PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن کامل ویندوز در حین انجام بازیها

321m
29-09-2015, 00:22
سلام بچه ها
من به تازگی قطعات سخت افزاریم رو ارتقا دادم...کارت گرافیک و سی پی یو
مشکل من اینجاست که وقتی بازی بر فرض مثال PES 16 رو بازی میکنم (بر روی گرافیک High - 1080p) با 60 فریم ریت ثابت بعد از گذشت 25 - 30 دقیقه تصویر هنگ میکنه و بعد یک ثانیه به رنگ سبز (پیکسل های کوچیک) تغییر رنگ میده و تا ریست نشه درست نمیشه و در همون حالت باقی میمونه! و بعد رسیت شدن و اینکه ویندوز بالا میاد پیغام bluescreen میده و بعضی مشخصات رو مینوییسه که فایلش رو داخل یپ براتون آپ کردم:(در صورت نیاز)

از این ادرس C:\Windows\Minidump
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه هامشخصات دقیق سیستم به این صورت هست:
cpu; Core2Quad Q9550 2.83 GH
Cpu Cooler Deepcccool Gammaxx 200
VGA: ATI RADEON HD 5870 OC Gigabyte 1 GB
(Power: Ersce 750w - (real - 450watt
Ram: 2 GB Apacer 1333 (قصد ارتقاش رو دارم تا یه هفته دیگه ولی نمیدونم مشکل از رم هستش یا نه)

خب بچه ها حالا بنظرتون چکار باید بکنم
هارد رو تست کردم مشکلی نداشت
سی پی یو رو هم که تازه گرفتم اونم مشکلی نداره و کارت گرافیک هم که در نو هستش و تهویه هوای داخل کیس هم که بخوبی انجام میشه (کیسم دپ کول تسرکت با 4 خنک کننده 12 سانتی)

تصویری هم از میزان حرارت قطعات گرفتم که براتون قرار میدم: (البته میزان حرارتشون خیلی خوب و در شرایط ایده عالی هستش)

بچه ها این رو هم بگم که تازه دیرو قطعات رو نصب کردم و این رو هم اضافه کنم که ویندوزم 7 سرویس پک 1 هستش که تعویضش نکردم و درایور کارت گرافیک قبلیم که انویدیا بود رو حذف کردم و درایودر کاتالیست (اخرین درایور که 15.7.1) رو نصب کردم و احتمالش هست بخاطر تعویض نکردن ویندوز باشه!؟

خب بچه ها حالا منتظر نظرات شما هستم که این مشکل من رو حل کنه چون واقعا روحیم خراب شده از این مشکلی که پیش اومده تو رو خدا کمکم کنید؟

EXTREME
29-09-2015, 08:54
مشکل هنگ کردن و پیکسلی شدن رو دارید یک تست furmark به مدت 5 دقیقه بگیرید و دمای گرافیک رو با نرم افزار gpu-z مشاهده بکنید همچنین در این نرم افزار ببینید میزان speedfan زیاد میشه یا نه یک علت این مشکل از دمای گرافیک میتونه باشه یک علت درایور و علت بعدی خود گرافیک همچنین مطمین بشید که پاور برای سیستمتون کافی باشه و ضعیف نباشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

ess_1362
29-09-2015, 19:21
توصیه می کنم پاور را تعویض کنید
اگر به توان پاور نگاه کنید و یک سایر قطعات را هم در نظر بگیرید کاملا مشخصه که به یک پاور با توان 600 وات واقعی یا بیشتر نیاز دارید

321m
29-09-2015, 22:14
مشکل هنگ کردن و پیکسلی شدن رو دارید یک تست furmark به مدت 5 دقیقه بگیرید و دمای گرافیک رو با نرم افزار gpu-z مشاهده بکنید همچنین در این نرم افزار ببینید میزان speedfan زیاد میشه یا نه یک علت این مشکل از دمای گرافیک میتونه باشه یک علت درایور و علت بعدی خود گرافیک همچنین مطمین بشید که پاور برای سیستمتون کافی باشه و ضعیف نباشه

چسم ابنکارو میکنم ولی برنامه furmark رو شنیدم که به گرافیک صدمه میزنه!! (کارت گرافیکم آخه اگر بگی کارکرده بوده یه چیزی، کارت گرافیکی که خرید نو بوده (غیر آکبند) و فقط باز شده بوده و هیچ استفاده ای نشده ازش!!)

پاور سیستمم هم Ersce 750 watt - real 450 watt هستش و برای کارت قبلیم که 140 وات مصرف میکرد مشکلی نداشت البته این کارتم 5870 برق مصرفیش 180 وات هستش!!

بنظرتون از پاور میتونه باشه، آخه پاور نو نگیرم ولی دوباره همین مشکل باشه!!!؟

EXTREME
29-09-2015, 22:16
نه تست به مدت 5 دقیقه باشه و دمای گرافیک و سرعت فن رو در زمان فشار بررسی کنید درایور هم حتما با ورژن های مختلف تست کنید برای پاور باید با یک پاو قوی تر سیستم چک بشه ممکنه اصلا مشکل از پاور باشه موارد گفته شده فقط یک احتمال هست

321m
29-09-2015, 22:22
منظورتون از بررسی فشار دقیقا چیه
میشه شکافین مووضوع رو برام تا درست بررسیش کنم و اینکه با همین پاور تستش میکنم (چون پاور دیگه ای ندارم)؟

EXTREME
29-09-2015, 22:24
فشار منظورم زمان تست است وقتی برای تست بزارید تحت فشار قرار میگیره به مدت 5 دقیقه یا کمتر تست طول بکشه خود پاور رو میتونید با نرم افزار occt بررسی کنید و تحت فشار بزارید ولی اگر یک پاور از جایی جور کنید و با اون سیستم رو بررسی کنید خیلی بهتر میشه

321m
29-09-2015, 22:38
پس الان با همین برنامه به مدت 3 دقیقه میزارم تحت فشار قرار بگیره تا ببینم دوباره صفحه پیکسل سب میده یا نه...درست متوجه شدم دیگه همینکارو بکنم؟

321m
29-09-2015, 22:57
تست کردم به مدت سه دقیقه!

نتیجه در تصویر زیر:
بیشترین دما به 90 درجه مییرسید و بین 89 - 90 متغیر بود و با این درجه سرعت فن روی 50 بودش و بیشتر از ز50 نمیرفت!! با اینکه دما رو 90 درجه بود!

منتظر پاسختون هستم دوست عزیزم

321m
30-09-2015, 00:44
دوستان به لطف راه حل کاربر Stream [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشکل حل شد...(دمشون گرم)
راه حل ایشون این بود:

با Display Driver Uninstaller همه درایورها رو پاک کنید (AMD و NVIDIA و Intel) و بعد فقط درایور AMD رو نصب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

...

پیام من به کاربرStream [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دمتون گرم...دیگه صفحه پیکسلی نیومد و برنامه ای که معرفی کردی رو نصب کردم و بعدش تو قسمت توضیحاتش درایور nvidia رو آورد و من خیلی تعجب کردم چون خودم unistall کرده بودمش اره نگو کامل حذف نشده بود خلاصه حذفش کردم (من قبل خرید این کارت ، دوتا انویدیا داشتم که رو pc انداخته بودم یکی 8400gs قدیمی و یکی هم 8800 gts بود و تو قسمت توضیحات برنامه آورده بودش و نگو هنوز کامل از روی ویندوز حذف نشده!!!) و اول برای nvidia (دوتا کارت)رو حذف کردم و بعدش هم برای amd و بعد ریست شدن شروع کردم به نصب درایور AMd و پشت سرش درایور دایرکت ایکس 11 آخرین ورژنش رو نصب کردم...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر درست شد...از تو هم ممنونم رفیق که کمکم کردی تا این مشکل حل بشه و واقعا به هوش و ذکاوت و مهمتر از اون تجربه زیادی که در این زمینه داری افتخار میکنم...خلاصه بازم دمت گرم رفیق...
و همینطور از سایر دوستان که لطف کردن و هر راه حلی که به ذهنشون میرسید رو بهم گفتند
راستی یادم رفت بگم بعد حذفش شروع کردم بازی pes 16 رو که بعد نیم ساعت اون پیکسل رو میداد بازی کردن قبلا، نزدیک به 1 ساعت و نیم از ساعت 11 شب تا 12.30 و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد و راحت تو آخرین گرافیک بازی کردم و میزان حرارت قطعات رو بعد یک و نیم ساعت بازی کردن به این صورت بود

