ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیتکت نشدن کارت گرافیک

GHAGHALEELEE
29-09-2015, 15:23
سلام
من گرافیکم (asus en210) روی روی مادربرد (ecs 945gct-m2) بستم ولی توی دیوایس منیجر چیزی به نام Dispaly Adapters وجود نداشت.از اونجا که مطمئنم گرافیک سالم هست (صبح روی یک سیستم دیگه بود) فکر کردم اسلات pci-e مادربرد خراب هست ولی گفتم بگذار گرافیک قدیمی رو (geforce 6200le) روش امتحان کنم ، دیدم این گرافیک قدیمی کار کرد و الان Dispaly Adapters با نام 6200L توی دیوایس منیجر پیدا شد.ویندوز هم 7x64 نصب کردم.گرافیک ایسوز رو چند بار از اسلات درارودم و دوباره زدم. مانیتور رو هم به ورودی کارت گرافیک وصل کردم.

EXTREME
29-09-2015, 18:19
شما بعد از اینکه گرافیک جدید رو روی سیستم خودتون تست کردید دوباره روی یک سیستم دیگه تست کردید ؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

GHAGHALEELEE
30-09-2015, 00:16
شما بعد از اینکه گرافیک جدید رو روی سیستم خودتون تست کردید دوباره روی یک سیستم دیگه تست کردید ؟

تا صبح روی سیستمم اولم بود ، ظهر بازش کردم و به مادربرد جدید زدم دیدم توی بخش دیوایس منیجر چیزی بنام adapter display نیست ولی در همان حال همون کارت گرافیک داشت بهم تصویر رو میداد!بعد از اون نه ، دیگه روی مادربرد قبلی تست نکردم چون مادربرد قبلی مشکل داشت هر بار که به یک مادربرد جدید سیستم رو وصل میکنم باید ویندوز رو از اول نصب کنم، برای همین دوباره تست نکردم ولی بعید هم میدونم گرافیک مشکل داشته باشه چون داره تصویر رو توی مادربرد جدید میده.

EXTREME
30-09-2015, 08:27
با ورژن های مختلف درایور تست کردید ؟
اصلا درایور نصب میشه ؟

GHAGHALEELEE
30-09-2015, 11:01
با ورژن های مختلف درایور تست کردید ؟
اصلا درایور نصب میشه ؟

اره با دو ورژن نصب کردم ارور داد که برنامه با سخت افزار مورد نظر شما هماهنگ نیست.حتی تو دیوایس منیجر hiden ها رو هم فعال کردم ولی چیزی پیدا نکردم.ورزن 32 بیتی نصب کردم باز همون بود.

این دو تصویر رو هم از دیوایس منیجر دو زمانی گرفتم که کارتهای متفاوت رو وصل کردم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

GHAGHALEELEE
30-09-2015, 13:10
مهرداد جان الان تو بخش FAQ سایت ECS دیدم مادربردم کارتهای ورژن 2.0 رو ساپورت نمیکنه ، فقط 1.1 رو ساپورت میکنه.
ممنون از اینکه این مدت راهنماییمون کردی ، خیلی زحمتت دادیم.:n16:

EXTREME
30-09-2015, 16:41
نه از اون بابت مشکلی نیست میتونید از 2 هم استفاده کنید منتها پهنای باند محدود میشه من روی مین قدیمیم استفاده میکردم مشکلی نبود

GHAGHALEELEE
30-09-2015, 18:01
نه از اون بابت مشکلی نیست میتونید از 2 هم استفاده کنید منتها پهنای باند محدود میشه من روی مین قدیمیم استفاده میکردم مشکلی نبود

اخه بجز این نمیتونه دلیل دیگه ای برای نشناختن داشته باشه تو بخش FAQ هم این رو گفته :
الان بایوسم رو هم نگاه کردم دیدم اخرین ورژنش رو مادربردم نصب هست.

Question
Does this motherboard support PCI-Express V2.X graphics card?

Answer
The motherboard has one PCI-Express x16 slot, is fully compliant to the PCI-Express Base Specification V1.1. So it doesn’t support PCI-Express V2.X graphics card. The Graphics card Support Table ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is the PCI-Express graphical card that ECS had tested and qualified, we strong suggest user to use them when you would like to install additional graphics card.

EXTREME
30-09-2015, 21:21
من که رو مین قدیمیم اسلات 1.1 بود و با گرافیک ورژن 2 کار میکردم و جواب میداد نمیدونم شاید روی برد شما سازگار نیست