ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دارو برای افسردگی

darush 00
27-09-2015, 22:13
سلام

من پیش روانپزشک رفتم
بار اول پرفنازین و ایمی‌پرامین داد

بار دوم هم ایمی‌پرامین داد، سوالم اینه که این دارو از‌ SSRIها قویتره؟ چرا تجویز نمیکنه؟

ممنون

Ar@m
28-09-2015, 13:57
چیزی که باید بهش توجه کنین اینه که تاثیر داروها فقط به قدرتش برنمیگرده بلکه اونچه مهمتره اینه که در مورد هر بیماری با توجه به علایمی که داره و سن و بیماریهای زمینه و حتی شغلش بهترین و مناسبترین دارو تجویز بشه.
اگه دارو داره روی شما جواب میده و تاثیرات مثبتی براتون داشته همین کافیه که درمانتون رو طبق نظر پزشکتون ادامه بدین در غیر اینصورت بهتره با پزشکتون در مورد داروی تجویزی صحبت داشته باشین.

Alireza SM
28-09-2015, 17:20
سلام

من پیش روانپزشک رفتم
بار اول پرفنازین و ایمی‌پرامین داد

بار دوم هم ایمی‌پرامین داد، سوالم اینه که این دارو از‌ SSRIها قویتره؟ چرا تجویز نمیکنه؟

ممنون

از SSRI ها که قطعا قویتره SSRI ها برای افسردگی های خفیف و وسواس و ... بیشتر کاربرد دارن.
شما دارو رو طبق نظر پزشک مصرف کنین اگه لازم شد داروهای هم خانواده دیگه مثل نورتریپتلین و دزیپرامین میده بهتون اگه هم که نه شاید داروهای دیگه مثل بوپروپیون و ... تجویز کنه.
در هر صورت پزشکتون باید تصمیم بگیره.

darush 00
30-09-2015, 20:52
از SSRI ها که قطعا قویتره SSRI ها برای افسردگی های خفیف و وسواس و ... بیشتر کاربرد دارن.
شما دارو رو طبق نظر پزشک مصرف کنین اگه لازم شد داروهای هم خانواده دیگه مثل نورتریپتلین و دزیپرامین میده بهتون اگه هم که نه شاید داروهای دیگه مثل بوپروپیون و ... تجویز کنه.
در هر صورت پزشکتون باید تصمیم بگیره.

عزیز من الان ایمی پرامین روزی دو تا 25 و یه بایوپیپرازول 10 میخورم، اوضام بشدت ریخته به هم، خسته ی خستم فقط تو رختخوابم، پای تی وی و پی سی هم نمیتونم بشینم، یبوست گرفتم، خشکی دهانم دارم و یه بار فشارم 9 میشه یا بار 11.. اینا عادیه؟ قبلا اینجوری نبودم، بایوپیپرازول رو مصرف میکنم همچین شدم، میشه قطع کنم؟ دکتر رو فعلا نمیتونم ببینم.
این چن روز واقعا سخت گذشته

hamid3369
30-09-2015, 22:02
قبل از مصرف دارو ها اینجوری بودین یا اینکه از وقتی دارو مصرف میکنی؟؟؟

darush 00
30-09-2015, 22:49
قبل از مصرف دارو ها اینجوری بودین یا اینکه از وقتی دارو مصرف میکنی؟؟؟

بعد از مصرف دارو ها اینجوری شدم

M.R.S.
01-10-2015, 08:32
در طی مصرف داروهای روانپزشکی ممکن هست دچار عوارض اونها بشین.و معمولا این عوارض خطرناک و تحدید کننده حیات نیستند.
معمولا قطع کردن داروهای روانپزشکی بخصوص در مصرف مزمن،باید تدریجی باشه تا دچار عوارض ترک نشین.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

darush 00
02-10-2015, 14:33
فقط دو سه روز مصرف کردم، الانم قطعش کردم

فقط یه چیزی، ناحیه لب و دهنم لرزش پیدا کردهه، مثل وقتی که کسی بغض میکنه یا میخواد گریه کنه!
این طبیعیه؟ موندگار نمیش؟ه و تیک نشه یه وقت؟

روانپریش
02-10-2015, 14:56
به نظر منم سه حلقه ای قویترن تا SSRI ها
اما SSRI ها عوارضشون کمتره

Alireza SM
03-10-2015, 16:43
عزیز من الان ایمی پرامین روزی دو تا 25 و یه بایوپیپرازول 10 میخورم، اوضام بشدت ریخته به هم، خسته ی خستم فقط تو رختخوابم، پای تی وی و پی سی هم نمیتونم بشینم، یبوست گرفتم، خشکی دهانم دارم و یه بار فشارم 9 میشه یا بار 11.. اینا عادیه؟ قبلا اینجوری نبودم، بایوپیپرازول رو مصرف میکنم همچین شدم، میشه قطع کنم؟ دکتر رو فعلا نمیتونم ببینم. این چن روز واقعا سخت گذشته به نظر من بهتر بود به جای قطع کردن با پزشکتون تماس میگرفتین و اینا ها رو بهش میگفتین. برای یبوست که میشه قرص هایی مثل رولاکس و سنالاکس استفاده کرد با دوز پایین و بدون نیاز به تجویز پزشک. برای خستگی و بی حالی هم یه مدت تحمل کنین اگه مشکل ادامه داشت شاید پزشکتون داروها رو عوض کنه شاید داروهای مثل مودافنیل و بوپروپیون اضافه کنه. شما قبلا داروهای خاصی مصرف میکردین ؟؟ اینها داروهایی نیستن که پزشک در اولین تجویز ازشون استفاده کنه. اون آریپیپرازول هم که مصرف میکنین (احتمالا دوز 5 میلی ) برای جلوگیری از عصبانی شدن و آرام بخشی هست احتمالا برای پایدارکردن اثر ایمی پرامین بهتون داده. به نظر من قبل از هر کاری با پزشکتون یه تماس بگیرین و مساله رو در میون بزارین.

darush 00
11-10-2015, 01:43
این داروها کی عمل میکنه؟ تقریبا یه ماهه مصرف میکنم 100 میلی ایمی پرامین در روز ولی خبر خاصی نیست..
دکتر هم که لال تشریف دارن یا فک میکنن اگه صحبت کنن..

+

دوستان تحلیل تست میلون 3 رو میخواستم، مثلا شاخص های اصلاح مثل افشا، مطلوبیت، بدنمایی یعنی چی؟

M.R.S.
11-10-2015, 16:04
معمولا پاسخ اولیه باید در یک یا دوهفته اول مشاهده بشه.
اما برای بررسی اینکه آیا داروها موثر بودن و نیاز به افزایش درمان،۴ تا ۶ هفته زمان نیاز هست

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk