مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن LG 42lb580v به دلیل وارد کردن کد اشتباه در منوی سرویس
با سلام خدمت دوستان
من یه tv مدل 42lb580v اسمارت دارم توی منوی سرویس قسمت tool3کد اشتباه زدم الان بعد از روشن کردن روی good lifs LG مجدا خاموش و مرتب این موضوع تکرار میشه با هیچ روشی هم نتونستم درستش کنم خواهشا اگه دوستان راهی اعم از فلش یا ریست فکتوری یا هر رزشی سراغ دارن راهنمایی کنن در صورت وجود تعمیر کار حرفه ای معرفی کنید ممنون میشم
matinpour
25-09-2015, 22:29
با سلام خدمت دوستان
من یه tv مدل 42lb580v اسمارت دارم توی منوی سرویس قسمت tool3کد اشتباه زدم الان بعد از روشن کردن روی good lifs LG مجدا خاموش و مرتب این موضوع تکرار میشه با هیچ روشی هم نتونستم درستش کنم خواهشا اگه دوستان راهی اعم از فلش یا ریست فکتوری یا هر رزشی سراغ دارن راهنمایی کنن در صورت وجود تعمیر کار حرفه ای معرفی کنید ممنون میشم
دوست عزیز
به نمایندگی سرویس ال جی محل زندگی تان مراجعه کنید.
دوست عزیز
به نمایندگی سرویس ال جی محل زندگی تان مراجعه کنید.
دوست عزیز چون از بانه خریدم و مدل ----- دار هست نمایندگی قبول نمیکنه
matinpour
26-09-2015, 12:09
دوست عزیز چون از بانه خریدم و مدل ----- دار هست نمایندگی قبول نمیکنه
دوست عزیز
اگر در تهران ساکن هستید به ساختمان آلومینیم طبقه چهار تعمیرگاه مرکزی نوری و یا تعمیرگاههای که در همان طبقه است مراجعه کنید.
دوست عزیز
اگر در تهران ساکن هستید به ساختمان آلومینیم طبقه چهار تعمیرگاه مرکزی نوری و یا تعمیرگاههای که در همان طبقه است مراجعه کنید.
متاسفانه برام مقدور نیست سمت غرب استان تهرانم(اندیشه فاز1)ولی اگر سرویسکاری پیدا بشه که در منزل انجام بده ضمن تشکر هزینه ایاب و ذهابش رو میدم اگه دوستان خصوصا همین اطراف غرب تهران کسی رو معرفی کنن سپاسگذارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.