ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن هارد اکسترنال wd یک ترابایت

THE VAIPER
28-09-2015, 00:09
سلام دوستان خسته نباشید

من یه هارد 1 ترای وسترن دیجیتال دارم. نزدیک 2 سال هست

امروز اتفاقی درش اوردم و به جای کابل گوشی را وارد کردم

بعد دو ساعت که اومدم دوباره واردش کنم بالا نمی اومد. به کمک دوستان از قسمت دایویس یه بار Uninstall کردم هارد رو

ولی درست نشد و هنوز مشکل دارم بالا نمی یاد

چند تا شات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)

چیکار باید بکنم؟

نسوخته که؟ بعد چقدر احتمال داره اطلاعاتم سالم بمونه؟

EhsanCPU
28-09-2015, 01:28
سلام
آیکونش توی My Computer میاد ؟
هارد صدای غیر معمولی نداره ؟

THE VAIPER
28-09-2015, 01:53
سلام
آیکونش توی My Computer میاد ؟
هارد صدای غیر معمولی نداره ؟

نه ایکونش نمی یاد

هارد وقتی واردش می کنم 3 تا صدای تق تق می ده

EhsanCPU
28-09-2015, 02:13
نه ایکونش نمی یاد

هارد وقتی واردش می کنم 3 تا صدای تق تق می ده

هاردتون تکان شدید و یا ضربه نخورده ؟
چون صداهایی مثل تق تق در بیشتر موارد منشا سخت افزاری دارن

THE VAIPER
28-09-2015, 02:30
هاردتون تکان شدید و یا ضربه نخورده ؟
چون صداهایی مثل تق تق در بیشتر موارد منشا سخت افزاری دارن

نه اصلا! عصری کابلشو جدا کردم به جاش کابل گوشی را گذاشتم

بعد چند ساعت که می خواستم بذارمش بالا نمی اومد.

صداش را نمی دونم. بیشتر شبیه همین تق تق مثل زمانی که یه دیسک درون دی وی دی پلیر می چرخه

ata.royalfalcon
28-09-2015, 08:04
طبق اين عكس كه البته ميبايستي Scroll Bar رو پايين ميكشيديد تا كامل ديده بشه هارد ديسك Unknown هست و حتماً هم Not Initialized شده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

اين مشكل رو چندبار در همين انجمن ديدم و اگر هم هارد ديسك رو Initialized كنيد پيغام The request could not be performed because of an I/O device error و یا The request failed due to a fatal device hardware error خواهد داد . اين مشكل ظاهراً بخاطر خرابي در Firmware هارد ديسك هست و متاسفانه كاري نميتونيد انجام بديد و بايد ارسال بشه به كلينيكهاي تخصصي و معتبر .

با اينحال من پيشنهاد ميكنم برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو تست كنيد و اگر هارد ديسك رو شناسايي كرد چه بهتر كه ميتونيد حداقل اطلاعاتشو بازيابي كنيد . بعد از بازیابی اطلاعات هارد دیسک رو بصورت MBRد، Initialize كنيد و سپس پارتيشن بندي در نهايت با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . ولي اگر اين برنامه هارد ديسك رو شناسايي نكرد مشكل هماني هست كه گفتم و بايد ارسال كنيد به مراكز تخصصي اگر اطلاعاتش براي شما مهمه .

THE VAIPER
28-09-2015, 15:41
طبق اين عكس كه البته ميبايستي Scroll Bar رو پايين ميكشيديد تا كامل ديده بشه هارد ديسك Unknown هست و حتماً هم Not Initialized شده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

اين مشكل رو چندبار در همين انجمن ديدم و اگر هم هارد ديسك رو Initialized كنيد پيغام The request could not be performed because of an I/O device error و یا The request failed due to a fatal device hardware error خواهد داد . اين مشكل ظاهراً بخاطر خرابي در Firmware هارد ديسك هست و متاسفانه كاري نميتونيد انجام بديد و بايد ارسال بشه به كلينيكهاي تخصصي و معتبر .

