عوض کردم ولی با نام قبلی جای عکس قبلی لود کردم ولی باز عکس قدیمی رو نشون می ده!!!
به نظرتون مشکل از خدمات isp هست یا از جایی که اینرنت گرفتم!؟
ممنونم
tabriz-info
30-09-2015, 18:14
همینجوری نمیشه گفت ایراد از کجاست باید تست کنید
اولا برای اینکه خود جوملا رو تست کنید بهتره یک فولدر جدا از فولدر جوملا تو هاستتون باز کنید بعد یک فایل رو تست کنید یعنی یه تصویری ذخیره کنید و بعد یک بار ببینید دوباره اون تصویر رو عوض کرده و رفرش کنید
مسلما ایراد نمیتونه از ای اس پی باشه اونوقت شما نباید هیچ تغییری در هیچ سایتی ببینید
از سرور هم نمیتونه باشه چون مسلما سایت های دیگری روی سرور شما وجود داره
اما به احتمال زیاد یا از تنظیمات یا پلاگین های نصب شده روی جوملا و یا از تنظیماتی که بر روی هاست ایجاد کردید میتونه باشه مثلا روی htaccess
البته با استفاده از افزونه های فایرباگ روی فایرفاکس و یا دولوپر کروم میتونه میزان کش شدن و نحوه کش شدن رو مشاهده کنید
مواردی رو که عرض کردم چک کنید انشالله که حل خواهد شد
a6543210
30-09-2015, 19:53
همینجوری نمیشه گفت ایراد از کجاست باید تست کنید
اولا برای اینکه خود جوملا رو تست کنید بهتره یک فولدر جدا از فولدر جوملا تو هاستتون باز کنید بعد یک فایل رو تست کنید یعنی یه تصویری ذخیره کنید و بعد یک بار ببینید دوباره اون تصویر رو عوض کرده و رفرش کنید
مسلما ایراد نمیتونه از ای اس پی باشه اونوقت شما نباید هیچ تغییری در هیچ سایتی ببینید
از سرور هم نمیتونه باشه چون مسلما سایت های دیگری روی سرور شما وجود داره
اما به احتمال زیاد یا از تنظیمات یا پلاگین های نصب شده روی جوملا و یا از تنظیماتی که بر روی هاست ایجاد کردید میتونه باشه مثلا روی htaccess
البته با استفاده از افزونه های فایرباگ روی فایرفاکس و یا دولوپر کروم میتونه میزان کش شدن و نحوه کش شدن رو مشاهده کنید
مواردی رو که عرض کردم چک کنید انشالله که حل خواهد شد
مهندس طبق گفته شما دو تا عکس رو با یک نام دوبار رو هاست آپلود کردم و بعد تست کردم و دیدم که بدون مشکل هست و با رفرش عکس عوض شد!
تا اینجا رو که گفته بودین بلدم.بقیه راحلشو دیگه نمی تونم حل کنم.ممنون می شم کمک کنید.
---------------
یه نکته هم بگم اینه بنده دارم رو قالب جوملام تغییراتی می دم ولی متاسفانه تغییرات بعد ذخیره اعمال نمی شه .تنها تغییرات متن اعمال می شه.
مثلا یه نمونش من تو قسمت مدیریت جوملا نام سایت و عنوان سایت رو عوض کردم ولی هنوز وقتی سایت رو باز می کنم تو تب خود مرورگر می زنه p30template.com طراحی صفحات وب! یا مثلا پلاگین اسلاید متن هاشو رفتم تغییرات دادم ولی باز دوباره همون مطالب قبل رو نشون می ده مثلا " فروش فوری قالب های جوملا .... !"
به نظرتون مشکل رو نشخه جوملایی که نصب شدس یا یه اشکال از چیز دیگست.قالب رو از همین سایت خریدم!
اینم سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.