دماشون خوب بوده دیگه قطعا (با اینکه pes 16 انچنان بازی سنگینی هم نیست)

EXTREME
30-09-2015, 08:35
من تو پست اولم به مسیله درایور اشاره کرده بودم

321m
30-09-2015, 18:47
من تو پست اولم به مسیله درایور اشاره کرده بودم

درسته...دست شما هم درد نکنه آقای extreme گل...خیلی گلید بچه ها فداتون بشم:n16::n16:

321m
01-10-2015, 20:11
دوستان داشتم بازی میکردم امروز دوباره اونطور شد ولی دیگه صفحه پیکسلی سبز نیومدش! فقط هنگ کرد بازی و صفحه یهو مشکی شد و صدای بازی گیر کرد و مجبور به ریستارت شدم

ممکنه از رم کم یا خرابی رم باشه!؟

رم 8 گیگ سفارش دادم بیاد بنظرتون میتونه از رم باشه یعنی میشه رم کم بیاره و یهو بازی هنگ کنه!؟

321m
01-10-2015, 20:25
دوستان کسی نبود تو رو خدا کمک کنید پس این p30world به چه دردی میخوره پس کی میخواد کار ما رو راه بندازه

EXTREME
01-10-2015, 21:59
دوستان کسی نبود تو رو خدا کمک کنید پس این p30world به چه دردی میخوره پس کی میخواد کار ما رو راه بندازه
در بازی هنگ میکنه و تصویر سیاه میشه اگر مشکل نرم افزاری مثل درایور و سیستم عامل ندارید و قصد دارید سخت افزارها رو بررسی کنید علاوه بر رم پاور گرافیک باید بررسی بشه به شرطی که شرایط دمایی مناسب باشه

321m
01-10-2015, 22:58
در بازی هنگ میکنه و تصویر سیاه میشه اگر مشکل نرم افزاری مثل درایور و سیستم عامل ندارید و قصد دارید سخت افزارها رو بررسی کنید علاوه بر رم پاور گرافیک باید بررسی بشه به شرطی که شرایط دمایی مناسب باشه

سیستم عاملم رو بعد از نصب فطعات گرافیک و سی پی یو عوض نکردم...امشب تعویضش میکنم و نتیجش رو بعدا اعلام میکنم...امیدوارم درست بشه

قراره شنبه دو عدد رم 4 گیگ drr3 جمعا 8 گیگ کینگ استون بدستم برسه البته فعلا ویندوز رو تعویض کنم (ویندوز فعلیم 7 64bit sp1 هستش و میخوام ویندوز 10 نسخه نهایی - Enterprise نصب کنم)

EXTREME
02-10-2015, 09:04
شما بعد از تعویض پردازنده حتما باید سیستم عامل رو عوض کنید چون باعث ناپایداری در سیستم میشه

321m
10-10-2015, 22:16
هنگ کردن کامل ویندوز در حین انجام بازیها

من به قطعات سخت افزاریم رو ارتقا دادم...کارت گرافیک و سی پی یو
مشکل من اینجاست که وقتی بازی بر فرض مثال The Witcher IIIرو بازی میکنم (بر روی گرافیک High - 1080p) با 30 فریم ریت ثابت بعد از گذشت 20 - 15 دقیقه تصویر هنگ میکنه و بعد یک ثانیه به رنگ سبز (پیکسل های کوچیک - به صورت تمام صفحه) تغییر رنگ میده و تا ریست نشه درست نمیشه و در همون حالت باقی میمونه! و مجبورن باید ریستارت کنم و دوباره بازی رو اجرا میکنم همین مشکل دوباره خودش رو نشون میده