با اينحال من پيشنهاد ميكنم برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو تست كنيد و اگر هارد ديسك رو شناسايي كرد چه بهتر كه ميتونيد حداقل اطلاعاتشو بازيابي كنيد . بعد از بازیابی اطلاعات هارد دیسک رو بصورت MBRد، Initialize كنيد و سپس پارتيشن بندي در نهايت با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . ولي اگر اين برنامه هارد ديسك رو شناسايي نكرد مشكل هماني هست كه گفتم و بايد ارسال كنيد به مراكز تخصصي اگر اطلاعاتش براي شما مهمه .

دادش برنامه را اجرا و نصب کردم. هاردیسک را شناسایی نکرد.

این مراکز تخصصی که می گید چقدر هزینه می گیرن برای ریکاوری اطلاعات

THE VAIPER
28-09-2015, 16:01
امروز با گارانتی هارد هم تماس گرفتم. گفتن چون 2 ماه از گارانتی می گذره باید تعرفه عادی بدم

سوال کردم گفتن 300 هزار تومان میشه

الان تو گوگل سرچ کردم یه سری مرکز تخصصی اومد

به نظرتون بهترین مرکز با بهترین قیمت کدومه؟

EhsanCPU
28-09-2015, 17:07
امروز با گارانتی هارد هم تماس گرفتم. گفتن چون 2 ماه از گارانتی می گذره باید تعرفه عادی بدم

سلام
گارانتی هارد شما سازگاره ؟
300 برای تعمیر هارد یا ریکاوری اطلاعات ؟
تعمیر هارد و ریکاوری اطلاعات با هم متفاوتن
در تعمیر هارد در بیشتر مواقع اطلاعات به طور کلی از بین میره ...

THE VAIPER
28-09-2015, 19:52
سلام
گارانتی هارد شما سازگاره ؟
300 برای تعمیر هارد یا ریکاوری اطلاعات ؟
تعمیر هارد و ریکاوری اطلاعات با هم متفاوتن
در تعمیر هارد در بیشتر مواقع اطلاعات به طور کلی از بین میره ...

بله سازگار هست!

300 تومان برای ریکاوری گفتن

تعمیر هارد را نمی دونم چقدر قیمت اش باشه :n13:

ata.royalfalcon
28-09-2015, 20:31

بله سازگار هست!

300 تومان برای ریکاوری گفتن

تعمیر هارد را نمی دونم چقدر قیمت اش باشه :n13:

اگر اطلاعاتش برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم قبول کنید . قیمتش هم بنظر من مناسب هست . البته شاید لازم باشه یه هارد دیسک دیگه هم براشون بفرستین تا اطلاعات رو ذخیره کنند .

من خودم یه هارد اکسترنال WD my book داشتم که به مشکل برخورد و سیستم شناسایی نمیکرد (ولی موتور هارد دیسک کار میکرد) . بردم به یکی از این شرکتهای معتبر و هزینه بازیابی رو بین 450 تا 900 هزار تومن تخمین زدن . برای بستن قرارداد هم باید 900 هزار تومن یکجا پرداخت میشد . این فقط برای بازیابی اطلاعات بود نه تعمیر و اگر هارد دیسک قابل تعمیر نباشه باید یه هارد دیسک سالم خریداری میشد . به هر حال منصرف شدم با توجه به اینکه قبلاً بکآپ هم داشتم (روی DVD) .

من خودم هارد دیسک رو از باکس خارج کردم و بصورت اینترنال به سیستم متصل کردم که مشکلی نداشت در واقع مشکل از قسمت SATA to USB بود که سوخته بود و از اونجایی که در مدلهای وسترن دیجیتال اطلاعات رمزگذاری میشه (توسط همین قسمت SATA to USB) برد سالم دیگه باید دقیقاً مثل خودش باشه در غیر اینصورت نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت . با گارانتی سازگار که صحبت کردم این برد رو با هزینه حدود 100 هزار تومنی تعمیر میکردند که منصرف شدم چون هم بکآپ داشتم و هم اینکه میخواستم بصورت اینترنال استفاده کنم .

