مشاهده نسخه کامل
: پخش 3D در تلویزیونهای غیر 3D
farshad9
25-09-2015, 03:35
سلام و عرض ادب. سوال بنده این هست در صورتیکه پخش کننده مجزا با توانایی پخش 3D تهیه کنم (یا اینکه فایل سه بعدی را از طریق کامپیوتر پخش و به تلویزیون متصل کنم). برای پخش، تلویزیون هم حتما باید 3D باشد و ضرورتی به خرید تلویزیون سه بعدی هم هست؟ و اگر با تلویزیون غیر سه بعدی هم همچین امکانی است از نظر کیفی در نتیجه کار تفاوتی وجود دارد یا خیر؟
matinpour
25-09-2015, 12:33
سلام و عرض ادب. سوال بنده این هست در صورتیکه پخش کننده مجزا با توانایی پخش 3D تهیه کنم (یا اینکه فایل سه بعدی را از طریق کامپیوتر پخش و به تلویزیون متصل کنم). برای پخش، تلویزیون هم حتما باید 3D باشد و ضرورتی به خرید تلویزیون سه بعدی هم هست؟ و اگر با تلویزیون غیر سه بعدی هم همچین امکانی است از نظر کیفی در نتیجه کار تفاوتی وجود دارد یا خیر؟
دوست عزیز
تلویزیون شما باید قابلیت سه بعدی را دارا باشد چون برای نمایش باید تلویزیون موتور گرافیکی با قابلیت سه بعدی داشته باشد تا بتواند فیلمهای با این قابلیت را نمایش بدهد. وگرنه فرقی به این نبودکه تلویزیون سه بعدی و یا معمولی باشد.
amir_t6262
25-09-2015, 12:35
ضرورتی به خرید تلویزیون سه بعدی هم هست؟
بله.
شما در هر صورت نمیتوانی فیلم سه بعدی را به صورت واقعا سه بعدی در تلویزیون معمولی (غیر سه بعدی) ببینی.
البته یک راهی هست و آن استفاده از این عینکهای قرمز و آبی است که البته کیفیت کار بسیار بسیار پایین می آید و میتوان گفت که اصلا تصویر سه بعدی نمیشه.
برنامه kmplayer امکان تبدیل فیلم سه بعدی واقعی به سه بعدی قرمز و آبی را دارد، در نتیجه شما میتوانی در رایانه، این حالتی که میگویم را امتحان کنی و ببینی که منظورم چی هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.