بچه هامشخصات دقیق سیستم به این صورت هست:
cpu; Core2Quad Q9550 2.83 GH
Cpu Cooler Deepcccool Gammaxx 200
VGA: ATI RADEON HD 5870 OC Gigabyte 1 GB
(Power: Ersce 750w - (real - 450watt
Ram: 2*4Gb = 8Gb Drr3 Bus 1333
M.B: Asrock G41M-VS3 R 2.00

خب بچه ها حالا بنظرتون چکار باید بکنم
هارد رو تست کردم مشکلی نداشت
سی پی یو رو هم که تازه گرفتم اونم مشکلی نداره و کارت گرافیک هم که در در حد نو (عیر آکبند) هستش و تهویه هوای داخل کیس هم که بخوبی انجام میشه (کیسم دپ کول تسرکت با 4 خنک کننده LED 12 سانتی)

تصویری هم از میزان حرارت قطعات گرفتم که براتون قرار میدم (البته در بازی ویچر 3 دیگه نهایتا کارت گرافیک داغ بشه روی 80 درجه قرار میگیره حرارت کارت!)

این رو هم اضافه کنم که به تازگی ویندوزم رو هم تعویض کردم به ویندوز 10 نسخه enterprise 64 bit و آخرین درایور کارت گرافیک - net framework - C++ 2012 و آخرین نسخه دایرکت ایکس 11

حدس خودم:
احتمالش هست که از پاور باشه! (چونکه کارت گرافیک من نسخه اورکلاک شده شرکت گیگابایت هستش که قطعا توان مصرفیش ازز مدل استوکش بیشتره!) (پاورم نزدیک به 4 سال کارکرده و در سال آخر برای دانلود شبانه و کارهای روزانه مورد استفاده قرار میگرفت)
همینطور در سایت گرین مشخصات قطعاتم رو وارد کردم این رو پاور رو معرفی کرد متناسب با توان مصرفی سیستمم

خب حالا منتظر راه حل و راهنمایی شما هستم که این مشکل من رو حل کنه چون واقعا روحیم رو خراب کرده و دیگه اعصابم از خورد شدن گذشته از این مشکلی که پیش اومده تو رو خدا کمکم کنید؟

EXTREME
11-10-2015, 09:20
برای گرافیک 5870 پاور ریل بیشتری باید بزارید 535 وات حداقل در مورد مشکل اگر شرایط دمایی قطعات خوبه و مشکل پیکسلی شدن هم دارید باید حتما با یک پاور قوی تر یک بار و بار دیگر با یک گرافیک دیگه سیستم رو بررسی کنید تا اینکارو نکنید مشکل خودشو نشون نمیده سوال من اینه که در ویندوز 8 یا 7 ههم این مشکل رو دارید یا نه همچنین دمای گرافیک خوبه اگر فقط هنگ کردن بدون پیکسلی شدن داریو باید رم و هارد هم بررسی بشه که شما تستشون کردید یک بار تنظیمات گرافیک رو از کاتالیست دیفالت کنید

321m
11-10-2015, 14:58
برای گرافیک 5870 پاور ریل بیشتری باید بزارید 535 وات حداقل در مورد مشکل اگر شرایط دمایی قطعات خوبه و مشکل پیکسلی شدن هم دارید باید حتما با یک پاور قوی تر یک بار و بار دیگر با یک گرافیک دیگه سیستم رو بررسی کنید تا اینکارو نکنید مشکل خودشو نشون نمیده سوال من اینه که در ویندوز 8 یا 7 ههم این مشکل رو دارید یا نه همچنین دمای گرافیک خوبه اگر فقط هنگ کردن بدون پیکسلی شدن داریو باید رم و هارد هم بررسی بشه که شما تستشون کردید یک بار تنظیمات گرافیک رو از کاتالیست دیفالت کنید

سلام مجدد

ولله اموز عسری قرار شد دوستم یه پاور با توان 500 وات بیاره برام تا تست کنم ببینم از پاوره چون دوستان تو سایتای دیگه گفته بودن از پاووره! واول با یه پاور تست کنید این رو بهم گفتن مثل شما

آره یادتون باشه قبلا گفتم ویندوزم 7 بود 64 بیت ه الان به ویندوز 10 ارتقا دادم باز همچنان همین مشکل وجود داره، همون صفحه پیکسلی سبز رنگ...