بازهم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .

THE VAIPER
28-09-2015, 22:47
اگر اطلاعاتش برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم قبول کنید . قیمتش هم بنظر من مناسب هست . البته شاید لازم باشه یه هارد دیسک دیگه هم براشون بفرستین تا اطلاعات رو ذخیره کنند .

من خودم یه هارد اکسترنال WD my book داشتم که به مشکل برخورد و سیستم شناسایی نمیکرد (ولی موتور هارد دیسک کار میکرد) . بردم به یکی از این شرکتهای معتبر و هزینه بازیابی رو بین 450 تا 900 هزار تومن تخمین زدن . برای بستن قرارداد هم باید 900 هزار تومن یکجا پرداخت میشد . این فقط برای بازیابی اطلاعات بود نه تعمیر و اگر هارد دیسک قابل تعمیر نباشه باید یه هارد دیسک سالم خریداری میشد . به هر حال منصرف شدم با توجه به اینکه قبلاً بکآپ هم داشتم (روی DVD) .

من خودم هارد دیسک رو از باکس خارج کردم و بصورت اینترنال به سیستم متصل کردم که مشکلی نداشت در واقع مشکل از قسمت SATA to USB بود که سوخته بود و از اونجایی که در مدلهای وسترن دیجیتال اطلاعات رمزگذاری میشه (توسط همین قسمت SATA to USB) برد سالم دیگه باید دقیقاً مثل خودش باشه در غیر اینصورت نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت . با گارانتی سازگار که صحبت کردم این برد رو با هزینه حدود 100 هزار تومنی تعمیر میکردند که منصرف شدم چون هم بکآپ داشتم و هم اینکه میخواستم بصورت اینترنال استفاده کنم .

بازهم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .

زیاد مهم نیست ارشیو سریال هست. روش سریال داشتم و کشتی کج و انیمه! همه رو می تونم بخرم

فقط تعمیر خالی چقدر در میاد هزینه اش ؟

بعد گفتید در بیشتر موارد اطلاعات هارد از بین می ره یعنی 100 درصد نیست؟ احتمال داره بعد از تعمیر هارد اطلاعات سالم بمونن

EhsanCPU
28-09-2015, 23:42
زیاد مهم نیست ارشیو سریال هست. روش سریال داشتم و کشتی کج و انیمه! همه رو می تونم بخرم

فقط تعمیر خالی چقدر در میاد هزینه اش ؟

بعد گفتید در بیشتر موارد اطلاعات هارد از بین می ره یعنی 100 درصد نیست؟ احتمال داره بعد از تعمیر هارد اطلاعات سالم بمونن

دوست عزیز اگه اطلاعات براتون مهم نیست به نظر من پولی که قصد دارین برای تعمیر هارد بدین رو یه هارد نو بخرین چون هارد نو مطمئن تر از یه هارد تعمیری هست ...

THE VAIPER
29-09-2015, 01:10
دوست عزیز اگه اطلاعات براتون مهم نیست به نظر من پولی که قصد دارین برای تعمیر هارد بدین رو یه هارد نو بخرین چون هارد نو مطمئن تر از یه هارد تعمیری هست ...

دادش مگه هزینه تعمیر چقدر میشه که من بهتره هست یه هارد نو بگیرم؟

EhsanCPU
29-09-2015, 01:56
دادش مگه هزینه تعمیر چقدر میشه که من بهتره هست یه هارد نو بگیرم؟

بستگی به مشکل هارد داره اگه مشکل خرابی FirmWare باشه هزینه کمتر میشه
ولی اگه خرابی سخت افزاری باشه مثلا مشکل هد باشه باید سیلندر هارد باز بشه و قطعه خراب تعویض بشه که هزینه خیلی بالا میره و بعد از تعمیر هم اعتباری به هارد نیست ...