هارد - رم - مین برد و سی پی یو تضمین میدم که مشکلی ندارن

تنها دو گزینه مونده
1- گرافیک 2- پاور

برخی دوستان گفتن بهم که گرافیکم ریفر هست!! خودمم تعجب کردم ولی فکر نکنم چون کاتر من نو هستش و یه خط کوچولو روش نیست کارت من از برند گیگابایت هستش

EXTREME
11-10-2015, 15:22
سلام مجدد

ولله اموز عسری قرار شد دوستم یه پاور با توان 500 وات بیاره برام تا تست کنم ببینم از پاوره چون دوستان تو سایتای دیگه گفته بودن از پاووره! واول با یه پاور تست کنید این رو بهم گفتن مثل شما

آره یادتون باشه قبلا گفتم ویندوزم 7 بود 64 بیت ه الان به ویندوز 10 ارتقا دادم باز همچنان همین مشکل وجود داره، همون صفحه پیکسلی سبز رنگ...

هارد - رم - مین برد و سی پی یو تضمین میدم که مشکلی ندارن

تنها دو گزینه مونده
1- گرافیک 2- پاور

برخی دوستان گفتن بهم که گرافیکم ریفر هست!! خودمم تعجب کردم ولی فکر نکنم چون کاتر من نو هستش و یه خط کوچولو روش نیست کارت من از برند گیگابایت هستش

حالا پاور رو از دوستتون قرض کنید و با اون تست کنید نشد با یک گرافیک معمولی هم میتونید تست رو انجام بدید

321m
11-10-2015, 18:11
پاور رو زنگ زدم

321m
11-10-2015, 20:50
یه پاور 380 a گرین دوستم آورد ولی من بهش گفته بودم حداقل 450 باشه بنظرتون میشه باهاش تست زد

EXTREME
11-10-2015, 21:02
کمه این پاور بهتره با یک پاور قوی تر سیستم رو بررسی کنید

321m
12-10-2015, 13:00
دوستانن از بین پاورهای زیر کدوم بهترین هستش برای خری و کدوم رو پیشنهاد میکنید ( Vga 5870 - cpu c2q Q9550)

پاور گرین مدل GP650A-ZS / قیمت: 263,000تومان

پاور گرین Green GP 550A-ZS / قیمت: 225,000تومان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%28-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%29~eitemid~132755~exid~850500

پاور گرین Green GP 600A-HP / قیمت: 250,000تومان

پاور گرین Green GP 550A-UK / قیمت: 221,000تومان

پاور کولر مستر cooler master elite 550 w V2 / قیمت 162/000 تومان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF-%D8%A2%DB%8C-%D8%AA%DB%8C~eitemid~217681~exid~966063

پاور کورسیر corsair vs 550 ccp 9020050 - Eu / قیمت: 185,000تومان

نظر خودم روی کولر مستر و کورسیر هست ولی برندهاشون بنظرتون خوبه امتحان خودشون رو پس دادن!؟

پاور گرین 550 بین zsو uk کدوم بهتره؟

EXTREME
12-10-2015, 13:32
شما با یک پاور دیگه تست کردید و مشکل معلوم شده از پاور بوده که میخواین پاور بخرید ؟

321m
12-10-2015, 14:28
نه ولی مطمئنم از پاور هستش

EXTREME
12-10-2015, 22:20
بهرحال با قطعه سالم چک کنید که یک وقت ضرر نکنید

321m
13-10-2015, 10:56
بهرحال با قطعه سالم چک کنید که یک وقت ضرر نکنید

نه از دوستم پرسیدم که کارت رو ازش خریدم گفت که کارتش هیچ مشکلی نداشته و راحت کار میکرده و الان خیالم ا بابت کارت راحته و ش ندارم مشکل از پاور هستش